Kızlar testlerime bakar mısınız?? Ovitrelle’den 4 gün sonra beta hcg kaç olur

elifbsraaa1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
109
29
13
27
6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_6868.jpeg
    IMG_6868.jpeg
    248,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6862.jpeg
    IMG_6862.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 35
6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
İğne etkisi büyük ihtimalle çünkü ovitral 8 günde atılıyor vücuttan

İğne etsini yavaş yavaş düşecek beta değeriniz 0 olacak sonra gebeyseniz tekrar yükselecek. Bu ovitralin etkisi daha çok erken. İdrar testlerine güvenmeyin. Betanin yükseldiği doğru zaman aşılamadan 12-15 gün sonra çıkmaya başlar
Ben aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat) 2.çatlatma yapıldı 4 gün önce.

Ben aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat)çatlatma yapıldı 4 gün önce.
Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus

Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus
Evet canım Rahmi destekliyor östrojen salgılıyormuş

İğne etkisi bence bende iğnenin etkisi 13.gün geçti 18.gün olmam gereken günde regl oldum

Back