Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi varKızlar ilk idrarımla şöyle bir şey çıktı ama aynı idrarı dökmeden nöbetçi eczaneye gidip geldim negatif çıktı. Bekletilmiş idrarla olmuyor mu yoksa bu freely nin gazabı mı yine
Çizgi zaten var okumadınız sanırımÇizgi var
Canım ben akşam yaotim bu testle pozitif çıktı şok oldum üç gündür negatifti adetime dört gün varKızlar ilk idrarımla şöyle bir şey çıktı ama aynı idrarı dökmeden nöbetçi eczaneye gidip geldim negatif çıktı. Bekletilmiş idrarla olmuyor mu yoksa bu freely nin gazabı mı yine
Elinizde test varsa tekrarlayın şaibeli bi durum varsa emin olursunuzKızlar ilk idrarımla şöyle bir şey çıktı ama aynı idrarı dökmeden nöbetçi eczaneye gidip geldim negatif çıktı. Bekletilmiş idrarla olmuyor mu yoksa bu freely nin gazabı mı yine
Markası neCanım ben akşam yaotim bu testle pozitif çıktı şok oldum üç gündür negatifti adetime dört gün var
Alacağım nöbetçiden 2. Kez almaya utanıyorumElinizde test varsa tekrarlayın şaibeli bi durum varsa emin olursunuz
Markası ne
Umarım ikimizde de doğrudurFreely
Seninkinin markası ne canımUmarım ikimizde de doğrudur
Freely yineSeninkinin markası ne canım
Bu markanın yorumları beni çok korkuttuFreely yine
Malesef artık bana lazım değil stok için koci yurtdışına gittiPredictor early güzel marka aslında eczanede var mı bilmiyorum da bu ay olmazsa stok yapabilirsiniz artımedden çok şikayet var prodoctor da iyi diyorlar bende laboquick var o da fena değil galiba ama ilk yazdığım nette 6. Gün kala öğrenen olmuş ondan aklım onda kaldı