Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar uzman birinn yardmna ihtyacm var..

tugcer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
56
0
86
İstanbul
Saçımın başına bir sürü şey geldi. Yanlış işlemler yapıldı, yanlış anlaşma oldu kuaförüm ile vs. Bir türlü kırmızı ve kızlıktan kurtulamadım. Koyu yaptılar ama tabi daha önceden açma işlemi olduğu için aktıkça ortaya çıkıyor. Ve kızıllık olmasın dedikçe içinde kızıl olan renkle boyamaya devam ettiler. Kızıllık olmayan kahve istediğim halde.Şimdi ben size başka bir şey soracağım. Benim istediğim tonlar aslında güzel bir sıcak kahve tonuydu bakır kahve gibi. diyeceksinizki kızıllık istemyormusn? Benim kafamda şu an kırmızı kızıllık yansıma var gitmek bilmeyen ondan kurtulmadan diğer istediğim renklern olmayacağını düşünüyorum ve kafamda şu an açıklı koyulu bir iki renk var.Silme işlemi gerekli gibi. Benim size sormak istediğim böyle güzel bakır kahve ama kahvesi daha yoğun bakırı az, ya da güzel sıcak kahve tonlarından ne tavsiye edebilirsiniz marka ve numara belirtirseniz sevinirim.şu an saçım koyu .ekim aynda saçımda akmş 2-3 renk vardı uçlarm bya bakır gbi akmştı ama orta ksmda koyuluk vardı .açmadan açık khve,sıcak khve fln olmaz dedi kuaför. 5.6 dye bşeye boyadı ıgora royalde.onda da kızllk vardı. snra 6.0 yplm dedi ama saçım siyha ykn oldu.hiç 6.0 boyanmş gbi degldi.yani aknca tabi biraz açldı.bu sefrde aktıkça kızllklar çıkıo.şmdi kuaförm 6.0 ile devam edelm dyo bn nasıl bşey olur güvenemyorum.ya bn şmdi neyle devam etmlym .5.0 ile devam et dyenler var o nasıl oluo.bazı yerlrde çok koyu oluo diye duyumlar aldım.

açtrmazsam eger koyu renkle devam etmem gerekyomş. şu an uçlarm braz açık khve gbi ama üstlerm ve saçmn orta kısmı koyu gbi görenler 5 tonlrnda dyor. ama biraz kızllkta var saçta. koyuyla devam edip tek bi renk otursn diye de dşünyorum. siyaha yakın olmayan ,ve kızıllk bulundrmayan bi doğal khve tonu yokmu? ne önerrsnz.açtrmazsam eger koyu renkle devam etmem gerekyomş. şu an uçlarm braz açık khve gbi ama üstlerm ve saçmn orta kısmı koyu gbi görenler 5 tonlrnda dyor. ama biraz kızllkta var saçta. koyuyla devam edip tek bi renk otursn diye de dşünyorum bazen. siyaha yakın olmayan ,ve kızıllk bulundrmayan bi doğal khve tonu yokmu? ne önerrsnz. brsrü güzel khverengi saçlı kşi göryorum.onlrnki ne peki. kuaföre soruyorm her khvede kızllk vardr dyo. bnm saçım şu an doğal renkle bile boyansa kızllk çkıcak ztn.zemnde oldgu için.,hemen gtmycegni bliyorum.ama güzel bi kahve tonu ne önereblrsnz.. brsrü güzel khverengi saçlı kşi göryorum.onlrnki ne peki. kuaföre soruyorm her khvede kızllk vardr dyo. bnm saçım şu an doğal renkle bile boyansa kızllk çkıcak ztn.zemnde oldgu için.,hemen gtmycegni bliyorum.ama güzel bi kahve tonu ne önereblrsnz.. aşağgda bikç fto koydum.bi iki tne açıkta var.açık olanlar nasıl elde edilir. koyu olan da nasıl yapılır bi bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• $blair.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 118
  • $khveiştee.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 122
  • $sedaguven7.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
kızıllık istemiyorum demişsin yanlış anlamadıysam ama bu renklerin hepsinde kızıl yansımalar var ve kahve boyaların hepsinde var istemiyosan küllü renklere boyayabilirsin ama keşke bi fotonu koysan da ten rengine saç rengine göre yorum yapabilsek... fotoyu yanlışlıkla ekledm benm saç rengim böyleydi tesadüfen elde ettm ama yıkandıkça yine kızıllıklar çıktı ortaya

Eklentiler

• $Fotoğraf0074.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 1.943
Son düzenleme:
canm bu renklrn içinde biraz kızllk var dgru diyorsun ama benmki gbi rengarenklik yok.tek bi renk. ve btününe bktgnda güzel bi renk. bnmknde atyorm saçımn çoğu kısmı koyuldgu hlde tepemde kırmzı parlamalr var.kırmzı yansma istemyorm .bu kızda sanki braz bakır yansma var.onn dşnda en şagda koym fto bya koyu onda kızllk yokki. senn bna tavsye edeblecgn ne renk olablr. tek renk düzenli boyatp tek ib renk otursn dye. bn zaten şu an 5.0,6.0 gbi yansmasz renklre ble boyatsam ykdkça sende kızıl ynsıma olcak diyo herkes.bnm sçmda çnkü geçmek blmeyen bi kızllk var. bn yoksa bu renkleri begnyorm ,güzel bi bakır khve tonu olsa begenyorum.ama onları yptırablmem içinde şu kgfmdaki rengrnklkten kurtulmm gerekyor.kfmdaki koyu kızıl yansmadan kurtulmam gerekyor. ya siliciyle akttrp bu istedgm tonlrdan brini yptrcam.blki bu koydgm ftodan brz dha açıgnı.yda şu an koyu bi renkle devam etmem gerekcekmş. ama o koyu renk ne olablr onu bulamadm okdr araştrdm. 5.0 nasıl oluo mesela.bazı yerlrde açık khve dyo.bazılrnda açık kestane. yda 6.0 ypsam düzenli saçım ne olur bilemyorum.son gttgm kuaför 6.0 ile devam edelm boyamya dyor ama onun öncesinde 5.6 açık kestane khve dye bişy yptı ıgora royaln ama ondada kızllk vardı.ama güzel ib kızl prlma degldi işte. ya ftoğrafmı çekip yollmk isterdm de ftogrf makinesnn pili btmş evde de aradm yok çekemedm.ama saçım bya koyuydu o son boyandktn snra 1.5,2 ay oldu boyatmdm.şmdi biraz aktı.uçlrı açık güzel bi tonda ara ara kızllk var.ama ben devmlı boyatp bi renk otursn istyorm artk. bkere boyatyuorm snra akmış sçla gezyorm. çnkü hep saçımı ne oldgu belrsz renklre boyadlr.blki bnmde htam oldu ama,bnada ypılan ynlşlklar oldu.bikç eski ftomu koyuym mesela bakır khve istemştm.khvesi yoğun bkrı az hoş bi ton istemştm fto göstrmştm saçım turncu oldu. snra kpttrym dedim biraz koyulttlr yne noldgu belrsz bişey oldu.snra bi müddet boyatmdm hazrnda gttm şu saçmdki rengrnklk gtsin bari khve ypın dedim.siyha ykn bşey yptılar tepem bordo fln parlıyor.cnm saçta kızllk olupta güzel olan tonlar var ama bnde ne oldgu belrsz tonlar oldu.o kötü. ekledgm bi iki fotoda saçım fönlü.fönlü olunca renk kusurları kapanıyor baya..eylül ve yaz yzan akmış halleri.. yaz yzan hazranda ypılan koyu saçın akmış hali,orda dönem ağustos gbi filan. snra en osn halinde ftom yok ama ekim aynda ıgora royal 5.6ya boyandlr.snra 6.0 a.ama sçaım hiç 6.0 a boyanmş gbi degldi.. ama brdha boyatmdm işte. çnkü şu an saçmn 5tonlrnda oldgnu söyleyenlr var.6.0 ile boytma dyenler var.kfam çok karşk..

Eklentiler

• $yazz.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 222
  • $eyll.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 133
  • $trncugbi.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 150
  • $saçiştei.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 126
bu renkler nasıl elde edilir mesela.sedef avcınn ftoda kahkülündeki rengi baz al. 1.resmde bakır khve gbi sanki ama kuaföre tarf edemyosun tam olarak.sokakta brsrü kşide begedgm saç rengni göryorum.kuaföre onu tarf edemyorsunki.yanlış şeyler çıkıyor ortya.bu renkler hkknda bilgin vrsa paylaşrmsn..

2.resim tonları çok yakışır onu çok beğendim biraz akmasını bekleyip sabunla filan sonra kumrala boyasan nasıl olur ki acaba bi kaç boyamada toparlar

2.resim derken hangsi sedef avcının resmimi? işte o da bilgsyrdan blgsyra ışıktan ışığa frklı görünebilr.kuaför onu anlarmı tam olarak ne renk o ya.kahkülüne bktgnda güzel bi khve tonu ama haff bkrlık var gbi. bi de ya şu küçük sırlardaki arzunun şu anki saç rengi güzel. biraz koyuydu ama açıldışmdi azcık. çok hoş bi ton..onu nasıl tarf edeblrm kuaföre blemiyorum.onun son halinin net çıkmış bi fotosunu da bulamnadm nette..

sana tavsiye edebileceğim şu durumda kesin ve kesinlikle küllü bi renge boyaman.. kesin ve kesinlikle diyorum cunku kızıllıktan kurtulamamıssın cok basına dert açmış belliki tek kurtuluşu bu. igoranın küllü kumral rengini deneyebilirsin ama eger bu markayı bulamazsın kolestonun küllüleri güzel kapatır onun küllü kumral renklerine bakabilirsin

ya bnde onu dşündüm bi ara çok okudm küllü kapatr fln. kuaförlere de sordum bi iki tnesi boyann içine biraz küllü katılablr dedi.ama küllü kumrala boyadkça saçım nasıl bi renk olur kötü olur yeşlmsi bişey olur dye korkyorum,yda soluk bi ton olur dye.koydugm ftolra bkrsan bn aslnda sıcak renklr sevyorm. haff kızıllkta var onlrda.ben şu an saçmda bi iki renk var.ve kötü bi kızıl tonu var ve istedgm renge dönmemi engelliyor dye kfmdaki kırmzı yansımyı sevmyorum.dha önceden kızllı şylere boyandgı ve dha önceki açma işlemnde tam olrk açmadklrı içnsaçmn orta kısmı koyu kaldı hep uçlra göre. en osn gttgm kuaförde bi müddet 6.0 a boyaylm dyo. o da kızllk gtsn dye dyo bnce. tammda benm amacm güzel bi rengin oturması artık saçımda. orta khve olur,khve olur azcık kızllkta olablr. ama o begendgm renkler slicyle akıtrrmadn olmaz gbime gelio. açtırmadan da küllü kumralmı ypııym, yoksa kumralmı devam edym.yoksa 5.0 yda 4.0 mı olur bilemyorum. saçımn drumunu göstercem boya konusnda uzman bi kuaföre. bi iki kşiye danştmda btnesi fönlü gördü saçımı. fönlü çok kötlgü yok dedi. fön de kapatyo biraz kusurları.mesela koyu devam etmem gerkrse şu fotoğrftkler nasıl elde edilebilir? birde açık ton koydum 1.ftodaki resmde sagda açık olan çok ttlı bi khve tonu.o nasıl elde edleblrki?

benim sana tavsiyem daha önce denemiş olduğum garnier color naturals 7.1 ve 6 numarayı karıştırarak kullanman böylelikle 7.1 yani küllü renkle istenmeyen yansımaları kapatmış olursan 6 numara ilede kumral kahve tonunu yakalamış olursun hiç olmadı 7.1 ile 5 numarayı karıştırarak kullanman daha önce denediğim için söylüyorum benim saçlarım daha kızıldı.saçını boyadıktan sonra üzerine mutlaka bone tak ama poşet gibi olanlardan

bu uyguladığım boyayla en üstteki 2.resimdeki gibi renk olmuştu ve göze hoş görünüyor.

teşekkrler bunu aklmdatutcam. bi sorcam kuaföre de .ya canm artık iyi bşey olsun istyorum güzel bşey olsn istyorum.. ondan işinde uzman iyi birine saçımı göstrep yaptrmk istyorm bu dedgn mantklı geldi ama nasıl bi khve çıkar artk kfmda güzel bi ton görmek istyorum. bu arada koyduğum ftolardan hç bri hkknda blginz yok mu nasıul elde edileblr. hangi markanınn,kaç numarasna denk gelir?

teşekkrler bunu aklmda tutcam. bi sorcam kuaföre de .ya canm artık iyi bşey olsun istyorum güzel bşey olsn istyorum.. ondan işinde uzman iyi birine saçımı göstrep yaptrmk istyorm bu dedgn mantklı geldi ama nasıl bi khve çıkar artk kfmda güzel bi ton görmek istyorum. bu arada koyduğum ftolardan hç bri hkknda blginz yok mu nasıul elde edileblr. hangi markanınn,kaç numarasna denk gelir?

söylediğim gibi garnier color naturals 7.1 ile 6 numara karışımı size hoş bir kahve tonu yaratacaktır. Yada alix tüp boyanın 6.01 koyu kumral hafif küllü rengide işinizi halledecektir.dediğim gibi bone kullanın.bone ısının yardımıyla yansımaların daha iyi oturmasını sağlıyor.

sakın 6 numaradan üstü bi renk boyama yoksa akması daha zorlasır ve siyaha yakın bi renk olur açılmasıda senin için işkenceye dönüşür kızıllıklar saçına yerleşmiş cnm sende ilk boyamada küllü rengi tercih et sonrasında acık istedigin sıcak bi kahve boyanır orası onemlı degil küllü boyanında yeşil yapıcagını sakın düşnme ben okadar kllü renkler kullanırım arada hiç bi sorun yaşamadım.. ztn senin kızıllıgı kapatınca geriye yeşillenicek kadar boya bile kalmıcaktır emin ol.prof kuaförler özellikle dogallıgı yakalamak için az küllü kullanırlar yok efendim hala katmam diyosan:) ilk boyamada koyu olucak anlamazsın bile küllü oldugunu..kalan küllü renkte saçını dogal göstericektir ve zamanla oda akar gider ama dedigim gibi sende bunlar yaşanmaz

teşekkrler en üstteki 2.resim dedgn hangsi. sarı taçlı kızn ynndakimi, yoksa braz dha koyu olan onun altndakimi? bir de canm sen ne renk üstüne boyadn o dedggn karşmı. bnm saçım ekim aynda 5.6 ya boyanmştı ıgorada. koyulttlar yni braz saçmdaki akmış 3 renk gtsn dye brde saçmn ortasnda koyu bi kızllk vr dye.ama o 5.6 da kızllı bi kestne gbi bişeymş. snrada 6.0 a boyadlr en son. ama hiç 6.0 gbi olmadı saçım koyu oldu bya. yıkndkça aktı şmdi birdha gtmedm boyaya npcagmı blemedm .şmdi akmış uçlrı tatlı bi khve gbi ama üstü ve ortsı koyu ara ara da kızllk var bkç renk görntsü var yni.

benim söylediğim 7.1 + 6 numara karışımından oluşacak sonucu bilmeden 6 numaradan fazla kullanma demişşin . demekki boya mixture ları hakkında bir bilgin yok.7.1 ile 6 numara karıştığı zaman ortay 6.1 numara çıkar çünkü 6 numaradaki koyu kumral pigmentler saça 7 numaradan önce tutunur.bundan dolayı kullanılmasında hiç bir problem yoktur.önemli olan oksidan seviyesidir ki içinde %9 değil %6 lık oksidan çıktığına göre saçta istenmeyen yansımaların oluşmasını engelleyecektir.

anladm kızlar teşkkrler pki ıgorada küllü kumral ne? 6.1 mi, 6.2 mi. ıgorada yansma numrlrı degşyo ya. birde xchenn koydugm ftolrda hoş tonlar var bakır khve gbi yda sıcak khve ilk bşta koydgm sarı taçlı kızn saçı bunlar nasıl elde edileblr? kuaföre nasıl tarf etcem ya.açıp olur bunlar anca bliyorumda.

murtel söyledgni dikkata alcam teşkkrler.pki canm hngi ftodaki bnzer ton oluo dedin onu anlayamdm.bi kızn üstndkni tarf et..=)

taçlının yanındaki gibi ama daha çok onların alt tarafında dört resim varya onun 2.si garnier dediğim marka ve numaraları kullnmanı tavsiye ediyorum çünkü ortaya çok sürpriz bişi çıkıp seni şaşırtmıyor dedim boyaları alıp bi kuaförede boyatabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…