• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar türkçe öğretmenliğini tuturmuşmuyum ne olur bakın

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
çok heyecanlıyim bu sefer oldumu acaba geçen sene ts2;432.106 sıralamam ise 20.241 iken yerleşemedim tabi bu sene ise ts2 433.332 ama sıralamam 11.769 ikinci öğretim falan amasyayi özellikle istiyorum ama başka yerlerde olabilir acaba yerleşirmiyim bilen varsa allah aşkına yazsın

bu sene yayınlanan kontenjanlar kılavuzuna baktın mı orda yazıyordu bende bi bakim

baktımda ben normalde 7binle falan alıyormuş ikinci öpğretimde 14bin ikinci öğretimin tutma şansı yüksek bence bide kontenjanlar arttığı için daha da yüksek inşallah girebilirsin :3:

1691061 Türkçe Öğretmenliği 4 TS-2 7.150 968 459.456
1693051 Türkçe Öğretmenliği (İÖ) 4 TS-2 14.700 1.280 441.662
cnm burdan bak geçen yıl 14bn küsürle almış başarı sıralaması olarak,
sen her ikisini de yaz 1. öğretm de 2. öğretim de.Belli olmaz girebilirsin 1.ye de.

Son düzenleme:
ya ösym de geçen seneninkileri göremedim heyecandan şaşırdım kaldım nette olan listelere baktım ama emin olamıyorum korkuyorum birazda evde kendim çalıştım liseden çıkalı 6 yıl oldu ne biliyım hergün bişey çıkıyo iyi bilene sormak istedim ınş herkesin istediği olur

evliyim ist oturuyorum asıl ist ama o olmuyo ne yazık ist yakın olanyerleri istiyorum ama nereler olur bilmiyorum bide devamsızlık sorunu olmayan okullar var diye duydum burda bi kaç ark öyle bişe pek yok dediler bilmiyorum işte

canım sakarya kocaeli bursa fln yaz bence,eşin seninle gelmycek sanırım.En azından haftasonları gelebileceğin yerleri yaz.Özellikle Türkçe Öğretmenliği mi istiyosun..Sorun olursa da cevaplayabilirim.Sakaryada ve Tekirdağda okudum İstanbul çevresindeki illeri ve üniversiteleri iyi bilirim.Sosyal bilgiler fln düşünürsen çok rahat girersin ama diğerlerine de bakmak lazım.

Link yolluyorum burdan bak.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57952/h/2011tablo4-2172011.pdf

Son düzenleme:
hep türkçe için uğraştım önceden diğerlerine puanım yetti ama yazmadım hafta sonu gelip gitmeli olsada olur ama hangileri nasıl olur

cnm linkten bak okullara ,ama bana sorarsan Amasya fln uzak tabi sen bilirsin.Edirne3 saat ,Sakarya 2 saat,Kocaeli1,5,Bursa 3 saat uzaklıkta İstanbula .Sakaryada 2. öğretim tutabilir belki bi bak.Özel bi sebebi var mı Türkçe Öğrt istemenin.?Benm bu bölümü bitiren arkadaşlarım var hala atanamadılar 3 kuruş maaşla çalışıyolar.
Tabi senin ne istediğin önemli, ama belki fikrini değiştirsen İstanbulda başka öğretmenlikle tutar evinden ayrılmak zorunda da kalmazsın 4 sene az değil sonuçta.

türkçe öğretmenliği çocukluktan kalan bi istek neredeyse takıntı gibi birşey oldu ıst öğretmenlik tutarmi acaba bide sosyal öğretmenliği ataması nasıl acaba onuda pek iyi değil diye biliyorum ayrıca yorumların ve yardımların için çok sağol

Sosyal de Türkçe gibi aslında atama olarak ama puanı brz daha düşük ,eğer 4 yıl uzakta olman problem olmuyosa ve illa Türkçe Öğretmenliği okuycam diyosan fikrini değiştirme canım.Ama yazdığın yerleri bilerek araştırarak yaz snra gittiğin yerde de mutsuz olma ,şehir de önemli yani.

Sen önce istediklerini yaz bak şöyle örnek vereyim bnm kardeşim Sakaryada Sosyal bilgiler öğrt. okudu.2. öğretime bile zor giriodu puanlara göre,ama puanlar onun girdiği yıl düştü ve 60 kişilik sınıfa 32. olarak 1. öğretime girdi.Tabiki sıralamaya fln dikkat et tercih yaparken ama bunlarda değişmeler olabilio ki inşallah olur senin şansına da.

Önünde zaman var iyice araştır canım,bi de bana tüm puanlarını yazarsan bi araştırırm nerde ney tutuyo diye :)ben tercih olaylarını çok severim :24::24: hobi gibi bişey

ygs 4:376 sıralama 152253 ygs 5:221146 sanırım bunlar pek işime yaramaz bide kardesimin puanlarını da yazayım zahmet olmazsa onada bakarmisin onun yer sorunu yok her yer olur öncelik türkçe öğretmenliği olmak üzere sosyal ve coğrafyada istiyo puanları ts1 416.946 sıralama 13579 ts2 427.976 sıralama 14378

ygs 4:376 sıralama 152253 ygs 5:221146 sanırım bunlar pek işime yaramaz bide kardesimin puanlarını da yazayım zahmet olmazsa onada bakarmisin onun yer sorunu yok her yer olur öncelik türkçe öğretmenliği olmak üzere sosyal ve coğrafyada istiyo puanları ts1 416.946 sıralama 13579 ts2 427.976 sıralama 14378

cnm snn de ts1 ts 2 puanların yok mu?Ben sana özel msjla daha snra göndericem detaylı bi tarama yapayım.Nasıl olsa zaman var daha tercihlere.Merak ettiğin şeyleri de sorabilirsin ,ben bu konularda uzman oldum tercih yapa yapa :) bzim sülalede tercihleri ben yapıorum :51::24:

nurrose canım özelden mesaj attin ama ben atamıyorum 100 mesaj atmalıymısım ondan sonra oluyormuş nasıl birşeyse anlamadım neyse bende marmarayi ve sakaryayı öncelikli olarak düşünmeye başladım sakaryanin günlük servisi varmış nette yazmışlardı ama ikinci öğretim old için çok geçmi olur bilemem bazı okullarda ikinci ve birinci ortak saatlerde veriliyomuş öyle birşey olurmu bide ikinci kaçta başlayıp kaçta bitiyo hiç biliyormusun ayrıca okulun yeri sorun değil farketmez artık bi yerden başlayayımda daha geç kalmadan

cnm sakaryanın servisi vardır ama eğitim fakültesi merkez kampüste olmadığı için hendekten servis olduğunu sanmıyorum,olsa bile hergün o kdr yol gidilmez.Çok emin değilim ama ben ünv.deyken trakyada da okudum ben şey oluyodu mesela notların belli bi ortalamın üzerindeyse 1. öğretime geçebiliodun ama sakaryada öyle bişey var mı bilemiyorum.Sana mailimi göndereyim özel msjla sorun olursa mail atabilirisn ya da msn.Başka şehirleri de yaz açıkta kalmamak için tabi ama istanbula yakın yerler ilk sıralarda olsun derim amasya demiştin gidip gelmek kolay değil.Ama Boludan Sakaryadan gidip gelmek kolay her haftasonu gelebilirsin.Aynı şey kardeşin için de geçerli.

Back