- 29 Ağustos 2024
- 587
- 169
Üzülmeyin. Tam olarak neye dikkat etmeniz gerekiyormuş? Tedbirli olması gereken istemiyorsa korunması gereken kişi o. Siz canınızı sıkmayın çünkü suçunuz yok. Sizden çıkan bir sıvıyla değil ondan çıkan bir sıvıyla hamile kalınıyor. Yani arabayı kullanan o. Rica ederim siz de canınızı sıkmayın güzel bir haberÇok teşekkür ederim ama sevincimi eşim kırdı biraz neden dikkat etmedin daha erken değilmi falan derken ben biraz üzüldüm tartıştık
Günlerdir kafam allak bullak doktor randevumu aldım ama psikolojim çok bozuk ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum kafamı doldurdu eşim ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorumÜzülmeyin. Tam olarak neye dikkat etmeniz gerekiyormuş? Tedbirli olması gereken istemiyorsa korunması gereken kişi o. Siz canınızı sıkmayın çünkü suçunuz yok. Sizden çıkan bir sıvıyla değil ondan çıkan bir sıvıyla hamile kalınıyor. Yani arabayı kullanan o. Rica ederim siz de canınızı sıkmayın güzel bir haber
Yumurtlamadan kaç gün sonra testiniz silik çıktı acaba?Kızlar durum güncellemesi yapıyorum bugün kan verdim beta hcg 102.43 çıktıson adet tarihim 14 Eylül sizce normal mi
Yaklaşık 1 hafta sonraYumurtlamadan kaç gün sonra testiniz silik çıktı acaba?
Benim de 6 gün geçti ama kaset testte çıkmadı. Erken gebelik testleri de genelde yanılttığı için bekliycem artık :)Yaklaşık 1 hafta sonra
102 düşük bir değer sonradan yükseldi miYaklaşık 1 hafta sonra
Evet yükseldi iki günde bir iki katıra çıktı fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı…102 düşük bir değer sonradan yükseldi mi
Geçmiş olsun benimde öyle oldu malesef aynı durumu yaşadıkEvet yükseldi iki günde bir iki katıra çıktı fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı…