Oylemi dersin cok sevincliyim insallah kursagimda kalmazKuruma değil bence
Kuruma olsa bukadar net gozukurmuydu acabaRenk gri ise kuruma pembe ise silik çizgi diyorlar
Rengini pek anlayamiyorum tam gri dedeyil pembede deyilRenk gri ise kuruma pembe ise silik çizgi diyorlar
Kandan once bir tane daha erken gebelik testi yapın derim ben benceKizlar ne dersiniz yarin kan vercem ama dusunmeden edemiyorum
Oylemi aksam esime soylerim gelirken alir ozamanKandan once bir tane daha erken gebelik testi yapın derim ben bence
First diye bir test diKandan once bir tane daha erken gebelik testi yapın derim ben bence
bence bi tane erken gebelik deneyin onda da cıkarsa ona kan verirsinizKizlar ne dersiniz yarin kan vercem ama dusunmeden edemiyorum
Oyle yapicam ama boyle karnima bicaklar saplaniyor sanki bu aksam bi test daha alirimbence bi tane erken gebelik deneyin onda da cıkarsa ona kan verirsiniz
İlk 10dkda cıktıysa - ki cok cavuk belirdi diyorsunuz- kuruma olması zaten imkansız kuruma cizgisi genelde yarım saat sonra cıkıyorKuruma değil bence
Ay insallah canim yarin sabah vericem ama bugece bir test daha alirim buyuk ihtimal bugun cokda su icmisdim etkilermi bilmiyorumbu bencede kuruma değil koşarak kan verin
Bi on onbes dakkada koyulasdiİlk 10dkda cıktıysa - ki cok cavuk belirdi diyorsunuz- kuruma olması zaten imkansız kuruma cizgisi genelde yarım saat sonra cıkıyor
Burdaki hastaneler acilden kan almiyorBence kuruma değil yarını bekleme acildede kan verip bakıyorlar ordan baktirabilirsin
Yani bukadar belirgin kuruma olmaz deyilmiBence kuruma değil yarını bekleme acildede kan verip bakıyorlar ordan baktirabilirsin