Benim derdim çokta büyük sayılmaz sadece fikirlerinize ihtiyacım var daha önce konularımı okudunuzsa biliyorsunuz beni okumayanlar için özetle sevgilim birden ilgisiz oldu terslemelere başladı ne yapsam düzelmedi ben çok yalvardım düzel dedim resmen eziyet etti ve ayrıldım onu çok seviyorum yada hırs bilmiyorum.ben mesaj atmasamda kendisi hergün bir mesaj olsun atıyor fakat yalvarmıyor affet demiyor kendini haklı görüyor suçlu olduğu halde ve ben de yapamayacağı birsey istedim seviyorsan gül al hat al kendine yeni dedim neden yapamayacağı çünkü çok inatcı ve gıcık yap dediğini asla yapmaz ve tahmin ettiğim gibi yapmıyor barışmak istiyor belli ama bir adım yok ben ayrılmışım hattı ben alacakmışım babama söyleyecekmişim onu ancak öyle bana dönermiş sanki yalvarıyorum ona dönmek için bende hattı almazsan asla sana dönmem dedim oda hattı sen alacaksın ben sana cok para yedirdim dedi (hiç para harcatmadım ve parası yok diye sadece park köşelerinde buluşmuş biriyim kendide çok iyi biliyor hatta bir arkadası sevgilisinden bahsetmiş cok para harcatıyor diye benimki ona bizim kız para gitmesin diye parka razı oluyor demiş bunu kendi söyleyen biri)neyse yani bunu dedi bana ve aradada küfür ediyor onunla bir gelecek artık düşünemiyorum sadece sevgisini ölçmek istiyorum e aptal aşık mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum sanırım çok seviyorum sorun şu illa ya babana söyle yada onun gibi büyük birşey yap anında hat alırım diyor bu büyük şey sizce ne kastettiği ne ve yapacağımdan değil fakat ne yapılır ki büyük birşey bir erkeğe kadın erkek eşit diye geçiniyorsunuz siz kızlar şimdide bul büyük birşey diyor çok düşündüm bulamıyorum büyük birşey sizce ne olabilir yada ne yapılabilir?