15 dakikadan sonraki sonuçlar genelde yanıltıcı olabiliyor canım. İstersen sabah ilk idrarla deneyip sonuca tekrar sonucuna bakHerkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
Aynen canım o yüzden pek heveslenmek istemiyorum ama merak iştee Adeti bskleyeyim en iyisi15 dakikadan sonraki sonuçlar genelde yanıltıcı olabiliyor canım. İstersen sabah ilk idrarla deneyip sonuca tekrar sonucuna bak
Geçen bir yazı okudum ya da buradan bir arkadaşın yorumu da olabilir tam emin değilim. Bizim hissetmedigimiz düşükler olabiliyormus. Biz adet geçmeden böyle öğrenince bu sefer düşük olduğunda daha çok üzülüyoruz. Aslında en iyisi adet geçmesini beklemek.Aynen canım o yüzden pek heveslenmek istemiyorum ama merak iştee Adeti bskleyeyim en iyisi
Gününde yapmış olacaksın bence erken değil canımKızlar benim adet günüm yarın normalde eğer gelmezse yarın test yapsam çokmu erken olur sizce
Gününde yapmış olacaksın bence erken değil canım
Adet gününü beklemeden yapıp pozitif sonuç alanlar bile var canım. Silikte olsa çıkar bence testte. İlk idrarla dene bence canım.Öylemi diyosun ya bazıları geçince yapım falan diyo ya ama bekleyemiyorum adet günümü zor bekledim diyebilirim :):)
Adet gününü beklemeden yapıp pozitif sonuç alanlar bile var canım. Silikte olsa çıkar bence testte. İlk idrarla dene bence canım.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin
İstemem mi kuzum . Doktora gidicem pazartesi. Yumurta takibine basliyim diyorum. Daha faydalı olur diye düşündümİnşallah canım sende mi istiyosun bebişş Allah isteyen herkese versin inşallah
İstemem mi kuzum . Doktora gidicem pazartesi. Yumurta takibine basliyim diyorum. Daha faydalı olur diye düşündüm
Aaa ilk defa duyuyorum en iyisi adeti beklemek o zamanGeçen bir yazı okudum ya da buradan bir arkadaşın yorumu da olabilir tam emin değilim. Bizim hissetmedigimiz düşükler olabiliyormus. Biz adet geçmeden böyle öğrenince bu sefer düşük olduğunda daha çok üzülüyoruz. Aslında en iyisi adet geçmesini beklemek.
3 yıllık evliyim canım. 2 aydır deniyoruz aslında çok yeni. Ama is başvurularında çok sıkıntı yaratıyor bana bu durum. O yüzde bir an önce hamile kalmak istiyorumNe kadarlık evlisin canım ne zamandır istiyosun ?
Bende iş bakıyorum canım nasıl sıkıntı yaratıyor3 yıllık evliyim canım. 2 aydır deniyoruz aslında çok yeni. Ama is başvurularında çok sıkıntı yaratıyor bana bu durum. O yüzde bir an önce hamile kalmak istiyorum
3 yıllık evlisin sen şimdi çocuk yapmayı düşünürsün diyorlar , istemiyoruz su an desem de ikna olmuyorlar tabi.Bende iş bakıyorum canım nasıl sıkıntı yaratıyor
Hayırlı olsun canım Ben de 6 gün varken erken gebelik testi yaptım bundan daha silikti ikinci çizgi her gün kontrol ediyorum koyulaşma var mı diye ve bugün daha da koyu çıktı. Bat geçtikten sonra kan testi yapacağım bende kesin sonuç olması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?