- Konu Sahibi mervekus2402
Teşekkür ederim yorumunuz için kesin mi sizceKız bence sizinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yorumunuz için kesin mi sizceKız bence sizinki
Sizinki de erkek gibi geldi bana Nub ve kafasına göreEki Görüntüle 3373710
Merhaba benim içinde bir tahminde bulunur musunuz doktorum bir tahminde bulunup değişirse şaşırırım ama 16 da netleştiririz dedi acaba aynı fikirde misiniz
Sizin kız gibiEki Görüntüle 3373772 banada bakarmisiniz birinde 12 birinde 14 haftalık Eki Görüntüle 3373773
%70 kız gibi ama bir kesinlik yok maalesef cinsiyet tahminlerindeTeşekkür ederim yorumunuz için kesin mi sizce
Anladım tesekkurler%70 kız gibi ama bir kesinlik yok maalesef cinsiyet tahminlerinde
İnşallah sağlıklı hayırlı bi kızım olur çok istiyorum ya 2 tane yakışıklı oğlum var bide kızım olsa daha ne isterimkiSizin kız gibi
9+3 :)Kızlar bebişlerinizin ultrason resimlerini ve cinsiyetini kaçıncı haftada olduklarını yazında kendi ultrason resimlerimizle kıyaslayıp fikirde bulunalım. Nub teorisi, kafa şekli, kemik yapısından cinsiyet teorileri tutuyor mu bakalım bir
Benimkimede bakarmısınız 7 haftalığızKızlar bebişlerinizin ultrason resimlerini ve cinsiyetini kaçıncı haftada olduklarını yazında kendi ultrason resimlerimizle kıyaslayıp fikirde bulunalım. Nub teorisi, kafa şekli, kemik yapısından cinsiyet teorileri tutuyor mu bakalım bir
Sonda cikintimi var tam belli olmuyor orasiEki Görüntüle 3373772 banada bakarmisiniz birinde 12 birinde 14 haftalık Eki Görüntüle 3373773
Dün kesinlesti küçük prensim geliyorSonda cikintimi var tam belli olmuyor orasi
Hayirli olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinDün kesinlesti küçük prensim geliyor
KızMerhaba, burda 13+3 günlüğüz, sizce cinsiyeti ne olabilir
Doğru
Benim kine de bakabilir misiniz 13+0Sizinki de erkek gibi geldi bana Nub ve kafasına göre
Kız gibi duruyor sizinBenim kine de bakabilir misiniz 13+0
%70 kız gibi ama bir kesinlik yok maalesef cinsiyet tahminlerinde
Merhaba canım nuba göre erkek duruyorEki Görüntüle 3389383 banada bakar mısınız