kızlar ya kaçıncı haftada ultrason için dr gittiniz???????

BASAK0402

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
238
0
kızlar kaçıncı hafta da dr a gidilmesi ve ultrason girilmesi gerekiyor.şimdi gitsem kalp atışını duyabilirmiyim. ultrason jeline karşı alerjim var ondan korkuyorum.

canim sen kac haftalik hamilesin?

ben ilk 6. haftamda gittim kalp atislarini

duymak ve keseyi görmek icin..daha sonrasi

geliyor zaten sürekli..

cnm ne kadarlıksın anlamdım testmi yaptın kanda nerden bileli şimdi kalp atışlarını duyacaksın 6haftadan sonra duyarsın... yaz bakalımm biraz

canım tebrik ederim öncelikle seni genel olarak 8 hafta itibariyle kalp atışları duyulabiliyor....Zaten vajinal USG ile bakar doktorun o zaman çok ne oluyor ve jel kullanmaya gerek olmuyor canım...

ben valla adetim geçsin .. test yapıp çıkıncaa hamile oldugum direk ertesi gün hastanenin yolunu tutuyorum :)

Canım kaç haftalık hamile olduğunu yazmamışsın öncelikle bhcg testi yaptırman lazım.....
Bhcg değerleri 1500 ü bulduğunda kese görünüyo (yaklaşık 5haftalık) 7000 i falan bulduğundada kalp atışları duyulabiliyo(yaklaşık 6 -7 haftalık)......hayırlı hamilelikler.....

ben erken öğrendim tam 4 haftalık bi deildim evde test yaptım pozitif olunca kan yaptırdım oda pozitif çıkınca akşamına doktora gittim ama doktorum çok küçük göremeyiz dedi bakmadı bile sonra 5. haftada gittim keseyi gördük 7. haftada gittim kalpa atışını duyduk 9. haftada kolarını bacaklarımı oynattığını gördük :)

ben de idrar testi ile hamile olduğumu öğrendikten sonra, 8. haftada gittim bebeğin kalp atışını ve kesesini görmeye...

Merhaba Başakcım,
ben evde test yaptım hamile olduğumu öğrendim ertesi gün sağlık ocağına gidip test yaptırdım orda da pozitif çıktı.2 gün sonra dr. gittimde ultrasyona girdim 5 hafta 6 günlüktü kese göründü ancak kalp atışları için 2 hafta sonra gelmemi istedi.

KIZLAR 6 HAFTA 5 GÜNLÜK HAMİLEYİM CETVELİM VAR DİYE YAZMADIM.KAN TESTİNİ ADETİM 2-3 GÜNLÜK GEÇMİŞKEN GİTTİM Bhcg 5158 ÇIKTI.BİRAZDA VAJİNADAN BAKILMASINA KORKUYORUM.JELDEN 1 HAFTA KAŞINMAYA RAZIYIM(KORKU BELASINA)

4,5 haftalıktım bebegımı ogrendıgımde
aksam ogrendıgımız ıcın doktorumuzla konustuk ve ertesı gun hemen gıttık
sadece kesesını gorebıldık bız ama bana karnımdan goremeyecegı ıcın vajınadan baktı
ona da jel surmedı sanırım
ama 9. haftada kontrole gıttıgımızde kalp atıslarını duyduk Şeniz

bende 5.haftada keseyi gördüm 7+2 günlükkende kalp atışlarını duydum 6 haftalıksan duyabilirsin bence doktoruna git

kızlar kaçıncı hafta da dr a gidilmesi ve ultrason girilmesi gerekiyor.şimdi gitsem kalp atışını duyabilirmiyim. ultrason jeline karşı alerjim var ondan korkuyorum.

ikl gittiğimde 4+5 günlüktü vajinal ultrasonla bakıldı zaten.en son geçen hafta cuma gittim yine vajinal ultrasonla bakıldı.kalp atışlarını da duyduk.çok küçük oldukları için üstten görünmüyolar zaten.a.s.

korkulacak bişi yok hayatım.yerimseniben

canım bende 5hafta 6 günlükken gittiğimde sadece keseyi gördük iki hafta sonra gel dedi doktor. bu arada nazobülo senden öğrendim 9.haftada kollar ve bacaklar görünüyormu:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…