Kızlar testime bakar mısınız ?

gulares

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
11
7
28
Kızlar merhaba. 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz. Adetlerim düzensiz olduğundan yumurtlamayı takip edemiyordum ama Eylül sonuna doğru ovülasyon testinde çift çizgi görüp değerlendirdik. Adetime programa göre 2 gün var. Normal kaset test yaptım küçük bir ilçede yaşıyorum eczanede erken gebelik testi kalmadığı için. Hayalet bir çizgi gördüm. Ama güçlü bir gebelik belirtim yok. Böyle olup gebeliğini öğrenen var mı? Fotoğrafı yüklüyorum
IMG_1622.jpeg
IMG_1623.jpeg

Evett ikinci çizgi gözüküyor 2 gün sonra tekrar test yapın bence sonra emin olduktan sonra kan verin 🧿

Ben böyleyken g
Kızlar merhaba. 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz. Adetlerim düzensiz olduğundan yumurtlamayı takip edemiyordum ama Eylül sonuna doğru ovülasyon testinde çift çizgi görüp değerlendirdik. Adetime programa göre 2 gün var. Normal kaset test yaptım küçük bir ilçede yaşıyorum eczanede erken gebelik testi kalmadığı için. Hayalet bir çizgi gördüm. Ama güçlü bir gebelik belirtim yok. Böyle olup gebeliğini öğrenen var mı? Fotoğrafı yüklüyorumEki Görüntüle 3486450 Eki Görüntüle 3486451
Ben böyleyken öğrenmiştim ama siz emin olmak adına harin sabah ya da ertesi sabah yaparsanız daha netleşir sonuç bazı kaset testler yanlış gösterebiliyor çizgi daha da netleşir o zaman

Ben böyleyken g

Ben böyleyken öğrenmiştim ama siz emin olmak adına harin sabah ya da ertesi sabah yaparsanız daha netleşir sonuç bazı kaset testler yanlış gösterebiliyor çizgi daha da netleşir o zaman
Sanırım öyle yapıcam🥹 inşallah güzel haberler alabiliriz teşekkür ederim 🫠

Kızlar merhaba. 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz. Adetlerim düzensiz olduğundan yumurtlamayı takip edemiyordum ama Eylül sonuna doğru ovülasyon testinde çift çizgi görüp değerlendirdik. Adetime programa göre 2 gün var. Normal kaset test yaptım küçük bir ilçede yaşıyorum eczanede erken gebelik testi kalmadığı için. Hayalet bir çizgi gördüm. Ama güçlü bir gebelik belirtim yok. Böyle olup gebeliğini öğrenen var mı? Fotoğrafı yüklüyorumEki Görüntüle 3486450 Eki Görüntüle 3486451

Ben de görüyorum gibi kan testi verip haber verin ❤️

Sonuç çıktı mı ?

Sonuç çıktı mı ?
Reglim 3 gün gecikti ama biraz daha bekleyip öyle kan vereyim diyorum negatif görmekten çok yoruldum çünkü 🥺 bulunduğum ilçeye hala erken gebelik testi gelmemiş merkeze de gidemiyorum çalıştığım için… Sonucu alır almaz ilk sizinle paylaşacağım canım kızlar 💙

Reglim 3 gün gecikti ama biraz daha bekleyip öyle kan vereyim diyorum negatif görmekten çok yoruldum çünkü 🥺 bulunduğum ilçeye hala erken gebelik testi gelmemiş merkeze de gidemiyorum çalıştığım için… Sonucu alır almaz ilk sizinle paylaşacağım canım kızlar 💙
İnşallah istediğin gibi sonuç alırsın sağlıkla

Kızlar merhaba bugün test yaptım adetime 3 gün var ilk başta tek çizgiydi sonra baktım böyle silik çizgi var sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG_3628.jpeg
    IMG_3628.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 255
Bi taraftan heyecanlıyım ama bi taraftan da endişeli oğlum daha küçük
Hayırlsıı inşallah canım birşey soracaktım adetime 2 gün var test yapıyorum ama çok silik ve koyulaşmıyor 4 gündür yapıyorum testleri acaba nedeni ne olabilir bi bilginiz varmı
Zaten fotoğrafta da görülmeyecek kadar silik çıkıyor

Merhaba kızlar öncelikle pozitif haberi alan herkesi kutlarım Allahım biz isteyenlerede nasip etsin benim danışmak istediğim şu son adet 6 Eylül başladı ve daha olmadım döngülerim en uzun 26 gün dayanamayıp test aldım bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_5515.jpeg
    IMG_5515.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 226
Merhaba kızlar öncelikle pozitif haberi alan herkesi kutlarım Allahım biz isteyenlerede nasip etsin benim danışmak istediğim şu son adet 6 Eylül başladı ve daha olmadım döngülerim en uzun 26 gün dayanamayıp test aldım bakarmısınız
Pozitif görünüyor 😊 bence yarın bi kan verip netleştirin

X