herkesn adeti farklı oluo cnm biz nişan da filan hiç bohca hazrlamıoruz normalde sadece erkk tarafı bana getirıo bohca..ama nişanlımn tarafında nişanda werlırmıs damada bohca bizde nişanımzda werdık bohcayı..içindede gomlek seti,tras takımı,terlik,parfum seti,pijama takımı,iç çamasırı,corap,damat hawlusu bunlar wardı hatrladıgım kadarıyla..saat aldık bide e tabi bide alyans..bizde normalde bu dugunden snra teyseye halaya bohca werlır ya o zman werlırdı ama onların adeti boyleymiş bizde nişnda werdık..takım elbise filan ilk kez duyuyorum ben nişanda alındıgını..dugunde damatlık alınıo.. gerci bunlarda adete gore deişio ama..merak ettim şimdi sen damadın kız kardeşine annesine filan nişanda bohca hazrlıcan bide ayrıyetten dugunde hazırlıcak mısın yoksa sizde adet nişanda werılıo baska werılmıomu?
benim bildigim herkezden de öle duydum nişanda erkekge bohca gidiyo bide kayınvalıdeye dügünde dede varsa ona anlasmaya göre işde aile buyuklerınde bi kac tanesıne die biliyorum hem nişanda hem dugunde gitmiyor ama bende nişanda kaynama göturcem butun bohcaları dügünden sonra kaynanamdan alıp amca ve dayıya el öpmeye giderken göturcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?