kızlar eşimin anne ve babası 6 yıldır ayrı ama boşanmış değil.eşimle 10 yıldır tanışıyoruz ve 2 yıllık da veliyiz 5 aylık bir kızımız var.eşimin babası hiçbirşeyimizde yanımızda değildi ne maddi ne manevi, evlenirken bişeye ihtiyacınız var mı diye sormayı bırakın bişey istiyeceğiz diye sorun çıkardı, evlendik hiçbirşeyimizde yok, ev aldık benim ailemin desteği ve krediyle gene yok, torunu oldu 1 ay sonra gördü ve torununa bir düğüme bile almadı ve ben artık bunu kaldıramıyorum. 10 yıldır eşim ünv ,askerdeyken ve askerlik dönüşü iş ararken de hiç yanında olmadı hiç sen erkek çocuğusun paraya ihtiyacın olur deyip bi sigara parası bile vermedi ama saygı bekliyor, onu saymamızı bekliyor. benim ailem herşeyimizde bize maddi manevi destek oldu, ama yaranamadılar gibi bişey eşim bana mı yapıyorlar sana kızlarına yapıyorlar diyor, kendi ailesi onu düşünmeyip yalnız bıraktığı için. ve babasına hiç birşey sormuyor, hiçbişey yokmuş gibi davranıyor.annesiyle beraber adamı resmen pişpişliyorlar ve ben artık dayanamıyorum buna, adam kayınvalideme etmediğini bırakmamış ve kadın hala seviyor (kafayı yiyeceğim) daha çok anlatacak şey var ama çok uzun oluyor. kızlar takamk istemiyorum ne hali varsa görsün demek istiyorum ama yapamıyorum. biz istanbulada oturuyoruz ailelerimiz burdan 2 saat uzak biryerde ve haftasonları gidiyoruz, o zaman hangi yüzle geliyorsa torununu görmeye geliyor hiçbirşey yokmuş gibi, ne adi bir insan bu, insan bi bez alır torununa, ama dayanamayıp artık söyliycem dedesi hani kızımızın hediyesi diye.off kızlar böyle sorunlar yaşanlar var mı??? nolur beni rahatlatın