• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız aşılamanın 13. Günü

mucizeyibekleyenoz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
60
94
8
Kızlar 1 Ağustos’ta aşılama yaptırdım çatlatma iğnesini vurulalı 15 gün oluyor, 11. gün çok çok silik çıkmıştı bugün 13. gün ondan bir tık koyu çizgi çıktı gebelik var mıdır beklemeli miyim

yaptiktan 10-15 dakika sonra daha da koyulaşmıs

Eklentiler

• IMG_8520.jpeg
    IMG_8520.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 877
İlk günden beri kasık ağrılarım var 5. gün bir ara baya şiddetliydi dün de vardı çok rahatsiz edici değil ama hissediliyordu bir de aşılamadan 4-5 gün sonra göğsum çok hassaslaştı ve dolgunlaştı çok belirti aramadım ama bunlar vardi gerçi dahq kan vermedim belli de degil ama

Kızlar 1 Ağustos’ta aşılama yaptırdım çatlatma iğnesini vurulalı 15 gün oluyor, 11. gün çok çok silik çıkmıştı bugün 13. gün ondan bir tık koyu çizgi çıktı gebelik var mıdır beklemeli miyim
Bence teste göre hamilesiniz.. bende aşılama olmuştum. 12 gün test yaptım ve aynısı çıktı. Şimdi çok şükür 8+3 deyim. İnşallah sizinde vardır. Kan vererek kesinleştirin. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)

İlk günden beri kasık ağrılarım var 5. gün bir ara baya şiddetliydi dün de vardı çok rahatsiz edici değil ama hissediliyordu bir de aşılamadan 4-5 gün sonra göğsum çok hassaslaştı ve dolgunlaştı çok belirti aramadım ama bunlar vardi gerçi dahq kan vermedim belli de degil ama
İnşallah vardır canım. Bizim gibi anne olmak ümidiyle yanıp tutuşanlara da dua edin 🤲🏻🤗

Konu sahibi hamile mi merak ettim Bende dün Aşılama yaptırdım inşallah bize de nasip olur 🤲
Evett hamileyim cuma günü kese için doktora gideceğim bu hafta betamı takip ettik iki katı artti cuma günü doktor çağırdı açıkçası pek umutlu degildim burada aşılamanin tutmadigi yazılıyor ama nasip işi ♥️

Back