ağustosta ankarada düğünüm var ama hala gelin başı ve makyaj için kuaför bulamadım. mos yada magiz touch olabilir diye düşünüyorum ama ikisine de daha önce gitmedim.istanbuldayım.
daha önce bu kuaförlere giden arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz hangisi sizce?
Canım ben sana şöyle yardımcı olmaya çalışayım.Benim de düğünüm Ankara'da oldu.Bir avm içindeki ünlü bir kuaföre gittim içi falan dizaynı süper tabii.Ama çok mutsuz ayrıldım.Avm içindeki kuaförler genelde saç kesimi ve fön konusunda uzmanlaşmış oluyorlar.Ama pek gelin başı yapmadıklarından elleri pek yatkın değil.Benim arkadaşlarım falan birlikte gittik.Kimsenin saçı iyi olmadı ağladım sinirden.Bir de herkese kesim yapmaya çalıştılar.Yok istediğin model kesmeden olmazmış idye herkesi kesime zorladılar.En fiyatlı kesimdi çünkü.Ben söylediğin iki kuaförede gitmedim ama her zaman gelin başı çok yapan bir kuaföre gitmeni öneririm.Yada mıutlaka bir tavsiye al gidenlerden.Şikayetimvar.com diye bir site vardı bende yazmıştım hatta bu olaydan sonra bir gözat derim kolay gelsin.
canım ben de araştırıyorum ankaraya geleli 1 yıl oldu pek bilmiyorum buraları.. magic touchu netten çok okudum ama birebir giden duymadım pek. ama güzelmiş diyolar. bi de panorada paris kuaförü duydum ii die..gene araştırmaya dfevam edelim. senin tarih nedir birbirimize bilgi veririz önce veya sonra hangimizinse..
Beni ablam düğününde gelinbaşı ve makyajını ankamall mos ta yeni adı ile vassago da yaptırdı. Saçı çok güzel oldu ablam son altı ay hep oraya gidip saçını hep oraya boyattı sonuç güzeldi. Makyaj da kryolan ve mac kullanılıyor makyaj da iyiydi ondanda memnun kaldı ama en iyi şey düğünden önce prova yaptırmıştı o nedenle o gün kötü bir süprizle karşılaşmadı. benim deneyimlerim böyle :)
Beni ablam düğününde gelinbaşı ve makyajını ankamall mos ta yeni adı ile vassago da yaptırdı. Saçı çok güzel oldu ablam son altı ay hep oraya gidip saçını hep oraya boyattı sonuç güzeldi. Makyaj da kryolan ve mac kullanılıyor makyaj da iyiydi ondanda memnun kaldı ama en iyi şey düğünden önce prova yaptırmıştı o nedenle o gün kötü bir süprizle karşılaşmadı. benim deneyimlerim böyle :)
Ben de duyuyorum sürekli vassagoyu peki fiyatları nasıl boya ve saç kesimi mesela biliyor musunuz ?
Ben red&white gittim en son bi röfle icin 370 lira bayıldım sonuç öyle inanılmaz güzel olmadı bile hiçbir kuaförde karar kılamıyorumm