kızlar ya kaçıncı haftada ultrason için dr gittiniz???????

herkese merhaba 4hafta 7 günlük hamileyim dün doktora gittiğimde siyah kese içinde nokta kadar beyaz bebişimizi gösterdi kalp atışlarını duymak için 6.haftayı beklememiz gerekiyormuş :) olsun bu da yeter bana şimdilik

4 hafta 5 günlük hamileyim, dün gittim dr a vajinal ultrasonla bebişimin kesesini gördük, bhcg 2500 olmuştu inşallah önümüzdeki hafta da kalp atışlarını duyacağız.

4 hafta 5 günlük hamileyim, dün gittim dr a vajinal ultrasonla bebişimin kesesini gördük, bhcg 2500 olmuştu inşallah önümüzdeki hafta da kalp atışlarını duyacağız.

merhaba nilocan viginal ultrason senin tercihin miydi onu merak ettim bir de bhcg nedir kan tahlilinde çıkan bir sonuç mu acaba?:1rolleyes:

merhaba nilocan viginal ultrason senin tercihin miydi onu merak ettim bir de bhcg nedir kan tahlilinde çıkan bir sonuç mu acaba?:1rolleyes:
TATLIM BETA HCG HAMİLELİĞİ GÖSTEREN BİR TEST.HAMİLELİĞİN İLERLEYEN DÖNEMLERİNDE ARTIYOR BENİM 5 HAFTALIKKEN YAPTIRDIĞIM TESTTE SONUÇ 5158 ÇIKMIŞTI.

teşekkürler başakcım ben kendim test yapmıştım, peki bu sonuca bağlı olarak yapılması gereken birşey ya da alınması gereken bir önlem var mı acaba?

Beta Hcg Kesin Sonuç Veriyor O Yüzden Emin Olmak Için Yaptiriliyor.zaten Dr Bazi Zamanlarda Bu Testi Istiyormuş.bi önlem Almaya Falan Gerek Yok. Gebeliğin Ilerledikçe Bhcg Nin Değeri Artiyor.sadece Hamileliğin Boyunca Alman Gereken önlem üzüntü Yok Stres Yok Yukarilara Uzanmak Yok Ani Hareketler Yapmak Yok.bebişini Hayirlisiyla Kucağina Alman Dileğiyle...

starbuck, vajinal ultrasonu ben itedim çünkü çok küçük olduğu için normal ultrasonla görülmezmiş çünkü vajinal ultrasonla keseye 5-7 cm yaklaşılabiliyormuş ama karından olan ultrasonla 15 cm kdar uzaklıkta oluyormuş ve gebeliğin ilk haftalarında mümkün olmuyormuş görülmesi ama babacık ve annecik bebişlerini görmek istediği için dişimi sıktım.
benim kan testim reglimin gelmesine 2 gün varken 498 çıkmış bu değer 2 günde 2 ye katlanması gerekiyormuş yoksa boş gebelik olabilirmiş, benim çok şükür 3 gün sonra 2500 olmuştu

Kizlar Forumu Açmam çok Işime Yaradi Belki Biraz Geç Kaldim Ama 8+2 Günlük Hamileyim Ve Yarin Bebişi Inşallah Göreceğiz.bekleme Sebebim; Kalp Atişinida Duymak Istedik. Sizlerle Paylaşmak Için Pazartesiyi Zor Yaparim Bu Gidişle

kızlar merhaba , ben 19 haftalık hamileyim ama sizlere yardımcı olmak açısından yazıyım dedim , ben ilk doktora 5 haftalıkken gittim vajinal ultrasonda keseyi gördük hiç kan tahlili falan yapmadı doktor , bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi , 6 haftalıkken yine gittim miniğimin kalp atışlarını dinledim.. o kadar muhteşem birşey ki zaten o sesi duyduğumuz anda eşim de ben de gözyaşlarına boğulduk :))))
basakcım muayene ücretini her gittiğinde ödemek zorunda degilsin , aylık ziyaretin sonrasında iki hafta ödediğin ücret geçerli , mesele ben kontole gittikten sonraki iki hafta içerisinde tekrar gitmem gerekirse para ödemiyorum...
bu arada bebişiniz erkekse erken gösteriyor ben 10+4 iken erkek olduğunu gördüm , kızlar daha nazlı oluyorlar geç gösteriyorlar.. inşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..

ben 6+1 günlükken gitmiştim ilk olarak... keseyi gördük sadece... 10 gün sonra tekrar gel... o zamana kadar canlanır kalpatışlarınıda görürüz demişti doktorum... haftaya pazartesi veya salı günü gidecez doktora...

söylemeyi unuttum... benim annemde teyzemde hamileikleri boyunca hiçbir belirti hissetmemişler... onlara çektim heralde... ama bir şey daha var ikiside erken doğum yapmışlar... teyzemin ilk kızı 7 ikinci kızı 8 aylık doğdu, ben ise 1 aylıkken 2,5 kilo gelmişim anlayın artık ne kadarlık olduğumu... bende onlara çekersem şubatta doğumum heralde ocak ayında kucağıma alacağımmm...

bende 5+1 hamileyim. ve bebişim kalp atışlarını duymayı çok istiyorum bakalım biraz daha sabretmem lazım herhalde

slm kızlar bende 6 hafta 5 günlük hamileyim.2 gün önce doktora gittim kalp atışını göremedi.1 hafta sonra gel küçük olduğu için diye düşünüyorum dedi.ayrıca çok hafif bir kanamam oldu bana düşük tehliken var 5 gün yatıcaksın dedi.çok üzüldüm ve moralim çok bozuk bebeğiimi kaybedersem yıkılırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…