Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakarmısınızz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirdir siz sinirlenme konusunda boyle 1. Vitesten 5. Vitese gecip ustune psikolojik degerlendirme mi yapiyorsunuz bir de kimseye de bi sey soylemeye gelmiyor artik, dedigi olmadi ya sinire bak
"dediği olmadı"ne demek sadece konuşmak amacıyla yazmayın yazdıklarınızı lütfen okuduktan sonra gönderin.ben burda birinden birşey yapmasını falan mı istedimde gereksiz bir detay eklediniz yazınıza anlayamadım.ayrıca siz beni sinirlendirebilcek biri değilsiniz tanımıyorum sizi olsa olsa sizin yaptığınız gibi güler geçerim sizde muhattabı olduğunuz meselelerde size birşey söylenmişse duruma dahil olun sizi ilgilendiren bir durum olduğunu görmüyorum malesef.

nimetle idrarınızı değdirdiğiniz testi aynı masayamı koyuyorsunuz pessss
Bariz ekmek kırıntısı şekerim oradaki çizgi yok ama bu arada testimizi yemek yediğimiz masanın üzerine koymuyoruz şekerim kaapişş dikkat edelim.

Bir şey hoşunuza gitmediyse güzel bir üslupla söyleyebilirsiniz. Konu sahibi çok güzel şu davranışlarınız olgun karşılamış. Malesef ben o kadar olgun değilim siz mi yiyorsunuz o masada, çok samimi bir arkadaşınız mı nedir bu üslup Allah aşkına ya... Şekerim kapiş pess... Size ne? Belki o heycanla koydu belki sofra bezini atacak belki ekmeği farketmedi.. Size sorduğu soruyu cevaplayın çekilin.. Allahtan sizin gibi üslup bilmez hala daha ergen davranan kişilerle normal hayatta denk gelmiyorum..konu sahibini de tebrik ediyorum sabrı için... Kimse sizin çocuğunuz değil tamam mı şekerler kapişşş anladınız mı?? napıyoruz?? başkasının hayatına düzenine bilip bilmeden samimiyetimiz olmadan burnumuzu sokuyoruz.. (çocuğa da böyle davranılmaz da neyse)

Son düzenleme:
Çok güzel konuşmuşsunuz ağzınıza sağlık evet heyecandan göremedim

Şöyle söyliyim benim hiç bir zaman adetim gecikmezdi ve 4 aralık yumurtlama günümde eşimle beraber olduk
Siz eminsiniz zaten gebe olduğunuza inşallah öyledir ben bu Ay bu çizgiden çok daha belirgin gördüm kan testi hüsran oldu. Ovulasyon testi ile mi takip ettiniz çatlama nezaman oldu?

Siz eminsiniz zaten gebe olduğunuza inşallah öyledir ben bu Ay bu çizgiden çok daha belirgin gördüm kan testi hüsran oldu. Ovulasyon testi ile mi takip ettiniz çatlama nezaman oldu?
Evet ovulasyon testi ile çatlama yumurtlama günümden 4 gün sonra yanlış hatırlamıyosam

Evet ovulasyon testi ile çatlama yumurtlama günümden 4 gün sonra yanlış hatırlamıyosam
Ozaman çatlama gününe göre adeti hesap etmeniz gerek üç gün pik dördüncü gün çatlama görmüş oluyorsunuz dilerim bebek vardır hepimizin duası bu yönde

ya size ne oluyor acaba konu sahibi istediğini söyleyebilir ama sizi ilgilendirmiyor ki hanfendinin avukatlık görevini mi icra ediyorsunuz.Heyecandan farketmemişim dedi üzerine ben birşey yazmışmıyım hayır dönüp baştan okuyun.sakın yapma etme vs vs hiçbir şey yazmadım.kendinizi gelin bu ne ya ben gayet üslup biliyorum ne hakaret ettim nede kötü aşağalayıcı bir kelime kullandım.kimse zaten benim çocuğum değil öyle bir şeymi ima ettim ben.ayrıca kiminle nasıl konuşucağıma sen karar veremezsin istediğim yazıyı istediğim üsluptada yazarım bu kimseyi ilgilendirmez.
Çok güzel konuşmuşsunuz ağzınıza sağlık evet heyecandan göremedim
sanada tavsiye kendini savunmak için birilerinin konuşmasını bekleme
Nekadar gereksiz boş konuşan dolu bu forum ya sanane abi istediği yere koyar yiyen o içen o
sanane abi isteyen istediğini konuşur ( konuştuklarınızla çelişmeyin ) üslüp problemi olan biri daha ayrıca boş konuşulan bir forumsa dahil olmayabilirdiniz.

Ben sizi kâle bile almadım farkındaysanız ben istediğim yerde çekerim bu seni ilgilendirmez müslüman kesilmeyin başımıza bana tavsiye falan veremezsin kendine gel

Ben sizi kâle bile almadım farkındaysanız ben istediğim yerde çekerim bu seni ilgilendirmez müslüman kesilmeyin başımıza bana tavsiye falan veremezsin kendine gel
bence sen kendine gel bu kale almamış halin mi sana hakaret vari hiç birşey yazmadımm ne bu tavrın keşke birileri senin adına konuşmadan konuşmaya başlasaydın ya da yine yazmasaydın da kale almıyor diyebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…