Kızlar testime bakın pls!

Eklentiler

• IMG_4949.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba benimde bat 9 Mart yani dündü henüz olmadım benimde dün akşam dişlerimi fırçalarken diş eti kanama oldu bugünde oldu burada belirti diyen varda yokta emin olamadım sizde başka ne belirtiler vardı ?

Merhaba benimde diş eti kanaamam başladı dün akşam ve bugün fırçalarken oluyor dün adet olmam gerekiyordu kaşık agrım da gelip gidiyor geçen hafta şeffaf uzayan bir akıntım oldu 2 -3 gün ara ara henüz test yapmadım biraz Sasha bekleyeceğim sizin başka belirtiniz ne oldu diş eti kanaması belirti mi acaba

Bana göre diş eti kanaması ve hassasiyeti diş etimin aşağı doğru hafif inmesi belirtiydi ve hala da devam ediyor . Kasık ağrısı ve göğüslerde şişkinlik … adete yakında beyaz akıntı vardı . Laboquick test ile en az 5/6 gün öncesinden şimdi bakıyorum asla yokmuş gibi varla yok arası çizgi ile takip yaptım çizgi her gün belirginleşti. İlişki sonrası 10 günde çıkmaya başladı hemen çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…