Bunaltmıyorum demi yazdın. Oda biraz evet mi dedi doğrumu anladım.
Benim eşim de Yengeç burcu hep kaçan taraf ben oldum . Yengeç burcu ilgiden hoşlanmıyo. Ben kaçtım o kovaladı sonuç evlendik. Hergün yerine 3 4 günde bir msj at.evet canım bugün espri niyeine yazdım biraz bunaltıyorsun evet dedi Ki fazla yazmıyorum aslında sürekli . Ama her gün yazdığımdan dolayı sormak istedim cevabımı aldım
Benim
Benim eşim de Yengeç burcu hep kaçan taraf ben oldum . Yengeç burcu ilgiden hoşlanmıyo. Ben kaçtım o kovaladı sonuç evlendik. Hergün yerine 3 4 günde bir msj at.
böyle yapmasaydım şu an evli olmazdık gerçekten. umrunda değilmiş gibi davran . Başka şeylerle ilgilen oyala kendini ona yazmamak için.şimdi 4 gün mesela az veya çok göreceğim her gün . ben ona sonra yazdım ki iyi yazmam bunu mu istiyorsun dedim o da yalan mı söylememi istiyorsun dedi. Yani olanı yalansız dolansız anlatabiliyor. Bu çok iyi arkadaş ortamında da konuşuldu bi kız arkadaş daha vardı muhabbet oraya geldi onun demesi benim için ilişki kolay asıl konu onu ilerletmekte güven olması gerekiyor ve ben ilişkiyi tanımlarken paylaşım diye algılarım dedi bi nevi o masadayken hem kendi hakkında fikirler verdi hemde benim fikirlerimi aldı.
Peki özel olmazsa sormak istiyorum eşin senin hangi huyunu hangi karakter özelliğine geldi ve ben geri durmam daha mı doğru yani. Bir kız bunu nasıl yapar yaaaa :)
B
böyle yapmasaydım şu an evli olmazdık gerçekten. umrunda değilmiş gibi davran . Başka şeylerle ilgilen oyala kendini ona yazmamak için.
Şimdi sen kaçıcaksın yan yanaykende ilgilenme bakalım ne sonuç vercek. Bi iki gün dene .Peki yanyanayken canim o zaman e yapmaliyim bu isin ders calisirken ayni ortam var ve de bunun kamtini var bi de tam bastayken geri durmak korkutuyor kaybedecegimi hissederim
Bir yengec kadını olarak diyorum ki bakımlı ol kendini ön planda tutma herzaman bazen geri durmasını bil arada geri çekil ki onun ilgisini cekmeyi başar cok üstüne gidersen cabuk sıkılır ilgiden cokda serbest bırakma karmaşık biraz ortayı ayarlaman lazım onun kalbini kazandıktan sonra o sana sürekli yazacaktır emin ol
Ya harbi cok zor :) hep yakınındaydim ve yakin olmaya devam ederken birden kesmek bana iyice sabrı oğretcek bu hafta :)Şimdi sen kaçıcaksın yan yanaykende ilgilenme bakalım ne sonuç vercek. Bi iki gün dene .
Sağol canım yengeçten hoşlandim hoşlanacağima pişman oldum ya amaaa :) sabah yuz vermedim oglenden sonra boyle durum oldu bKalim ben zor degilim iste o kotu :)Hayirli olsun ama okadar fazla düsme üstüne kendisi bisiler hissediyorsa belli eder zamanla. Yengecler zoru sever kolaya kacmaz :))
Bende oljmsuz şeyler yok ya ondan cazibim ona karşı güven konusunda ozellikle cok cazibim ama zor bu erkekler nasıl sevgilknle nasil iletisim haline gectin canim benim durum gibi yoksa baska sekilde :) onemli olan benim yasadiklarimi yasadin mi :)erkek arkadaşım yengeç.
biraz zor olduklarını söyleyebilirim.
ama karşı cinsle ilgili en belirgin istekleri kibar hanım hanımcık olman ve asla argo küfür vb. kullanarak konuşmaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?