- 16 Aralık 2020
- 92
- 17
- 3
- 24
- Konu Sahibi sanemdemir
-
Bi sus ya sizlemi uğraşıcammmmbence sen kendine gel bu kale almamış halin mi sana hakaret vari hiç birşey yazmadımm ne bu tavrın keşke birileri senin adına konuşmadan konuşmaya başlasaydın ya da yine yazmasaydın da kale almıyor diyebilseydim
Bak dünden beri seviyemi korumaya çalıştım sizin gibi seviye bilmeyen insanlarla muhattap olmaya meraklı değilim zaten ama birileri şahsıma konuşursada susmam sen kim oluyosunda bana sus diyosun ezikkk iki tane insan seni savununca sesin çıktı bence sen sus önceki gibiBi sus ya sizlemi uğraşıcammmm
Cahille tartışmaya girmem.Son söyleyeceğim bilip bilmeden başkasını utandıracak kıracak bir tavır olduğunda bal gibi de beni de ilgilendirir. Bence herkesi ilgilendirmeli..yoksa sonu gelmez bu davranışların. Neyse benden bu kadar.ya size ne oluyor acaba konu sahibi istediğini söyleyebilir ama sizi ilgilendirmiyor ki hanfendinin avukatlık görevini mi icra ediyorsunuz.Heyecandan farketmemişim dedi üzerine ben birşey yazmışmıyım hayır dönüp baştan okuyun.sakın yapma etme vs vs hiçbir şey yazmadım.kendinizi gelin bu ne ya ben gayet üslup biliyorum ne hakaret ettim nede kötü aşağalayıcı bir kelime kullandım.kimse zaten benim çocuğum değil öyle bir şeymi ima ettim ben.ayrıca kiminle nasıl konuşucağıma sen karar veremezsin istediğim yazıyı istediğim üsluptada yazarım bu kimseyi ilgilendirmez.
sanada tavsiye kendini savunmak için birilerinin konuşmasını bekleme
sanane abi isteyen istediğini konuşur ( konuştuklarınızla çelişmeyin ) üslüp problemi olan biri daha ayrıca boş konuşulan bir forumsa dahil olmayabilirdiniz.
Var cnım testin markası nebenimkine de bakar misiniz
Var cnım testin markası ne
Canım göremedim çizgiyi gitmiş bu testte tabi inşallah geç döllenmedir de ondan çıkmazdır inşallah rabbim kucağını boş bırakmasın
Canım ben gördüm çizgiyi hafif kırmızı inşallah seninledir testi tekrarla yarın canımbenimkine de bakar misiniz
İnş canım benim yarın 4. Gümü gecikmeminCanım göremedim çizgiyi gitmiş bu testte tabi inşallah geç döllenmedir de ondan çıkmazdır inşallah rabbim kucağını boş bırakmasın
Baya da gecikmiş normalde bu kadar gecikir miydi canım bide her aykinden farklı bir durum var mı baş dönmesi mide bulantısı ağız tadı değişikliği koku hassasiyeti ateşin yada üşüme vs gibi durumlar ?İnş canım benim yarın 4. Gümü gecikmemin
belki kuruma felandir t nin yer belirtisi felan bende gordum hafif ama emin olamadim cok cok silik cunkuCanım ben gördüm çizgiyi hafif kırmızı inşallah seninledir testi tekrarla yarın canım
Ama kırmızı gözükmez ki t bin yer belirtisi körümüzü çıkmaz ki hafif kırmızı senin kibelki kuruma felandir t nin yer belirtisi felan bende gordum hafif ama emin olamadim cok cok silik cunku
Vücut sıcaklığım daha yüksek ve üşüyorum Miğde bulantım yok bir iki defa başım döndü o kadarBaya da gecikmiş normalde bu kadar gecikir miydi canım bide her aykinden farklı bir durum var mı baş dönmesi mide bulantısı ağız tadı değişikliği koku hassasiyeti ateşin yada üşüme vs gibi durumlar?
ayy insallah vardir canim bikac gun daha gecsin yapcam yine normalde duzensizim zaten hayirlisiAma kırmızı gözükmez ki t bin yer belirtisi körümüzü çıkmaz ki hafif kırmızı senin ki
Yarın gecikmemin 6. Günü yarın yapıcam inş canım paylaşırım sonucuMerhaba başka bir test ile tekrar yaptınmı nedir sonuç
Merhaba başka bir test ile tekrar yaptınmı nedir sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?