2.cizgi varsa hamile olabilirsin canm foto bakabilir miyiz.
Kuzum kirp at gelecek tek at hemdekızlar benim adetime daha 7 gün var erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi cook silik cıktı ama dikkatli bakınca o 2ci cizgi belli oluyo fotograftada biraz belli oluyo sizcede o 2ci cizgi varmı hamilemiyim yoksa bana mı öyle geliyo anlamadım yardim edin kızlar :)
kızlar attım fotografı bakarmısınız adetime 6 gun var acaba gebelik varmı
kızlar attım fotografı bakarmısınız adetime 6 gun var acaba gebelik varmı 2ci cizgi cok silik fotografta fazla belli olmuyo ama yakından bakınca teste 2ci cizgi var
ay inşallah canım 2ci cizgi cok silik olsada belli oluyo o cizgivar görünüyor inşallah gebesindir canım
Evet hamilesin :)))) kan testi yaptir daha emin olursun
Kuzum cizgi goruyorum ama sen adetin gecmesini bekle hemde sabah ilk idrarinla yap:)kızlar attım fotografı bakarmısınız adetime 6 gun var acaba gebelik varmı
ayy inşallah canım cok istiyorum anne olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben ovulasyon testiyle yaptım onunlada oluyomuş gebelik testiyle aynı dimi :)Evet hamilesin :)))) kan testi yaptir daha emin olursun
tamam canım sagol :)Kuzum cizgi goruyorum ama sen adetin gecmesini bekle hemde sabah ilk idrarinla yap:)
Paylaştığın resim ovulasyon testine mi ait? Eğer ovulasyon testi ile yaptıysan bu gebelik anlamını taşımaz maalesef. İkisi aynı şey değil. Eğer hamilelik testi ise ikinci çizgi silik de olsa var.ayy inşallah canım cok istiyorum anne olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben ovulasyon testiyle yaptım onunlada oluyomuş gebelik testiyle aynı dimi :)
Erken gebelik testi ile yaptin saniyorm ben onla yaptim silik ti ayni bole hamileymisim sen bi tane daha al yada kan testi yaptir.ayy inşallah canım cok istiyorum anne olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben ovulasyon testiyle yaptım onunlada oluyomuş gebelik testiyle aynı dimi :)
tamam canım sen erken gebelik testiyle mi yaptınErken gebelik testi ile yaptin saniyorm ben onla yaptim silik ti ayni bole hamileymisim sen bi tane daha al yada kan testi yaptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?