G gecesan Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2021 7 2 27 25 Eylül 2021 Konu Sahibi gecesan #1 Y Son düzenleme: 10 Ocak 2022
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.282 64.524 25 Eylül 2021 Konu Sahibi gecesan #2 Iliskiden 1 gun sonra bunun olusmasi gebelik belirtisi olmaz. Bence yumurtlama ya da çatlama belirtisidir.
Iliskiden 1 gun sonra bunun olusmasi gebelik belirtisi olmaz. Bence yumurtlama ya da çatlama belirtisidir.
G gecesan Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2021 7 2 27 25 Eylül 2021 Konu Sahibi gecesan #3 LOTUS0 .!.: Iliskiden 1 gun sonra bunun olusmasi gebelik belirtisi olmaz. Bence yumurtlama ya da çatlama belirtisidir. Genişletmek için tıkla... Öyle de olabilir ama normalde de dediğim gibi düzenli ilişkiye giriyoruz
LOTUS0 .!.: Iliskiden 1 gun sonra bunun olusmasi gebelik belirtisi olmaz. Bence yumurtlama ya da çatlama belirtisidir. Genişletmek için tıkla... Öyle de olabilir ama normalde de dediğim gibi düzenli ilişkiye giriyoruz
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.888 21.481 25 Eylül 2021 Konu Sahibi gecesan #4 Bende 2 senedir düzeni ilişkiye giriyorum belirtilerin en alasını gördüm ama hep negatifle sonuçlandı
Bende 2 senedir düzeni ilişkiye giriyorum belirtilerin en alasını gördüm ama hep negatifle sonuçlandı
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 44.479 167.254 33 25 Eylül 2021 Konu Sahibi gecesan #5 Yumurtlama ağrısıdır muhtemelen.
G gecesan Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2021 7 2 27 25 Eylül 2021 Konu Sahibi gecesan #6 Asyaa561 .!.: Bende 2 senedir düzeni ilişkiye giriyorum belirtilerin en alasını gördüm ama hep negatifle sonuçlandı Genişletmek için tıkla... Allah hepimize hayırlı evlatlar versin fazla kafaya takmayacaksın ama elimizde değil işte inşallah Allah dualarını kabul eder canım
Asyaa561 .!.: Bende 2 senedir düzeni ilişkiye giriyorum belirtilerin en alasını gördüm ama hep negatifle sonuçlandı Genişletmek için tıkla... Allah hepimize hayırlı evlatlar versin fazla kafaya takmayacaksın ama elimizde değil işte inşallah Allah dualarını kabul eder canım
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.888 21.481 25 Eylül 2021 Konu Sahibi gecesan #7 gecesan .!.: Allah hepimize hayırlı evlatlar versin fazla kafaya takmayacaksın ama elimizde değil işte inşallah Allah dualarını kabul eder canım Genişletmek için tıkla... Amin inşallah zaman zaman böyle ağrılar olabiliyor en iyi sonuç için adet gecikmesi
gecesan .!.: Allah hepimize hayırlı evlatlar versin fazla kafaya takmayacaksın ama elimizde değil işte inşallah Allah dualarını kabul eder canım Genişletmek için tıkla... Amin inşallah zaman zaman böyle ağrılar olabiliyor en iyi sonuç için adet gecikmesi