Gebeliğe Hazırlık kızlar yardım edermisiniz cok silik cıkan gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• 20181208_124424.jpg
    20181208_124424.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 33
Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
15 dakikadan sonraki sonuçlar genelde yanıltıcı olabiliyor canım. İstersen sabah ilk idrarla deneyip sonuca tekrar sonucuna bak

Aynen canım o yüzden pek heveslenmek istemiyorum ama merak iştee Adeti bskleyeyim en iyisi
Geçen bir yazı okudum ya da buradan bir arkadaşın yorumu da olabilir tam emin değilim. Bizim hissetmedigimiz düşükler olabiliyormus. Biz adet geçmeden böyle öğrenince bu sefer düşük olduğunda daha çok üzülüyoruz. Aslında en iyisi adet geçmesini beklemek.

Öylemi diyosun ya bazıları geçince yapım falan diyo ya ama bekleyemiyorum adet günümü zor bekledim diyebilirim :):)
Adet gününü beklemeden yapıp pozitif sonuç alanlar bile var canım. Silikte olsa çıkar bence testte. İlk idrarla dene bence canım.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Adet gününü beklemeden yapıp pozitif sonuç alanlar bile var canım. Silikte olsa çıkar bence testte. İlk idrarla dene bence canım.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin

İnşallah canım sende mi istiyosun bebişş Allah isteyen herkese versin inşallah

Geçen bir yazı okudum ya da buradan bir arkadaşın yorumu da olabilir tam emin değilim. Bizim hissetmedigimiz düşükler olabiliyormus. Biz adet geçmeden böyle öğrenince bu sefer düşük olduğunda daha çok üzülüyoruz. Aslında en iyisi adet geçmesini beklemek.
Aaa ilk defa duyuyorum en iyisi adeti beklemek o zaman

Back