- 27 Ekim 2023
- 26
- 7
- 27
-
- Konu Sahibi mervekus2402
kız gibiMerhaba, burda 13+3 günlüğüz, sizce cinsiyeti ne olabilir
Evet kızmış netleştikız gibi
Cnm nuba göre bakmak için 12 haftalık olması lazım.Bana da bakar mısınız 8+4 burda
Eki Görüntüle 3372043
Banda bakarmisiniz lütfen 11+5 teşekkür ederim Allah razı olsunKızlar bebişlerinizin ultrason resimlerini ve cinsiyetini kaçıncı haftada olduklarını yazında kendi ultrason resimlerimizle kıyaslayıp fikirde bulunalım. Nub teorisi, kafa şekli, kemik yapısından cinsiyet teorileri tutuyor mu bakalım bir
Biz şu an 35 deyiz keseye bakınca Erkek bence bizim kese de böyleydi 12 haftalıkkenBana bakarmısınız yazdım ama kimse cevap vermedi çok merak ediyorum 11 haftaligiz
Kız bence sizinkiBana bakarmısınız yazdım ama kimse cevap vermedi çok merak ediyorum 11 haftaligiz
Sizinki erkek gibi görünüyorBanda bakarmisiniz lütfen 11+5 teşekkür ederim Allah razı olsunEki Görüntüle 3372709
İnşallah teşekkür ederimSizinki erkek gibi görünüyor
Merhaba benim içinde bir tahminde bulunur musunuz doktorum bir tahminde bulunup değişirse şaşırırım ama 16 da netleştiririz dedi acaba aynı fikirde misinizSizinki erkek gibi görünüyor
Biz 11 haftalığı nubteorisine göremi yorumladinizBiz şu an 35 deyiz keseye bakınca Erkek bence bizim kese de böyleydi 12 haftalıkkenyuvarlak olunca kız diye duymuştum