• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım bu mantarmı oluor :(

ezoom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
151
2
96
İstanbul
çok fena kaşıntım var ama dışında dış dudakta kaşımaktan kanıyor artık tahriş oldu deri soyuluor içide kaşınıor ama akıntım olduğu zaman eczaneden bi krem aldım onu kullanıorum ama düzelmedi birde iç çamaşırıma yeşil renkte bişey bulaşıyor bu ne olabilir böyle nokta şeklinde oluyor yeşil yeşil kötü kokuda oluyor bu nedir mantarmıdır acaba vajinismusum doktora gitmeyede korkyorum :(

canım bence o iltihaptır..korkma doktora git idrar tahlili yapar ve ne olduğunu anlar.. bekleme derim ;)

pazardan iç çamaşırı almıştım canım ondan sonra oldu acaba enfeksiyon kapmış olabilirmiyim 1 yıl önce sezryan oldum vajinismsum o çatala tekrar cıkmak istemiorum cok korkuorum :((

pazardan iç çamaşırı almıştım canım ondan sonra oldu acaba enfeksiyon kapmış olabilirmiyim 1 yıl önce sezryan oldum vajinismsum o çatala tekrar cıkmak istemiorum cok korkuorum :((
canım aynı sıkıntı bendede oldu koku,kaşıntı yaralar sağlık ocağına gidip ebeye söyledim sıkıntımı ebede sağlık ocağındaki aile hekimine söyledi bana bi tane hap ve melhem verdi çok iyi geldi illa hastaneye gerek yok sağlık ocağına git ilk.banada mantar demişti ebe.öyle muayene filanda olmadım.

canım çamaşırdan mı oldu bilemiyorum ama özellikle evli bayanlarda idrar yolu iltihabı çok sık görünüyor diye duymuştum.. anneler hep der ya ayaklarını üşütme diye :) bir bildikleri var elbet :)

sağolun kızlar olmadı anasağlığa gidicem artık cünkü bu kasıntı deli edior beni yıkamadan kesinlikle kullanmam canım mağazadan aldıklarımıda paketli bile olsa yıkamadan giymem :(

Back