kızlar yardım, antibiyotikler sperm hareketliliğini etkiler mi:((

KotuKediSero

Gıt gıt gıdaaaakkkkk.....
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
7.633
3
156
40
Samsun
Kızlar benim eşimin bademcik problemleri var, sık sık bademcik iltihabı sorunu yaşıyoruz ve doktorlar da hep antibiyotik veriyor. 4 aylık evliyiz ve 4 ay içinde 3 kez antibiyotik tedavisi gördü, bu ay da yine antibiyotik içiyo, bu hafta yine hasta, benim korkum acaba içtiği antibiyotikler sperm hareketliliğini ve kalitesini atkiler mi yaa, 4 ay korunmadığımız ve çok da dikkat ettiğimiz halde olmadı bebişimiz, acaba bu antibiyotikler etkiliyomudur diye düşünmeye başladım, bu ay sperm testi yaptırmayı düşünüyoruz, bi fikri olan var mı?

Bi fikri olan yok mu yani mafoldumben

canım benim eşimde enfeksiyon geçirdi o dönmede yumurta takibi yaptıryodum doktor korunmalı ilişki önerdi bu ikinci doktorum bu doktorumda eşimin kullandığı antibiyotikten verdi ozman ilişki önerdi aynı anda kullanınca bir sakıncası yokmuş ama biri içip diğeri içmezse zararlı dediler bana umarım yardımcı olmuşumdur

Canım çok teşekkür ederim, bu ay 21. gün hormon testi için doktora gidicem, gidince bunu da soriyim de ozaman bi çaresine bakalım, olmicak böyle

evt canım bi görüş çünkü benim iki doktorumda da eşimin bir tedavi görüp görmediğini sordurlar

Benim esimde disi yuzunden bu ay ikinci kutu antibiyotik almaya basladi cok endiselendim ... ben antibiyotik icmiyorum hemen hemen.1 seneye yakin .. sizin basinizada geldimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…