- 10 Haziran 2011
- 116
- 107
Opu nedir?Ay hadi inşallah
Bu arada ağustosta opu yaptırdım regl olmayı bekliyordum ıkıcı opu için şimdi heyecandan uyuyamam
Tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemiOpu nedir?
Bi taraftan heyecanlıyım ama bi taraftan da endişeli oğlum daha küçükÇok teşekkür ederimEvet var gibi kanda net çıkar sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Evet var görünüyor isterseniz bi kan verin netleşir
bence biraz daha bekle canım ben bugün tekrardan yaptım ve tam çift çizgi çıktı bekle biraz daha sonra tekrar test yapHayırlsıı inşallah canım birşey soracaktım adetime 2 gün var test yapıyorum ama çok silik ve koyulaşmıyor 4 gündür yapıyorum testleri acaba nedeni ne olabilir bi bilginiz varmı
Zaten fotoğrafta da görülmeyecek kadar silik çıkıyor
Sizin adet gününüz ne zamandıBi taraftan heyecanlıyım ama bi taraftan da endişeli oğlum daha küçük
bence biraz daha bekle canım ben bugün tekrardan yaptım ve tam çift çizgi çıktı bekle biraz daha sonra tekrar test yap
Merhaba ne yaptınız test yaptınız mı tekra rBi taraftan heyecanlıyım ama bi taraftan da endişeli oğlum daha küçük
bence biraz daha bekle canım ben bugün tekrardan yaptım ve tam çift çizgi çıktı bekle biraz daha sonra tekrar test yap
Sizin silik testiniz nasıl fotosu var mı?Sizin adet gününüz ne zamandı
Benim yarın olmam gerekiyor ama normalde adetim düzensiz oluyor bugün sabah yaptım ilk dakkalarda yine silik çıktı
Bu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde ciktıSizin silik testiniz nasıl fotosu var mı?
Bu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde ciktı
Eki Görüntüle 3490903
Buradan da konuşuyormuşuz ben görüyorum valla 1 haftanız varken çok iyi sonuç bu, birkaç güne denerseniz haber verin bence koyulaşacakBu sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde ciktı
Eki Görüntüle 3490903
Pembe çıkmış ama test bozuk olabilir mi? Elinizde başka test var mı?Kızlar kuruma çizgisimi sizce yani ilk 3 dakka içinde hiç çİgi yoktu ne zaman sonra oluştu blmıyorum eve gelince gördüm
İnsallah sabah tekrarlıcamBuradan da konuşuyormuşuz ben görüyorum valla 1 haftanız varken çok iyi sonuç bu, birkaç güne denerseniz haber verin bence koyulaşacak
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba kan testi verdiniz mi umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamişşşsinizdirTüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi
Hangi markaydı test?Kızlar iyi akşamlar adet günüm bugün bende sabah ilk idrarla erken gebelik test yaptım silik ikinci cizgi çıktı hastaneye gittim kan verdim sonuc beta hcg 0.0 çıktı anlamadım ama yıkıldım resmen
Oncomed diye bir markaHangi markaydı test?
İyi akşamlarMerhaba ne yaptınız test yaptınız mı tekra r
Gözünüz aydın çok sevindim sizin adınızaİyi akşamlar
Evet yaptım hamileyim
Çok teşekkür ederim ama sevincimi eşim kırdı biraz neden dikkat etmedin daha erken değilmi falan derken ben biraz üzüldüm tartıştıkGözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza