Kızlar yardııım Yengeç erkeğinin ilgisini nasıl çekebilirim.

Bizimki nette ne oluyor arkadaş ortamında pırlanta gibisiniz yok çok şanslısınız falan filan özelden atınca kesiliyor ne demek acabaaaa bu :KK70: Olsun sen yine ilgini göster :KK66: ben dayanamam yaaa
yaa bozuldum açıkcası ne oluyo yani bilmeden yanlış bişey mi yaptım kırıldın mı üzüldün mü gel söyle adam gibi işte ayrıca kaç senelik dostluğumuz samimiyetimiz var ne diye bozdun o dostluğu madem hoşlandığını belli edip. ay değişikler.

erkekler arasında yapsın ya önemli olan ben :KK70: güzel konuşuyor da işte :) diyor ki evlenince ne kafe olur ne sahil ne bişi eşimle ilgii olurum yengeç keinlikle evlenmelik insan ama işte onu kazanmak önemli demi :) Bi de anneciler sormaa onun ayrı bi ilişkileri var hadi hayırlısı bakalım doğru mu yaptım bilmiyorum :KK70:
Evet kesinlikle annelerine fazla bağlılar.
Bu onların eksisi onun dışında iyi eş olurlar.
Yalnız sadece iyi bir ev erkeği olurlar o kadar. Heyecan değişiklik arıyorsan cıks :)

yaa bozuldum açıkcası ne oluyo yani bilmeden yanlış bişey mi yaptım kırıldın mı üzüldün mü gel söyle adam gibi işte ayrıca kaç senelik dostluğumuz samimiyetimiz var ne diye bozdun o dostluğu madem hoşlandığını belli edip. ay değişikler.

yani yanlış yapmış arkadaşlığınızın geçmişi uzun bence sen açık yaz yie de her türlü erkek duygularını pek belli edemiyor ki . Arkadaşlıktan hoşlantıya geçtiyse eğer o normal konuşşmalarınızda değişiklik olur gibi geliyor. Bayanlarda oluyor ya düşünceler değişince kendide biraz değişebiliyor .

Evet kesinlikle annelerine fazla bağlılar.
Bu onların eksisi onun dışında iyi eş olurlar.
Yalnız sadece iyi bir ev erkeği olurlar o kadar. Heyecan değişiklik arıyorsan cıks :)

Hadi yaaaa tüh desene monoton mu geçecek hayat :KK70:

Birazdan gelsin beğendiğim elbiseleri göstercem bakalım ne tepki verecek :) Tessettürlüyüz Allahtan :KK70: kurtarıyorum paçayı biraz :KK70:

Benim
Benim eşim de Yengeç burcu hep kaçan taraf ben oldum . Yengeç burcu ilgiden hoşlanmıyo. Ben kaçtım o kovaladı sonuç evlendik. Hergün yerine 3 4 günde bir msj at.

Benim eşim de yengeç ve gerçekten ilgiden hoşlanmıyor 1 sene teklif etmişti kabul etmedim sonra çıkmaya başladık 5 yıllık beraberliğin ardından evliyiz :nazar:

Benim eşim de yengeç ve gerçekten ilgiden hoşlanmıyor 1 sene teklif etmişti kabul etmedim sonra çıkmaya başladık 5 yıllık beraberliğin ardından evliyiz :nazar:

Tebrikler canımmm :) hiç kimse kötülemiyor Allahtan ya zorlar evet ama ideal eş adayı :)

Tutku geri durur ben ise onla ilgilenmek... ya bayanlar neden bu kadar duyarlı olur yaaaa az duyarsız ol geri dur yaaa

Salla gitsin çerkes güzeli. Alnında kimin adı yazıldıysa o olur. YARADAN GÖKYÜZÜNDE KIYMADIĞI NİKAHI YER YÜZÜNDE KIYMAZ. Rabbim inşallah gönlüne düşeni kaderine helal kılmıştır... Dikkat et peşinden koşan sen değil o olsun. O olsun ki kıymet bilinen sen ol. Sen ol ki hayat dahada güzelleşsin arkadaşım... Kadınlar yani biz peşimizden koşturmak için yaratılmışız. Erkeklerin görevini üstlenmeye ne gerek var :KK66: herşeyin hayırlısı olsun. Hayırlıysa bu yana. Hayırsızsa o yana demişler :KK66:
Tutku geri durur ben ise onla ilgilenmek... ya bayanlar neden bu kadar duyarlı olur yaaaa az duyarsız ol geri dur yaaa

Salla gitsin çerkes güzeli. Alnında kimin adı yazıldıysa o olur. YARADAN GÖKYÜZÜNDE KIYMADIĞI NİKAHI YER YÜZÜNDE KIYMAZ. Rabbim inşallah gönlüne düşeni kaderine helal kılmıştır... Dikkat et peşinden koşan sen değil o olsun. O olsun ki kıymet bilinen sen ol. Sen ol ki hayat dahada güzelleşsin arkadaşım... Kadınlar yani biz peşimizden koşturmak için yaratılmışız. Erkeklerin görevini üstlenmeye ne gerek var :KK66: herşeyin hayırlısı olsun. Hayırlıysa bu yana. Hayırsızsa o yana demişler :KK66:

Duygulandım ^_^ bu guzel sozler icin tesekkur ederim her kelimesinde bi gizellik bi gerçeklik yatıyor. Zamana bıraktım her şeyi ama onun bi gün benim olacağını hayal etmek gibi bayanların bir özelligi de var yapacak bir şey. Yoksa ben neden kıskanayım onu elimde olmadan gökyüzünden.. maksat incitmeden güzelliklere kavuşmaktır. Yapar miyiz bilemem ama ben şuan hayatimdan cok memnunum onunla konusmak yazmak paha bicilmez sadece onun yaninda arkadaşi olarak durmak kotu ama elbet bir gun hayirlisi oysa eğer o olur inşallah ismi gibi annesine baglılığına ben eklensem çok mu yani :)))

Duygulandım ^_^ bu guzel sozler icin tesekkur ederim her kelimesinde bi gizellik bi gerçeklik yatıyor. Zamana bıraktım her şeyi ama onun bi gün benim olacağını hayal etmek gibi bayanların bir özelligi de var yapacak bir şey. Yoksa ben neden kıskanayım onu elimde olmadan gökyüzünden.. maksat incitmeden güzelliklere kavuşmaktır. Yapar miyiz bilemem ama ben şuan hayatimdan cok memnunum onunla konusmak yazmak paha bicilmez sadece onun yaninda arkadaşi olarak durmak kotu ama elbet bir gun hayirlisi oysa eğer o olur inşallah ismi gibi annesine baglılığına ben eklensem çok mu yani :)))
Canım ne anlatıyor nasıl da davranıyor da böyle diyorsun ben de yengecim de merak ettim

Benim konustugum kişide yengec erkegiydi 10 gün konustuk hersey cok iyiydi ama bir anda uzaklastı bnden mesajlarıma cevap falan vermedi nasıl tekrardan barısabiliriz bilemiyorum

X