Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar testlerime bakar mısınız?? Ovitrelle’den 4 gün sonra beta hcg kaç olur
6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
İğne etsini yavaş yavaş düşecek beta değeriniz 0 olacak sonra gebeyseniz tekrar yükselecek. Bu ovitralin etkisi daha çok erken. İdrar testlerine güvenmeyin. Betanin yükseldiği doğru zaman aşılamadan 12-15 gün sonra çıkmaya başlar
Ben aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat) 2.çatlatma yapıldı 4 gün önce.
Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus
Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus