kızlar ya nabıcam ben

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
37
Bursa
senağlama kızlar az önce oğlumu emziriyodum diş çıkarıyo bugün yarın patlar ama emzirirken damaklarıyla canımı öyle bi acıtıyo ki yaşına kadaar emzirmek istiyorum ama nasıl damaklarıyla ısırıo dişleri çıkınca koparır heral de ya nabıcam ben oooff:1no2: sizin bebişler de yapıyomu öyle ve nasıl alıştınız anlatırmısınız çünkü 1 yada 2 yaşına kadar beni emsin istiyorum a.s

bence şuan canını yakmasının sebebi,diş etlerinin kaşınıyor olması ,,kaşındıgı için sıkarak kaşıntısını gidrmeye çalııyor,dişleri çıktıktan sonra ısırcagını sanmıyorum ,öyle olmasa kimse bebegini 1-2 yaşına kadar emziremezdi,belki bi iki ısırık yeriz ama devamı olmaz:):)

bilmeden yapıyorlar ilk zamanlardan beri ısırıdı ama dişler gelmeye başlayalı acıtır oldu. henüz çıkmadı dişler ama damak sertleşmiş belli. ısırdığında vereceğiniz tepki önemli çok sert tepki vermeyin. hiç bişey olmamış gibi de davranmayın. yumuşak bir şekilde ısırıyorsun acıyor canım kızım oğlum diyin

benim gögsümden kanlar akıyordu resmen etim deliniyordu... valla anne olmak zor iş katlanmaktan baska çareniz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…