Kızlar yardııım Yengeç erkeğinin ilgisini nasıl çekebilirim.

bilemiyorum kii.. erkekler öyle biraz hoşlarına gidiyo ilgilenilmek falan. böyle ne evet ne hayır diyen birinin nedeni bende hep ya eski sevgili ya da karşılıksız aşk çıktı umarım sende öyle olmaz

O zaman benimle ilgili olmazdı ki ayyyy ne bicim ruh halimiz var ya :)

Yengec erkegiyle evliyim soleyecekletim isine yarar mi:) valla simarmayi cok severler cok ilgi goster duygusal anlamda ama sikmada guven verici. Her turlu seyi severler temiz titiz olurlar kiskanclar kavga etmekten hoslanmazlar tam bi ev erkegidir ufacik seyler icin ayrilmazlar bahaneler uretmezler tam evlenilecek erkek yani kalp kirkmak neddir bilmezler cevredeki insanlarin durusundan ne olduklarini anlarlar calismaktan hoslanirlar uyku vazgecilmezleridir almak vermek bole hediye islerini cok severler kucuk notlar mesajlarla sasirtilmaktan hoslanirlar ben ole yapiyorum yani hatrlanmak cok hoslarina gider aile iliskilerine onem veriri dini duygulari kuvvetlidir ama gosteristen hoslanmazlar bos konusan her kari kiz muhabbetine atlamazlar sadiktir bu ozelliklerden yila cikarak kullanmak sana kalmis kolay gelsin her turlu yardimci olurum elimden geldgince:)

biraz cocuk ruhlu ol o zaman ilgisini cekersin bole filmlerde olur ya dogal masum o kiz havalarina gir saf ol hicbisey bilmiyomus gbi o zaman ilgisini cekersin bakimli guzel ol ama abartma dedigim gni dogal ol

Yengeç burcu kadar feminen karakter görmedim duymadım.
Hele ki yengeç erkekleri fecidir. Senin alınacağın ne varsa alınırlar, bozulurlar çok duygusallar ama dışarıya odun muamelesi yaparlar.
Yani kaç. Kısaca ve net

Valla eşimin yakın arkadaşı yengeç erkeği.
Arkadaşlarının sözlerine çok değer verirler. O kadar ki eski sevgilisinden bizim laflarımız yüzünden ayrıldı. Ama haklıydık, kız yurt dışına gitti.
Arada mesafe olmasından hoşlanmazlar.. Boğulmayacak kadar uzağında ama elinin altında olacak kadar da yakınında olmanı ister.
İlişkide taktikten hoşlanmazlar tabi anlayabildiği zaman. Ama çaktırmadan uyguladığında sazan gibi atlayıveriyorlar.
Ve gerçekten ama gerçekten
ULAŞILMAZI BEĞENİP
ONU BEKLEYENİ SEVİYORLAR
Bunları nereden biliyorsun derseniz gelip bana dert yanıyordu " yenge ben ne yapıcam" diye.

onda çözdüğüm karakterler. Kendini açıkça sohbet aşamasında ifade ediyor yani nasıl biri olduğunu. Yalana gelmiyor. GÜVEN onun için çok önemli. Kesinlikle bu konu da çok şanslı. Arkadaşların sıkıntılarını çözmek için uğraşır, üzülür ama kendine geldiğinde düşünür. Konuşmaları filan düzgündür. Dikkat eder kelimeleri seçerek konuşur. BU durum beni rahatsız ediyor. Çünkü ben biraz rahatım tamam kibarız filan da ağzımızdan çıkanı duymayız düşünürüz. normal konuşulan bazı kelimeleri dahada güzel betimleyerek sunuyor. İlgili tanımaya çalışıyor. Uzlaşıcı senin dediğin gibi. Direk açık konuşurlar ama geçende benim attığım mesaj normal arkadaşlık olarak attım ama o öyle anladı bozmadım. Karşıdan nasıl görünüyorum dedim cevap veremedi bana ve verirmisin dedim bir müddet sonra bana dediği sadece mutlu olduğumda belki de demedi he inşallah olur dedi :) ve bu bana kapısının kapalı olmadığını düşünüyorum. yavaşça ilerlencek bişi de elden gidecem biri daha tanışmak istiyor ve ben tutkuyla böyle düşünürken onu tanımak isterken ben başkasıyla da konuşmam biraz abest geliyor ya. Bi de tutku olacak mı onu da bilmiyoruz belki olmayacak bilemeyiz ki. karışığım biraz tutku gelcek diye kısa kesiyorum ben uzun uzun anlatırım :) sorularımı da sorarım ama önceki yazılarımı oku derim ;=)

erkekler arasında yapsın ya önemli olan ben güzel konuşuyor da işte :) diyor ki evlenince ne kafe olur ne sahil ne bişi eşimle ilgii olurum yengeç keinlikle evlenmelik insan ama işte onu kazanmak önemli demi :) Bi de anneciler sormaa onun ayrı bi ilişkileri var hadi hayırlısı bakalım doğru mu yaptım bilmiyorum

Senn icin dogru erkek ama sen onun icin dgru kizmisin burcun ne pki:)

Artık bende varım bana yer var mııııııı Ben bağlılıktan yanayım sevdi mi tam severim . İşte ulaşılcak insanım ama aynı zamanda bekliyorum bakalım ya olacak mı inşallah olur yaaaa :) Sevgilisinden başkka nedenlerle ayrılmış tabi geri dönebilir misiniz dedim yok olmaz kesinlikle dedi ki yalan da söyleyeceğini sanmıyorum. Ki güveni o kadar önemsiiyorsa

Gerçekten bitti mi önüne bakıyor. Ama çok güvenme derim. Ne kadar unuttum desede unutmamış olabiliyor. Unutmadıkça da hayatına kimseyi almıyor-takılmalık dışında-.
Ben de iyi tanıyormuşum ha.

Aslan :) o benim burcumu öğrendiğimde dire liderliğiniz var dedi Adam biliyor burç işlerini yapacak bişi yok :) İşte bir şeyler söylese iyiydi ima ile kendime çekiyorum da ya öyle düşünmüyorsa

Çok uzun süre beklemen gerekebilir.. Şimdi birlikte olduğu kız onu 8 sene beklemiş. Bu arada da ciddi ilişkisi oldu işte. Yine de beklemiş kız.

Gerçekten bitti mi önüne bakıyor. Ama çok güvenme derim. Ne kadar unuttum desede unutmamış olabiliyor. Unutmadıkça da hayatına kimseyi almıyor-takılmalık dışında-.
Ben de iyi tanıyormuşum ha.

takılmalık kısmında olmak istemem ya illaki eski sevgili modunu unutmak zor olur ki bi de kötü ayrılmadılar. Bir kere sordum cevabı öyle aldım bi daha sormam o konuyu zaman istiyor benden belli o da şimdi başkası da benimle tanışmak istiyor onu ne yapacağım bilemiyorum yaaa. Direk ona mı sorsam acaba yok yapmam onu işte

Çok uzun süre beklemen gerekebilir.. Şimdi birlikte olduğu kız onu 8 sene beklemiş. Bu arada da ciddi ilişkisi oldu işte. Yine de beklemiş kız.

Ben karşılıksız birini sevdim sene 2008 ondan bugüne kadar düşün olmayacağını bildiğin halde beklemek ama onun bir şey yapmaması o balıktı şimdi iste ben o gelse bile kabul etmem o kadar bekletildikten sonra sevgi köreliyor unuttum artık olmayınca yapcak bir şey yok Tutku o kadar bekletir mi bilemedim ya

balık erkekleri çok zor umarım yengeçler öyle değildir..

Aslan :) o benim burcumu öğrendiğimde dire liderliğiniz var dedi Adam biliyor burç işlerini yapacak bişi yok :) İşte bir şeyler söylese iyiydi ima ile kendime çekiyorum da ya öyle düşünmüyorsa
Ne iyi ne kotu uyumunuz:)

Balığı düşünen yok ki zaten :) Ben yengeci düşünüyorum :) Bir de diğerine atacağım cevap
of ya benimki de bi suskunluk içinde dayanamadım yine msj attım iyi misin neyin var diye çünkü bi garip uzak soğuk davranıyo iyiyim yok kötü bişey dedi sadece daha da msj falan atmam nefret ediyorum belirsiz durumlardan. netlikten hoşlanırım kendim de netimdir böyle bi durumla karşılaşınca içim çürüyo yeminle

Sakın onun yanında başka erkekten bahsetme. Anında soğur. Daha çok kendi hayatınla ilgileniyor görün. Mesela seninle muhabbet ettiğinde sanki başka işin varmışta nezaketen, lütfedip onunla konuşuyormuşsun gibi davran.
Gerçi her erkek deli olur buna.

Bizimki nette ne oluyor arkadaş ortamında pırlanta gibisiniz yok çok şanslısınız falan filan özelden atınca kesiliyor ne demek acabaaaa bu Olsun sen yine ilgini göster ben dayanamam yaaa

evet bazen yapıorum o işi Beden öğretmeni de kendisi ayağı alçıya aldılardı bi hafta çıkamadı kantine yanında durdum da çok duygulandıydı çay bile ısmarladı :) ya işin şakası ilgi hoşuna gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…