Kızlar testime bakar mısınız

cckse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
266
72
13
23
9A3C3EC3-D1DB-43B4-9B92-AE5CAB0E7642.webp

Kızlar sabah ilk idrarla anında öyle çıktı. Aynı idrarı bırakıp nöbetçi eczaneye gidip geldim o idrarla başka test denedim çok çok silik çıktı. Bekletilmiş idrar diye miydi yoksa freely nin gazabı mı yine

O kadar koyuyu ilk defa çıkardı
Canım hamile olsaydın buraya yazmaya ihtiyaç duymazdın öyle diyeyim,silik test diye bir şey yok kendimizi kandırmayalım gebeysen kıpkırmızı ikinci çizgi çıkıyor merak etme 😊

Gebelik yeniyse silik çıkar. Benim iki gebeliğimde de silik çıktı. Şu an gidip kan verebilirsin ya da sabah ilk idrarla bir kez daha yap. Eğer hala ikinci çizgi varsa gidip kan verebilirsin

Eki Görüntüle 3564784
Kızlar sabah ilk idrarla anında öyle çıktı. Aynı idrarı bırakıp nöbetçi eczaneye gidip geldim o idrarla başka test denedim çok çok silik çıktı. Bekletilmiş idrar diye miydi yoksa freely nin gazabı mı yine
Eger cok yeniyse silik cikabilir ama bazı testler yalanci pozitif cikartiyor daha iyi bir marka ile yarin tekrar deneyebilirsiniz sonuca gore kan verirsiniz kalbinizden gecen neyse kabul olsun insallah 🌸🤲🏻

Canım hamile olsaydın buraya yazmaya ihtiyaç duymazdın öyle diyeyim,silik test diye bir şey yok kendimizi kandırmayalım gebeysen kıpkırmızı ikinci çizgi çıkıyor merak etme 😊
nasıl yok ya ben gayet silik bir şekilde öğrendim kıpkırmızı ikinci çizgiyi hiç görmedim ve şu an 18 haftalık gebeyim insanların umutlarını bu şekilde kırmayın bence gebelik yeniyse silik çıkıyor çizgi

hayir cnm silik cizgi diye bisey yok demeniz yanlis tm bazi testler hatali oluyo yalanci pozitif cikartabiliyo ama binlerce insan silik cizgiyle ogreniyo gebeligini silik cıkmasinin nedeni ise ya erken yapmistir testi yada geç dollenme falan olur yani

Siz yanlış biliyorsunuz gebeliğin başlarında silik çıkar beta yükseldikçe koyulaşır insanların hevesini kaçırmayın boş yere

Siz yanlış biliyorsunuz gebeliğin başlarında silik çıkar beta yükseldikçe koyulaşır insanların hevesini kaçırmayın boş yere
Bahsettiğim şey yanlış anlaşıldı.Silik çıkabilir ama onunda bir seviyesi var.Allah aşkına şu paylaşılan teste silik denebilir mi?Gözle zar zor görünen hatta görünmeyen şeylere silik diyip umutlanıyor çoğu kadın

hayir cnm silik cizgi diye bisey yok demeniz yanlis tm bazi testler hatali oluyo yalanci pozitif cikartabiliyo ama binlerce insan silik cizgiyle ogreniyo gebeligini silik cıkmasinin nedeni ise ya erken yapmistir testi yada geç dollenme falan olur yani
Bu test bence kuruma çizgisi çıkarmış.Bu arada ben genel olarak yorum yapmak istedim,binlerde test örneği paylaşıyorlar.Yok 10 saat sonra çizgi belirdi yok flaş tuttum alttan çizgi belirdi vs. Demek istediğim şey şu gebelik oluşmuş ise testi yaptığınızda kafanızda şüphe olmayacak,evet işte bu hamileyim diyeceksiniz

Back
X