- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Lekelenme bittikden sonra aradım 24 düydü sabırım o zaman söylediDoktor kan vermeni ne.zaman söyledi?
24 ünden bu yana bir daha idrar testi yapmadin mi ?Lekelenme bittikden sonra aradım 24 düydü sabırım o zaman söyledi
Hayır yapmadım negatif çıkar diyerekten korktum kanda vermedim bat 19 beklesem mi dedim24 ünden bu yana bir daha idrar testi yapmadin mi ?
catlatmayi mayısta vurmussun ama. mayısın adetini de olmuşsun bence.Hayır yapmadım negatif çıkar diyerekten korktum kanda vermedim bat 19 beklesem mi dedim
Adet olunca 2.gün gitmemlazımdı ben gitmedim bu ay bekleyeyim dedim mayıstan sonra hiçbirşey yapmadımcatlatmayi mayısta vurmussun ama. mayısın adetini de olmuşsun bence.
Mayısta tutmayınca haziranda tekrar tedavi olacak miydiniz ? Yoksa akışına mi bırakacaksınız ?
evde test var mi ?Adet olunca 2.gün gitmemlazımdı ben gitmedim bu ay bekleyeyim dedim mayıstan sonra hiçbirşey yapmadım
Evet var korkudannnnn yaoamıyorummevde test var mi ?
bak neden korkmaman gerektiğini yazayım sana...1. Aklındaki bu "acaba" bitecek.Evet var korkudannnnn yaoamıyorumm
bak neden korkmaman gerektiğini yazayım sana...1. Aklındaki bu "acaba" bitecek.
2 eğer test yapmaz böyle muallakta beklersen eğer bebek yoksa bu stres adetini geciktirecek 2. Ay da bir umut bekleyeceksin.
3. Hadi kalk yap .
İdrarımı bekleyimmmm bariKorkunun ecele faydası yok... bak yap öğrenince için su halinden daha rahat olacak
iki saatlik yeter . Sabah olması şart değilİdrarımı bekleyimmmm barigelsinde yapayım
Orucum zaten su felan içme durumum yokiki saatlik yeter . Sabah olması şart değil
Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun. Verecek olan vermdikten sonra isteyene beklemek düşer. Varsa nasibinizde bir bebek vakti gelince gelecektir. Bekleyecgim tahlilini.Orucum zaten su felan içme durumum yok
Aynen öyle verende alanda rabbim inşallah nasibiyle zamanı gelince gelirAllah gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun. Verecek olan vermdikten sonra isteyene beklemek düşer. Varsa nasibinizde bir bebek vakti gelince gelecektir. Bekleyecgim tahlilini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?