Gebeliğe Hazırlık kızlar yardım edermisiniz cok silik cıkan gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
kızlar benim adetime daha 7 gün var erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi cook silik cıktı ama dikkatli bakınca o 2ci cizgi belli oluyo fotograftada biraz belli oluyo sizcede o 2ci cizgi varmı hamilemiyim yoksa bana mı öyle geliyo anlamadım yardim edin kızlar :)

2.cizgi varsa hamile olabilirsin canm foto bakabilir miyiz.

2.cizgi varsa hamile olabilirsin canm foto bakabilir miyiz.

kızlar benim adetime daha 7 gün var erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi cook silik cıktı ama dikkatli bakınca o 2ci cizgi belli oluyo fotograftada biraz belli oluyo sizcede o 2ci cizgi varmı hamilemiyim yoksa bana mı öyle geliyo anlamadım yardim edin kızlar :)
Kuzum kirp at gelecek tek at hemde

ayy inşallah canım cok istiyorum anne olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben ovulasyon testiyle yaptım onunlada oluyomuş gebelik testiyle aynı dimi :)
Paylaştığın resim ovulasyon testine mi ait? Eğer ovulasyon testi ile yaptıysan bu gebelik anlamını taşımaz maalesef. İkisi aynı şey değil. Eğer hamilelik testi ise ikinci çizgi silik de olsa var.

ayy inşallah canım cok istiyorum anne olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben ovulasyon testiyle yaptım onunlada oluyomuş gebelik testiyle aynı dimi :)
Erken gebelik testi ile yaptin saniyorm ben onla yaptim silik ti ayni bole hamileymisim sen bi tane daha al yada kan testi yaptir.

Back