Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah güzel güzel bebişlerimiz olurMerhaba , eğer testin varsa bir tane daha yap çizgi var ama sanki dağılmış gibi ben anlayamadımİnşallah vardır Bebişin ☺ Benim de bat günüm bugün ama henüz gelen giden yok benim de günüm şaşmaz erken olur geç olmaz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ❤
İnşallah canım inşallahAmin canım inşallah güzel güzel bebişlerimiz olurBende anlayamadım biraz daha bekliyip gelmezse oyle alıcam test
![]()
Bir damla fazla kaçırdım evetİdrar fazla gelmiş sanki, 2-3 damlada fazla damlatma, ama silik bir çizgi görüyorum.
Canım ben 7 aydır istiyorum ama denemelere başlayalı 2 ay oldu sen ne zamandır istiyorsun bebekİnşallah canım inşallah ☺ Ne zamandır istiyorsunuz bebek ☺
Tekrarlıyımmı birkaç gün daha mı bekliyim bilemedimTekrarla ama var bence
Bizim de 6 ay olacak ama 4 aydır yumurtlama takip etmiyorum biraz rastgele oluyor 7 aylık evliyimCanım ben 7 aydır istiyorum ama denemelere başlayalı 2 ay oldu sen ne zamandır istiyorsun bebek![]()
Bende 7 aylık evliyim aynıyız yaaaBizim de 6 ay olacak ama 4 aydır yumurtlama takip etmiyorum biraz rastgele oluyor 7 aylık evliyim ☺
İnşallah canım yapıcam inşallah gelmezseYarın sabah ilk idrarla yap 3 damla dan fazla kullanma, inşallah vardır
EvettBende 7 aylık evliyim aynıyız yaaa![]()
Tamam canım çok heycanlıyım inşallah yine çıkar silik çizgiBence tekrar yap bugün düzgün çıkarsa silik bile olsa kan verirsin.![]()
Gelirsede bir sonraki ay denemelere devamEvett ☺ İnşallah gelmez kırmızılar ama benim hiç umudum yok ☺
Amin canım yeniliycem inşallahİmkanınız varsa 2 damla ile testi yenileyin. Ben ikinci çizgiyi görüyorum ama test bozulmuş net bir şey denemez bu durumda. Allah gönlünüze göre versin.![]()
İmkanınız varsa 2 damla ile testi yenileyin. Ben ikinci çizgiyi görüyorum ama test bozulmuş net bir şey denemez bu durumda. Allah gönlünüze göre versin.![]()