• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar turist rehberi olan yok mu

WaMpiRceSs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
196
0
116
Varsa nasıl meslek,kızlar için zor mu,iş imkanı ve maaşını öğrenmek istiyorum.

Gezmeyi seviyorum.Farklı şehirlerede gderim sorun değil.Ailemde destek çıkıyor.Tmdeyim ama Dil e geçicem bu yüzden önerir misiniz ?

merhaba canım. turizm rehberliğinde okuyorum ben. güzel bir meslek elbette ama yorucudur. bıkmadan grubunla ilgilenmen gerekir. herhangi bir sorun olduğunda ( otel problemi, gezide bir sorun, vs) her şey sana sorulacaktır. meraklı bakışlar ve öğrenme isteği ile yüklü insanlar karşısında bildiklerini aktarmak çok güzel. çalışma isteği çok önemli. severek yapman gerek.
evlenince zor olabilir biraz da. özellikle bayanlar için daha zor olabilir tabi. bir tura çıktığında 15-20 gün evde olmayabilirsin.
turun başarılı bitiminde haklı gururu yaşaması güzeldir. :)
hayırlı ve mutlu olabileceğin bir mesleğin olması dileğimle.

Ben dil mezunuyum ilk tercihlerimin hepsine ingilizce öğretmenliği yazdım ama yerleşemedim sıralamam 6870 civarı. puanım 404.
2. tercihlerimde ilk 3 tercihime turizm rehberliği yazmayı düşünüyorum kontenjan açığı kalırsa tabii.
marduk arkadaşım sen hangi uni. de okuyosun sanırım izmir balıkesir ve ankarada var sadece bu bölüm sen kaç puanla girmiştin kaçıncı sınıftasın ve ne tür dersler görüyosun .
Kayıtlardan sonra kontenjan açığı kalıp kalmadığını okuldan öğrenme şansım olabilirmi cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

Back