Şehir hastanelerinde gayet rahat bakıyorlar hangi şehirde sinBurdaki hastaneler acilden kan almiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir hastanelerinde gayet rahat bakıyorlar hangi şehirde sinBurdaki hastaneler acilden kan almiyor
Yani olmaz aslında umutlandirmak istemem ama yedek bı testin varsa bı tane daha yapma sansin varsa yap en azından erken gebelik testi falanYani bukadar belirgin kuruma olmaz deyilmi
Arti med yapdm onda cikmadi isikla bakinca hafif gorunuyorYani olmaz aslında umutlandirmak istemem ama yedek bı testin varsa bı tane daha yapma sansin varsa yap en azından erken gebelik testi falan
Trabzondayim canim bu yakinimdakinr gitmisdim yapmadilarŞehir hastanelerinde gayet rahat bakıyorlar hangi şehirde sin
Ay insallah canim cok huzursuzum sabah olmicak galibaBu test pozitif bence hayırlı olsun
Artimed yapdm ama onda cikmadi acaba hassasiyetimi dusuk bilemedim fazla su icdim o araBu test pozitif bence hayırlı olsun
Yani burdaki testinde var duruyor canim jadi hayirlisi :)Kizlar bu sabah ilk idrarla yapdim iki gun kaldi adete sanki var gibi ve rengi pembe
Evet pozitifmis 38 cikdi biraz dusuk korkuyorum yukselirmi dieBence kuruma çizgisi değil o pozitif test.
Yükselir inşallah korkmayın iyi düşünün.Evet pozitifmis 38 cikdi biraz dusuk korkuyorum yukselirmi die
Benimde böyle oldu bugun kan verdim beta hcg degerim 12 çıktı canımKurtaj olali uc ay oldu bos gebelik gecirmisdim kizlar bu ay bal tarcin corek otu yapdik esimle beraber yedik sabah test yapdm ilkde bosdu on dakka icinde yavas yavas ikinci cizgi cikmaya basladi kuruma cizgisi olsa bukadar erken cikarmiydi bukadar belirgin olurmuydu adetime uc gun var suan
Hamilesin bence canımKizlar bu sabah ilk idrarla yapdim iki gun kaldi adete sanki var gibi ve rengi pembe
Hadi insallah saglikla kucagimiza alirizBenimde böyle oldu bugun kan verdim beta hcg degerim 12 çıktı canım
Evet insallah saglikla devam ederHamilesin bence canım