- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi emberassed
Bak benim kız kardeşim de çok güzel ama senin kardeşinin aksine kendini hiç beğenmez.O zaten hayatından gayet memnun ve mutlu surenli neşeli ozguvenli arkadaş çevresi geniş sürekli erkeklerin onu ne kadar güzel bulduğunu belirten bakışları altında iltifat sağanakları bir yandan başarı desen var konuşması rahat çok çekingen değil bn her kulvarda altında eziliyorum ve ne yapmm gerekiyo bilmiyorum boğazımdaki yumrukla geçinip gdiyorm :'(
Ben her zaman ona manken gibisin, ne kadar güzelsin, ay dişlerinin güzelliğine bak falan derim.
Aynada bak kendine güzelim de derim hep demez, beğenmez pek kendini gerçi biraz biraz özgüvenini yerine getirdim.
Hatta eski nişanlımın kuzenine baldızım fena sana ayarlayayım mı dediğine bile şahit oldum.Ne yapayım şimdi ben hayata mı küseyim.
Ben kız kardeşim kadar güzel değilim ama bir ortamda ondan daha çok ilgi görürüm neden o kendine güvenmiyor ben güveniyorum.
Kendine güvenmekle başla.
Kardeşin güzel olduğu için değil kendinden emin olduğu kendine güvendiği ve bir havası olduğu için dikkat çekiyor unutma...