• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakarmısınız

Mernana

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
83
35
8
24
Merhaba kızlar bugün adet tarihim resmen adet olmuş gibi ağrılarım var ama daha olmadım. Adetim çok düzenlidir günü gününe gelir Test yaptım bu şekilde çıktı çizgi görebiliyormusunuz? Sizce nedir bu?
62F55FED-BF73-41F3-B68D-5CF973602059.jpeg

Merhaba , eğer testin varsa bir tane daha yap çizgi var ama sanki dağılmış gibi ben anlayamadım 🤷‍♀️ İnşallah vardır Bebişin ☺️ Benim de bat günüm bugün ama henüz gelen giden yok benim de günüm şaşmaz erken olur geç olmaz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ❤️

Merhaba , eğer testin varsa bir tane daha yap çizgi var ama sanki dağılmış gibi ben anlayamadım 🤷‍♀️ İnşallah vardır Bebişin ☺ Benim de bat günüm bugün ama henüz gelen giden yok benim de günüm şaşmaz erken olur geç olmaz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ❤
Amin canım inşallah güzel güzel bebişlerimiz olur 😊 Bende anlayamadım biraz daha bekliyip gelmezse oyle alıcam test 🤭

Bence tekrar yap bugün düzgün çıkarsa silik bile olsa kan verirsin. 🤗

İmkanınız varsa 2 damla ile testi yenileyin. Ben ikinci çizgiyi görüyorum ama test bozulmuş net bir şey denemez bu durumda. Allah gönlünüze göre versin. :emir_bebek:

İmkanınız varsa 2 damla ile testi yenileyin. Ben ikinci çizgiyi görüyorum ama test bozulmuş net bir şey denemez bu durumda. Allah gönlünüze göre versin. :emir_bebek:
7639494C-A2E3-4634-9C69-BEF0A78C07B3.jpeg

Canım sen bozuk deyince bende bir yerden okumuştum bir damla su damlattıö daha da belirginleşti kırmızılıklarda gitti ay çok heycanlıyım varmıdır acaba 🤭

Back