Kızlar tost makinesi ve saç kurutma makinesi almak istiyorum, amaaa???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykyy

veee inşALLAH...(:
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.813
0
116
37
Arkadaşlar tost makinesi ve saç kurutma makinesi almak istiyorum.
Arçelik marka almak istiyorum sizce nasıldır? Yada sizin önerebileceğiniz varsa yardımcı olabilirmisiniz?
:kahve:

arçelik tost makinesi üstü cam olandan çeyizime aldım 150 tl çok güzel görünüyor iyi olduğunuda duydum tavsiye edebilirim.

arçelik tost makinası ve saç kurutma makinası kullanıyoruz çok memnunuz.hatta çeyizime de arçeliğin tost makinası ve saç kurutma makinasını aldım.

saç kurutma makinam phlıps 2000w olanından deneme yaptım baya güzel kurutuo kuaforlerin kullandığından. tost makınamda farklı bi marka adını unuttum şimdi.saç kurutma için phılıps ürünlerini önerebilirim.

Arçelik Tost Makinası al derim canım ben
Bende üstü cam olandan almayı düşünüyorum çok şık duruyodu ve çokda yer kaplamıyordu 150 Tl fiyatı
Saç kurutma makinası olarak da Rowentayı tavsiye ederim sana

tost makinesi için arçelik gayet güzel. evde biz de kullanıyoruz, ben memnunum.

saç kurutma mak. arzumun büyük XL ı var. ondan da memnunum.

merhaba vebde tefalden aldım çaycı seti tost makinesinidfe evkurdan aldım markasını hatırlamıyorum italyan bir marka inox model şık ama daha çoook eksik var Allah kolaylık versin herkeze:)))

teşekkür ediyorum arkadaşlar. şimdi düşünmeden gidip alabilirim.

biz tost makinamızı esseden aldık hem teflon değil dökme demirden olduğu için çok daha kaliteli hem fiyatı da 140 civarıydı. ama essenin istanbul/fındıkzade de outlet mağazası varmış aynı makineyi arkadaşım ordan 79 a almış. vaktiniz varsa oraya da bakın derim ben :)

saç kurutma makinesi her marka olabilir bence hepsi birbirinin aynısı gibi geliyo bana :p

Ben tost makinesi King K- 947 Chelsea tost makinesini kullanıyorum. Özellikle yağ ya da ekmek yapışmıyor, temizlemesi kolay makineye atıyorum plakalarını.

Eklentiler

• $untitled.jpg
    $untitled.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 97
150 tl ye aldım tost makinam bu

1800 W
Kolay temizlenebilen şık paslanmaz çelik gövde
Tost,sandviç ve her türlü ızgara yapabilmek için ideal yapışmaz çıkarılabilir,kolay emizlenebilir plakalar
Yağ damlama tepsisi
4 Adet tost yapabilme imkanı
Ayarlanabilir Termostat düğmesi
Güç gösterme ışığı
Kolay taşınabilmesi için kapak kilitleme mandalı

buda fön makinası bunu 55 tl ye almıstım ama baya ürün almısıtk arçelikten
bide indirimdeymiş 55 tl ye geldi bize

teşekkürler nisan83 kararı senin fön makinesinde kıldım. tost makinesi için gideceğim bu aralar inşallah

fön eve gelince actım bi kere denedim cok güzel di cok memnun kalmıstım
hatta anneme dedim gidece kadar kullanım giderke kutusuna koyarım diye :)

Dün inanılmaz uygun fiyata King Thunderbird Döner Fırçalı Saç Kurutma makinesinden aldım, Carrefour'da kampanyaya girmiş, aslında almak istiyordum ancak fiyatını düşünmüştüm ama carrefour'da alışveriş yaparken 53 liraya kampanyada olduğunu görünce kaçırmadım. Harika kolay bir ürün. Yorulmadan kuaför eziyetim bitti .Kızlar tavsiye ediyorum gerçekten....

tost makinasını tefal yada arçeliğin alıcam, düzleşip ızgara olanlardan , 2 amacada hizmet eder yerimseniben

kurutma makinası olarakta sana kuaförlerin kullandıkları makinalardan öneririm, ben onlardan kullanıyorum şuan (alalı 6yıl oldu hala sapasağlam) hem çok çabuk kurutuyor hemde fön çekiyorum. fiyatıda şuan 50lira.

eğer hala almadıysan kesinlikle tefal tost makinesı
ben bir yıl oldu kullanıyorum bir tost makinesi ancak bu kadar mükemmel olabilir.

Tefal Evidence Izgara ve Tost Makinesi

benimkini tam modelini bulamadım web de ama buna benzer bişey.

bi de ızgara dışında yaptığın şeyler için yıkamana bile gerek yok hemen havlu kağıtla sil at.

Back