- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
5 haftalıkken keseyi gördük..şimdi 7. haftamdayım..cok merak edıyorum ancak henüz gitmedım..herhengı bır sıkayetım yok mide bulantıları ve mıde agrısı dısında..bebgımın kalbı atıyormudur acaba dıye gunlerce düşünüyorum..eşimin müsait oldugu bır gun gıdecegız doktora.o günü beklıyorum..belkıde yarın gıderız..off yaa cok sıkıntılı bir dönem....senağlama
üzülme en azından keseyi görmüşsün ben 11 haziranda öğrendim hamileliğimi kan testinde doktor bu hafta perşembe gel dedi ama bende eşimin musait olmasını bekliyorum oda anca bu hafta değil bir dahaki hafta olur diyor korkuyorum duygularım karma karışırık hiçbir belirtim yok benim buda beni daha çok korkutuyor umarım sağlıklı bir gebeliktir hayatımda hiç bukadar sabırsız hissetmedim kendimi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım bende 11 haziranda öğrendim gebeliğimi ama idrar tahliline güvenmedim.kan testi yaptırdım bende senin gibi kan testi sonucunu hemen alamadım iki gün bekledim.seni cok iyi anlayabiliyorum. kendini strese sokma canım. umarım gebesindir. eğer gebeysen buraya yaz da tebrik edeyim seni olurmua.s
kan testim 113 çıktı doktorum gebelik var ama henüz çok erken dedi görünmezmiş:çok üzgünüm: tek dileğim sağlıklı bir bebek olması senin kan sonucun kaç çıktı birde adet günüden önce mi yaptırmıştın
serçecik Canım Kalp Atışları 7-8 Haftalıkken Duyuluyo. Sende Duyarsın Inş.merak Etme.:1hug:
Benim Doktora Ilk Gidişim 8 Haftalıkken Oldu. Herşeyi Gördüm Duydum Geldim. öncesinde Gitmek Istemedim Işin Acığı. 4-5 Ve 6 Haftalıkken Gittiğin Zaman Bi Işe Yaramıyo Bidaha Gel Diyo. Bence 7-8 Haftalık Olana Kadar Bekleyip öyle Gitmek En Iyisi.
isranur
Gözünaydın..darısı Başımıza..cok Heyecanlıyım..ama Beklemek Zorundayım...sabırıszlanıyorum...umarım Bızde Duyabılırız..pekı Anne Evde Hıssedemıyormu Bu Kalp Atısını..bi Bilgin Varmı?
Kizlar Mesajlara Baktigimda Genelde Dr Lar 2 Hafta Sonra Tekrar Gel Diyor.tabiki Bebeğim Için Herşey Feda Olsun Ama Konuştuğum Dr Muayene ücreti 150 Ytl Istiyor(aile Büyükleride Ona Git Diyor)ama 15 Günde Bir Dr Gitmeyi Benim Bütçem Açikçasi Kaldirmaz.maaşimizida Ay Sonunda Aliyoruz çok Mu Geç Kalirim Acaba Yarin Hastaneye Gideceğim Ama...