kızlar ya kaçıncı haftada ultrason için dr gittiniz???????

valla kizlar ben evde test yapip pozitif cikinca birgun sonra dr a gittim o da hemen ultrason yapti 5 haftalikti ama kalbini duyamadim tabi ki ,,,2 hafta sonra ancak duyabildik...

5 haftalıkken keseyi gördük..şimdi 7. haftamdayım..cok merak edıyorum ancak henüz gitmedım..herhengı bır sıkayetım yok mide bulantıları ve mıde agrısı dısında..bebgımın kalbı atıyormudur acaba dıye gunlerce düşünüyorum..eşimin müsait oldugu bır gun gıdecegız doktora.o günü beklıyorum..belkıde yarın gıderız..off yaa cok sıkıntılı bir dönem....senağlama

üzülme en azından keseyi görmüşsün ben 11 haziranda öğrendim hamileliğimi kan testinde doktor bu hafta perşembe gel dedi ama bende eşimin musait olmasını bekliyorum oda anca bu hafta değil bir dahaki hafta olur diyor korkuyorum duygularım karma karışırık hiçbir belirtim yok benim buda beni daha çok korkutuyor umarım sağlıklı bir gebeliktir hayatımda hiç bukadar sabırsız hissetmedim kendimi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bende 11 haziranda öğrendim gebeliğimi ama idrar tahliline güvenmedim.kan testi yaptırdım bende senin gibi kan testi sonucunu hemen alamadım iki gün bekledim.seni cok iyi anlayabiliyorum. kendini strese sokma canım. umarım gebesindir. eğer gebeysen buraya yaz da tebrik edeyim seni olurmua.s

kan testim 113 çıktı doktorum gebelik var ama henüz çok erken dedi görünmezmiş:çok üzgünüm: tek dileğim sağlıklı bir bebek olması senin kan sonucun kaç çıktı birde adet günüden önce mi yaptırmıştın

merhaba canim benim,daha 4 haftaliksin galiba uzulme daha melegin cok kucuk annesi biraz buymesi lazim ultrasonda gormen icin ya da kalp atislari icin...merak etme 1 ya da 2 hafta sonra bebegini de gorursun,kalbini de duyarsin insallah...kendine cok iyi bak...:1hug:

Kizlar Mesajlara Baktigimda Genelde Dr Lar 2 Hafta Sonra Tekrar Gel Diyor.tabiki Bebeğim Için Herşey Feda Olsun Ama Konuştuğum Dr Muayene ücreti 150 Ytl Istiyor(aile Büyükleride Ona Git Diyor)ama 15 Günde Bir Dr Gitmeyi Benim Bütçem Açikçasi Kaldirmaz.maaşimizida Ay Sonunda Aliyoruz çok Mu Geç Kalirim Acaba Yarin Hastaneye Gideceğim Ama...

kızlar ben keseyi gördüm..tüm belirtilerde var..mide bulantısı,kasık agrısı,tiksinme,kokuları aşırı derecede algılanma,baş agrısı,yorgunluk...tüm belirtiler var..ama ınsan bebegın kalp atısını duymadan rahatlamıyor..

selam kızlar çok mutluyum dün doktora gittik. 8 haftalık hamişim. kalp atışlarını duyduk ultrasonda gördük. harika bişeyy.:dance:

serçecik canım kalp atışları 7-8 haftalıkken duyuluyo. sende duyarsın inş.merak etme.:1hug:

benim doktora ilk gidişim 8 haftalıkken oldu. herşeyi gördüm duydum geldim. öncesinde gitmek istemedim işin acığı. 4-5 ve 6 haftalıkken gittiğin zaman bi işe yaramıyo bidaha gel diyo. bence 7-8 haftalık olana kadar bekleyip öyle gitmek en iyisi.

isranur

gözünaydın..darısı başımıza..cok heyecanlıyım..ama beklemek zorundayım...sabırıszlanıyorum...umarım bızde duyabılırız..pekı anne evde hıssedemıyormu bu kalp atısını..bi bilgin varmı?

herkese merhaba ben 4+3 haftalıkken gitiğimde kese görülmemişti sonra 5+ 1 haftalıkken kese görüldü 8+3 haftalıkkende kalp atışlarını duyduk kızımın benim bildiğim kadarıyla karından bakılan ultrasonda 8 haftadan önce bebeğin kalp atışı duyulmuyo

Isranurcum Içimi Rahatlattin Valla.çok Mu Geç Kaldim Diye Endişeye Kapiliyorum.teşekkür Ederim Cnm

Evet Arkadaşlar Ya Ben De Serçecik Gibi Merak Ediyorum Bazen Hissediyo Gibi Oluyorum Ama Ya Benim Kalp Atişimsa Diyorum. Lütfen Cvp

bende 5 haftalığım doktora gitsemmi gitmesemmi diye çok terettüt ediyorum ..bakalım azıcık daha bekliyim bari hoş becerebilirsem...:)))

bende 6 haftalık hamileyim.bende bazen hissediyo gibi oluyorum.bende henüz doktora gitmedim.az daha beklemeyi düşünüyorum.ama kelebek gibi pır pırr oluyo sanki.inşallah cabuk büyürler bu yumurcaklar

Merhaba hamişler, ben 6,5 haftalıkken gittim.Karından bakılan ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını gördüm ekrandan.
Ama daha 4-5 haftalıkken annenin hissetme olayı olmaz.3-4 milimetre olan bir canlının, kesesiyle beraber toplasan 5 milimetre neyini hissedebilirsiniz ki.sırnaşık şeySadece mide bulantılarından hissedebiliriz bebeğimizin karnımızda bir yerlerde olduğunu.

Doktora herhangi bir sorun olmadığı takdirde ilk 32-34 haftaya kadar normalde ayda bir gidilmesi yeterli.Son haftalarda 15 günde bir istiyor doktorlar. Bence 15 günde bir gitmeni istiyorsa ve her gidişinde para istiyorsa biraz para canlısı sanırım.Sonuçta doğumunu da o yaptıracak.Hiç bir sorun olmadığı halde para için sezaryan bile yaptırmanı isteyebilir.

canım ben 6 haftada gıttım 6.haftada kalp atısını duyabılırsın allahım sana bagıslasın.ben suanda 16 haftalıgım ılk gıttıkden sonra devamı gelıyor zaten.:sm_cool:

Ben Evde Testi Yapar Yapmaz Gittim Doktoruma. üstten Göremedi Alttan Bakti Bebişimi Daha 3+5 Günlüktü Kalp Atişi Filan Yoktu Tabiki. Her Hafta çağirdi Sağolsun Hafta Hafta Gördüm Bebişimi.

Evet Kizlar Bizim Bebiş Kocaman Oldu Annesi Nihayet Bir Doktordan Randevu Almayi Başardi.cumartesi Bebişimizi Göreceğiz Gerçi Biraz Daha Geç Kalsak çocuk Doğup Okula Başlayacaktisırnaşık şeylaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…