Arkadaşlar tost makinesi ve saç kurutma makinesi almak istiyorum.
Arçelik marka almak istiyorum sizce nasıldır? Yada sizin önerebileceğiniz varsa yardımcı olabilirmisiniz?
saç kurutma makinam phlıps 2000w olanından deneme yaptım baya güzel kurutuo kuaforlerin kullandığından. tost makınamda farklı bi marka adını unuttum şimdi.saç kurutma için phılıps ürünlerini önerebilirim.
Arçelik Tost Makinası al derim canım ben
Bende üstü cam olandan almayı düşünüyorum çok şık duruyodu ve çokda yer kaplamıyordu 150 Tl fiyatı
Saç kurutma makinası olarak da Rowentayı tavsiye ederim sana
merhaba vebde tefalden aldım çaycı seti tost makinesinidfe evkurdan aldım markasını hatırlamıyorum italyan bir marka inox model şık ama daha çoook eksik var Allah kolaylık versin herkeze:)))
biz tost makinamızı esseden aldık hem teflon değil dökme demirden olduğu için çok daha kaliteli hem fiyatı da 140 civarıydı. ama essenin istanbul/fındıkzade de outlet mağazası varmış aynı makineyi arkadaşım ordan 79 a almış. vaktiniz varsa oraya da bakın derim ben :)
saç kurutma makinesi her marka olabilir bence hepsi birbirinin aynısı gibi geliyo bana
Ben tost makinesi King K- 947 Chelsea tost makinesini kullanıyorum. Özellikle yağ ya da ekmek yapışmıyor, temizlemesi kolay makineye atıyorum plakalarını.
1800 W
Kolay temizlenebilen şık paslanmaz çelik gövde
Tost,sandviç ve her türlü ızgara yapabilmek için ideal yapışmaz çıkarılabilir,kolay emizlenebilir plakalar
Yağ damlama tepsisi
4 Adet tost yapabilme imkanı
Ayarlanabilir Termostat düğmesi
Güç gösterme ışığı
Kolay taşınabilmesi için kapak kilitleme mandalı
Dün inanılmaz uygun fiyata King Thunderbird Döner Fırçalı Saç Kurutma makinesinden aldım, Carrefour'da kampanyaya girmiş, aslında almak istiyordum ancak fiyatını düşünmüştüm ama carrefour'da alışveriş yaparken 53 liraya kampanyada olduğunu görünce kaçırmadım. Harika kolay bir ürün. Yorulmadan kuaför eziyetim bitti .Kızlar tavsiye ediyorum gerçekten....
tost makinasını tefal yada arçeliğin alıcam, düzleşip ızgara olanlardan , 2 amacada hizmet eder yerimseniben
kurutma makinası olarakta sana kuaförlerin kullandıkları makinalardan öneririm, ben onlardan kullanıyorum şuan (alalı 6yıl oldu hala sapasağlam) hem çok çabuk kurutuyor hemde fön çekiyorum. fiyatıda şuan 50lira.