Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaptım ama negatif alıştım artık buna üstüne görmede belli olmuyormuş gebelik birisi benim gibi olmuş bir daha ki adet gününde öğrenmiş inşallah benimkide öyledir
Bence belli olur sonucta varsa lekeleniyosun ama hcg devam yüklesiyo belki ignenin yan etkisidir:/ Yok bnde bisi bu ay tasindik bende mola verdim yani yumurtlama günlerine fln dikkat etmedim adetime 5gün var
İğnede öyle birşey olmuyor canım 1 ay oldu iğneyi vurduralı fazla ümidim yok ilkkez böyle birşey başıma geldi araltırdım doktorumuda aradım gebelik olabilir dedi ben yinede kan vermedim adeti bekleyeyim dedim....Hayırlısı olsun bizler için inşallah bu ay bizim ayımız olur
İğnede öyle birşey olmuyor canım 1 ay oldu iğneyi vurduralı fazla ümidim yok ilkkez böyle birşey başıma geldi araltırdım doktorumuda aradım gebelik olabilir dedi ben yinede kan vermedim adeti bekleyeyim dedim....Hayırlısı olsun bizler için inşallah bu ay bizim ayımız olur
Ben toplam 4 kere fln gittigim halde skldim :)) bana suan bisi yapmiyolar zaten bi kac ay daha dene olmus ztn diye bakalim 7.ayin sonunda giderim belki 6 ay olmus olcak.. Eger sorunun varsa tedavi ol kür falan yap skldiysan akisina birak
Ben toplam 4 kere fln gittigim halde skldim :)) bana suan bisi yapmiyolar zaten bi kac ay daha dene olmus ztn diye bakalim 7.ayin sonunda giderim belki 6 ay olmus olcak.. Eger sorunun varsa tedavi ol kür falan yap skldiysan akisina birak
Hiçbir sorunum yok canım eşiminde benimde her testi yaptırdık bi biraz aceleci olduğumuz için doktor 3 kez yardımcı oldu bu ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama isticem