canm bu renklrn içinde biraz kızllk var dgru diyorsun ama benmki gbi rengarenklik yok.tek bi renk. ve btününe bktgnda güzel bi renk. bnmknde atyorm saçımn çoğu kısmı koyuldgu hlde tepemde kırmzı parlamalr var.kırmzı yansma istemyorm .bu kızda sanki braz bakır yansma var.onn dşnda en şagda koym fto bya koyu onda kızllk yokki. senn bna tavsye edeblecgn ne renk olablr. tek renk düzenli boyatp tek ib renk otursn dye. bn zaten şu an 5.0,6.0 gbi yansmasz renklre ble boyatsam ykdkça sende kızıl ynsıma olcak diyo herkes.bnm sçmda çnkü geçmek blmeyen bi kızllk var. bn yoksa bu renkleri begnyorm ,güzel bi bakır khve tonu olsa begenyorum.ama onları yptırablmem içinde şu kgfmdaki rengrnklkten kurtulmm gerekyor.kfmdaki koyu kızıl yansmadan kurtulmam gerekyor. ya siliciyle akttrp bu istedgm tonlrdan brini yptrcam.blki bu koydgm ftodan brz dha açıgnı.yda şu an koyu bi renkle devam etmem gerekcekmş. ama o koyu renk ne olablr onu bulamadm okdr araştrdm. 5.0 nasıl oluo mesela.bazı yerlrde açık khve dyo.bazılrnda açık kestane. yda 6.0 ypsam düzenli saçım ne olur bilemyorum.son gttgm kuaför 6.0 ile devam edelm boyamya dyor ama onun öncesinde 5.6 açık kestane khve dye bişy yptı ıgora royaln ama ondada kızllk vardı.ama güzel ib kızl prlma degldi işte. ya ftoğrafmı çekip yollmk isterdm de ftogrf makinesnn pili btmş evde de aradm yok çekemedm.ama saçım bya koyuydu o son boyandktn snra 1.5,2 ay oldu boyatmdm.şmdi biraz aktı.uçlrı açık güzel bi tonda ara ara kızllk var.ama ben devmlı boyatp bi renk otursn istyorm artk. bkere boyatyuorm snra akmış sçla gezyorm. çnkü hep saçımı ne oldgu belrsz renklre boyadlr.blki bnmde htam oldu ama,bnada ypılan ynlşlklar oldu.bikç eski ftomu koyuym mesela bakır khve istemştm.khvesi yoğun bkrı az hoş bi ton istemştm fto göstrmştm saçım turncu oldu. snra kpttrym dedim biraz koyulttlr yne noldgu belrsz bişey oldu.snra bi müddet boyatmdm hazrnda gttm şu saçmdki rengrnklk gtsin bari khve ypın dedim.siyha ykn bşey yptılar tepem bordo fln parlıyor.cnm saçta kızllk olupta güzel olan tonlar var ama bnde ne oldgu belrsz tonlar oldu.o kötü. ekledgm bi iki fotoda saçım fönlü.fönlü olunca renk kusurları kapanıyor baya..eylül ve yaz yzan akmış halleri.. yaz yzan hazranda ypılan koyu saçın akmış hali,orda dönem ağustos gbi filan. snra en osn halinde ftom yok ama ekim aynda ıgora royal 5.6ya boyandlr.snra 6.0 a.ama sçaım hiç 6.0 a boyanmş gbi degldi.. ama brdha boyatmdm işte. çnkü şu an saçmn 5tonlrnda oldgnu söyleyenlr var.6.0 ile boytma dyenler var.kfam çok karşk..