kızlar yardım edebilir misiniz?

arsere

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
61
0
16
Burdur
Benim derdim çokta büyük sayılmaz sadece fikirlerinize ihtiyacım var daha önce konularımı okudunuzsa biliyorsunuz beni okumayanlar için özetle sevgilim birden ilgisiz oldu terslemelere başladı ne yapsam düzelmedi ben çok yalvardım düzel dedim resmen eziyet etti ve ayrıldım onu çok seviyorum yada hırs bilmiyorum.ben mesaj atmasamda kendisi hergün bir mesaj olsun atıyor fakat yalvarmıyor affet demiyor kendini haklı görüyor suçlu olduğu halde ve ben de yapamayacağı birsey istedim seviyorsan gül al hat al kendine yeni dedim neden yapamayacağı çünkü çok inatcı ve gıcık yap dediğini asla yapmaz ve tahmin ettiğim gibi yapmıyor barışmak istiyor belli ama bir adım yok ben ayrılmışım hattı ben alacakmışım babama söyleyecekmişim onu ancak öyle bana dönermiş sanki yalvarıyorum ona dönmek için bende hattı almazsan asla sana dönmem dedim oda hattı sen alacaksın ben sana cok para yedirdim dedi (hiç para harcatmadım ve parası yok diye sadece park köşelerinde buluşmuş biriyim kendide çok iyi biliyor hatta bir arkadası sevgilisinden bahsetmiş cok para harcatıyor diye benimki ona bizim kız para gitmesin diye parka razı oluyor demiş bunu kendi söyleyen biri)neyse yani bunu dedi bana ve aradada küfür ediyor onunla bir gelecek artık düşünemiyorum sadece sevgisini ölçmek istiyorum e aptal aşık mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum sanırım çok seviyorum sorun şu illa ya babana söyle yada onun gibi büyük birşey yap anında hat alırım diyor bu büyük şey sizce ne kastettiği ne ve yapacağımdan değil fakat ne yapılır ki büyük birşey bir erkeğe kadın erkek eşit diye geçiniyorsunuz siz kızlar şimdide bul büyük birşey diyor çok düşündüm bulamıyorum büyük birşey sizce ne olabilir yada ne yapılabilir?

Yapacağınız tek şey bu adamı kendinizden uzaklaştırmak!

Yapacağınız tek şey bu adamı kendinizden uzaklaştırmak!
evet biliyorum ona dönmek aptallık yalnız borç içindeler ve arabalarına kadar satmak zorunda kaldılar psikolojisi bozuk sorun oda değil bir erkek bir kıza güller alır ayaklarına kapanırda bir kız bir erkeğe ne yapabilir ki çok saçma öyle aklıma takıldı sadece gercekten merak ettim yapmıcam tabiki büyük birşey.

Benim derdim çokta büyük sayılmaz sadece fikirlerinize ihtiyacım var daha önce konularımı okudunuzsa biliyorsunuz beni okumayanlar için özetle sevgilim birden ilgisiz oldu terslemelere başladı ne yapsam düzelmedi ben çok yalvardım düzel dedim resmen eziyet etti ve ayrıldım onu çok seviyorum yada hırs bilmiyorum.ben mesaj atmasamda kendisi hergün bir mesaj olsun atıyor fakat yalvarmıyor affet demiyor kendini haklı görüyor suçlu olduğu halde ve ben de yapamayacağı birsey istedim seviyorsan gül al hat al kendine yeni dedim neden yapamayacağı çünkü çok inatcı ve gıcık yap dediğini asla yapmaz ve tahmin ettiğim gibi yapmıyor barışmak istiyor belli ama bir adım yok ben ayrılmışım hattı ben alacakmışım babama söyleyecekmişim onu ancak öyle bana dönermiş sanki yalvarıyorum ona dönmek için bende hattı almazsan asla sana dönmem dedim oda hattı sen alacaksın ben sana cok para yedirdim dedi (hiç para harcatmadım ve parası yok diye sadece park köşelerinde buluşmuş biriyim kendide çok iyi biliyor hatta bir arkadası sevgilisinden bahsetmiş cok para harcatıyor diye benimki ona bizim kız para gitmesin diye parka razı oluyor demiş bunu kendi söyleyen biri)neyse yani bunu dedi bana ve aradada küfür ediyor onunla bir gelecek artık düşünemiyorum sadece

sevgisini ölçmek istiyorum

e aptal aşık mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum sanırım çok seviyorum sorun şu illa ya babana söyle yada onun gibi büyük birşey yap anında hat alırım diyor bu büyük şey sizce ne kastettiği ne ve yapacağımdan değil fakat ne yapılır ki büyük birşey bir erkeğe kadın erkek eşit diye geçiniyorsunuz siz kızlar şimdide bul büyük birşey diyor çok düşündüm bulamıyorum büyük birşey sizce ne olabilir yada ne yapılabilir?

Sevgisini ölçmek istiyormuşsunuz, yazdıklarınıza baktım, ölçtüm sonuç sıfır...

Yazılacağını bildiğiniz ama farklı şeyler duymak istediğiniz cümleyi de ekleyeyim... Size para yedirdiğini söyleyen, küfreden, inat eden birini çok sevdiğinizi söylüyorsunuz, sizin onda biriniz kadar fedakarlık yapmayan kızlara kul köle olunuyor, evlenmek için yalvarılıyor, sizin neyiniz eksik ki kendinizi bu adama layık görüyorsunuz, neden bu insanla hala muhatap oluyorsunuz?

Yerinizde olsam -yapmayacak olsam bile- onun için kafa yorup "Ne olabilir, ne yapılabilir?" diye düşüneceğime karınca arka ayağıyla kafasını kaşıyabilir mi diye düşünürdüm, en azından bir manası olurdu...

Onunla bir gelecek görmediğinizi ama onu çok sevdiğinizi söylüyorsunuz, sorun şu ki o sizinle bir gelecek düşünmüyor, aksi halde onun bu hallerine razı olurdunuz, bu da Allahtan...

Bu tip adamlara, bütün rezilliklerine rağmen kızların hala onlara deli divane olmalarına öyle hayret ediyorum ki... Ne garip, kızlar hem kendilerini sevecek, el üstünde tutacak adam aradıklarını iddia ederler hem de kendilerini yerle bir eden, bırakın değer vermeyi, hakaret, küfreden adamlara prim verirler... Bu durumda erkeği suçlayacağım hemcinsimi savunacağım ama adam gerçek yüzünü göstermiş, yapabileceği tüm kötülükleri sergilemiş, bunlara rağmen hala seviliyorsa ne yapsın adam? Ne denilebilir ki...
:ssz:

Sevgisini ölçmek istiyormuşsunuz, yazdıklarınıza baktım, ölçtüm sonuç sıfır...

Yazılacağını bildiğiniz ama farklı şeyler duymak istediğiniz cümleyi de ekleyeyim... Size para yedirdiğini söyleyen, küfreden, inat eden birini çok sevdiğinizi söylüyorsunuz, sizin onda biriniz kadar fedakarlık yapmayan kızlara kul köle olunuyor, evlenmek için yalvarılıyor, sizin neyiniz eksik ki kendinizi bu adama layık görüyorsunuz, neden bu insanla hala muhatap oluyorsunuz?

Yerinizde olsam -yapmayacak olsam bile- onun için kafa yorup "Ne olabilir, ne yapılabilir?" diye düşüneceğime karınca arka ayağıyla kafasını kaşıyabilir mi diye düşünürdüm, en azından bir manası olurdu...

Onunla bir gelecek görmediğinizi ama onu çok sevdiğinizi söylüyorsunuz, sorun şu ki o sizinle bir gelecek düşünmüyor, aksi halde onun bu hallerine razı olurdunuz, bu da Allahtan...

Bu tip adamlara, bütün rezilliklerine rağmen kızların hala onlara deli divane olmalarına öyle hayret ediyorum ki... Ne garip, kızlar hem kendilerini sevecek, el üstünde tutacak adam aradıklarını iddia ederler hem de kendilerini yerle bir eden, bırakın değer vermeyi, hakaret, küfreden adamlara prim verirler... Bu durumda erkeği suçlayacağım hemcinsimi savunacağım ama adam gerçek yüzünü göstermiş, yapabileceği tüm kötülükleri sergilemiş, bunlara rağmen hala seviliyorsa ne yapsın adam? Ne denilebilir ki...
:ssz:
e haklısınız doğru söze ne denir ki biliyorum farkındayım onunda gelecekten korktuğunun istemediğinin yalnz herseyin en başı var o yüzden zaten böyleyim kendimde hatalıyım bir çok yerde en küçük birşeyde hep ayrıldım cekemedim beni çok seviyrdu ilk altı ay sanırım bunu bildiğim için yaptım şimdi bana birden ilgisini kesti fakat bırakmadı ayrıldım tehtit etti yinede durdurdu şuan hala tehtit ediyor eğer babama söyleyip dönmezsem pazartesi gününe kadar olacaklardan kork diyor sevmeyen elinden kaçırmaktan korkar mı bunuda bilmiyorum zamanın da evlenmede teklif etti tüm akrabaları ilede tanıştırdı kafam bu yüzden karışık tek neden bu birde ben bir aptallıkta yaptım bu biraz ilgiyi kesmeye başlayınca mayıs ayında buradaki yazıları okudum evlenme meraklısı gibi görünme ile ilgili birşey vardı biz kavga ettık bende aklı başına gelsin diye seninle evlenmek istemiyorum dedim bir hatamda yine naz çok yapıyordu sabrım taştı cok sabrettim o ara bildiğiniz gibi değil en sıonunda kız gibisin dedimbu lafa fazla alınmıştı bunlardan sonra yüzü yırtıldı hiç küfür etmeyen küfüre başladı böyle böyle ama benim tek iki hatam bu bunlardıda onun yüzünden yaptım

Kufur konusunda gayet hassasimdir ve hic gelemem boyle birseye. Saygisizlik kabul edilecek birsey degil ve bahanesi de yok bence. Ayrica sana para yedirdim ne demek, ne kadar cirkin! Siz bu muameleyi sineye cekeceksiniz,bir de uzerine buyuk birsey yapip onunla aranizi mi duzelteceksiniz? Kendinizie layik gordugunuz adam,muamele bu mu yani?lutfen biraz mantikli davranmaya calisin, sadece duygularla bu isler yurumuyor maalesef.

Ayrica gelecek gormediginiz biriyle devam etmek uzuntuden baska birsey getirmez. Babam bir kere bana demisti ki, 'yanlis kisiyle olmak aslinda yalniz olmaktir'. Tekrar bir dusunun derim.

Kufur konusunda gayet hassasimdir ve hic gelemem boyle birseye. Saygisizlik kabul edilecek birsey degil ve bahanesi de yok bence. Ayrica sana para yedirdim ne demek, ne kadar cirkin! Siz bu muameleyi sineye cekeceksiniz,bir de uzerine buyuk birsey yapip onunla aranizi mi duzelteceksiniz? Kendinizie layik gordugunuz adam,muamele bu mu yani?lutfen biraz mantikli davranmaya calisin, sadece duygularla bu isler yurumuyor maalesef.

Ayrica gelecek gormediginiz biriyle devam etmek uzuntuden baska birsey getirmez. Babam bir kere bana demisti ki, 'yanlis kisiyle olmak aslinda yalniz olmaktir'. Tekrar bir dusunun derim.
ya hani birşey vardır canım dersin ki bu adamla olmuyor biter oda hakikaten aramaz sormaz ve bu iş biter yada o ayrılır asla o ayrıldığı için mesaj atmazsın ve yine biter durum öyle değil işte küfürleri tabiki kaldıramıyorum ve kesin dönüş olmayacak biliyorum bende farkındayımherşeyin sadece tam onsuzluğa alışıyorum hop mesaj geliyor ve ayrılmamak için tehtit ediyor sacma şuan bu durumdan konuşup onu düşünmem bile ama hepimiz aşık olduk sizlerde hemen unutulmuyor birde ben aşırı duygusal biriyim delirme aşamasına geliyorum yada o kişiden bahsede bahsede etrafımdakileri deli ediyorum işte konuşamayınca içime atınca hasta oluyorum dönmek gibi değil sadece merakım gitsin istedim bu büyüklükten yapılacak şeyden kastı ne yatmak gibi birşey değil onu asla yapmam kendide bilir zaten sadece bu aklımı kurcaladı bir soru işareti bari gitsin beynimden diye sormak sizlere danışmk istedim aşk dertlerimizin yeri olduğu için baban çok haklıymış bu arada grcekten yalnız oluyo insan.

canım ben senin diğer konularına açık ve net bir şekilde yazmıştım bu ilişkinin sonu olmadığını.hatta bakarsan ilişki diye birşey de kalmamış.Alışkanlık sadece.

şimdi sevgisini ölçmek istemek ispat istemek zaten sevgisine inanmadığın için bunu yapmak istiyorsun yoksa neden ölçmek isteyesinki

e inanmıyorsan neden devam ediyorsun hala şu problemlerle uğraşmaya..

ayrıca para yedirdim falan ne çirkin kelimeler bunlar sen onunla konuştukça sen ona taviz veriyorsun..Diyorsun ki evet sen bana herşeyi yapabilirsin herşeyi söyleye bilirsin anca ben sana karşılık veririm ama seninle yine konuşurum..

neden neden neden kendine bunu yapıyorsun ki ben sana defalarca söyledim sadece ben de değil diğer konularında bir çok kişi

bırak kendine yeni başlangıç yap bundan iyi fırsat mı olur? ama kesinlikle görüşmeden bunu yapmalısın
:34:

e haklısınız doğru söze ne denir ki biliyorum farkındayım onunda gelecekten korktuğunun istemediğinin yalnz herseyin en başı var o yüzden zaten böyleyim kendimde hatalıyım bir çok yerde en küçük birşeyde hep ayrıldım cekemedim beni çok seviyrdu ilk altı ay sanırım bunu bildiğim için yaptım şimdi bana birden ilgisini kesti fakat bırakmadı ayrıldım tehtit etti yinede durdurdu şuan hala tehtit ediyor eğer babama söyleyip dönmezsem pazartesi gününe kadar olacaklardan kork diyor sevmeyen elinden kaçırmaktan korkar mı bunuda bilmiyorum zamanın da evlenmede teklif etti tüm akrabaları ilede tanıştırdı kafam bu yüzden karışık tek neden bu birde ben bir aptallıkta yaptım bu biraz ilgiyi kesmeye başlayınca mayıs ayında buradaki yazıları okudum evlenme meraklısı gibi görünme ile ilgili birşey vardı biz kavga ettık bende aklı başına gelsin diye seninle evlenmek istemiyorum dedim bir hatamda yine naz çok yapıyordu sabrım taştı cok sabrettim o ara bildiğiniz gibi değil en sıonunda kız gibisin dedimbu lafa fazla alınmıştı bunlardan sonra yüzü yırtıldı hiç küfür etmeyen küfüre başladı böyle böyle ama benim tek iki hatam bu bunlardıda onun yüzünden yaptım

sevmeyen elinden kaçırmaktan korkar mı? işte burada senin kendini kandırdığın nokta ona tekrar dönmek için kendine bahane ürettiğin nokta..

kendini suçlamakta ona dönmek için bahane.ee seni o kadar sen olmaktan çıkaran iinsanmış taktik alacak kadar kendin olmaktan çıktığın biri ilişki olmuş şimdi sen kendini suçlayarak ona dönmek istiyorsun...

bence buradakilere danışma çünkü herkes sana doğruyu söylediği halde görmek istemiyorsun.sen otur tart biç ama şu süreçte bencil ol kendini düşün!.. daha sonra sen karar ver biz sana ayrıl görüşme diyoruz sen bende suçluyum diyorsun istiyorsun ki biri dese tamam hatalıymışsın sende hatalarını gör bir daha yapmadan dene o zaman inanki 100 kişi ayrıl demiş olsa bile o bir kişinin söylediği daha cazip gelecek

evet biliyorum ona dönmek aptallık yalnız borç içindeler ve arabalarına kadar satmak zorunda kaldılar psikolojisi bozuk sorun oda değil bir erkek bir kıza güller alır ayaklarına kapanırda bir kız bir erkeğe ne yapabilir ki çok saçma öyle aklıma takıldı sadece gercekten merak ettim yapmıcam tabiki büyük birşey.

Peki o gülle hat alıp gelse affedecek misin? Hiç bişey olmamış gibi devam edebilecek misin?
Bence seninde kafan karışık..
Biran önce kendine gel.
Yoluna bak..

Peki o gülle hat alıp gelse affedecek misin? Hiç bişey olmamış gibi devam edebilecek misin?
Bence seninde kafan karışık..
Biran önce kendine gel.
Yoluna bak..
hiç birşey olmamış gibi devam edemicem tabiki evet çok karışığım dönmek kesinlikle istemiyorum hatta soğuduğumu hissetmeye başladım ama bana dediklerini çeksinde istiyorum sağlıklı düşünemiyorum artık sanırım onu düşünmemrk en iyisi zaten sizde bende bu ilişkiye dönsem bile bir yerde kopacağını biliyoruz sadece kendime kanacak bişy arıyorum dönmek için değil hem dönmemek hem unutabilmek için burada danışıp sizlerin dost acı söyler sözündeki gibi gercekleri yüzüme vurmanız beni ondan soğutuyo ne kadar seviyor mu seviyor muyum desemde ayrıldığım günden beri soğuduğumu hissedebiliyorum zaman işte yorumlarınız için teşekkür ederim

hiç birşey olmamış gibi devam edemicem tabiki evet çok karışığım dönmek kesinlikle istemiyorum hatta soğuduğumu hissetmeye başladım ama bana dediklerini çeksinde istiyorum sağlıklı düşünemiyorum artık sanırım onu düşünmemrk en iyisi zaten sizde bende bu ilişkiye dönsem bile bir yerde kopacağını biliyoruz sadece kendime kanacak bişy arıyorum dönmek için değil hem dönmemek hem unutabilmek için burada danışıp sizlerin dost acı söyler sözündeki gibi gercekleri yüzüme vurmanız beni ondan soğutuyo ne kadar seviyor mu seviyor muyum desemde ayrıldığım günden beri soğuduğumu hissedebiliyorum zaman işte yorumlarınız için teşekkür ederim

dost acı macı söylemez hiç sevmem öyle bana söyleyenide benim kendi doğrularım var sonuçta dost bana acısını söylemesin kendine saklasın derim

burada sadece aslında bariz bir şekilde ortada olan şeyden bahsediyoruz sen duygusal yaklaştığın için göremiyorsun

onunla bir gelecek artık düşünemiyorum sadece sevgisini ölçmek istiyorum

yazısını yazıyorsunuz sonra kendi içinizde çelişiyorsunuz onun için büyük bir şey yapmam gerekiyor bu ne olabilir diyorsunuz?

siz ne istediğinizi biliyor musunuz acaba ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:19:

Back