- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi gunesdogacakk
-
Daha önce test yaptınız mı benim 7 gün var negatifMerhaba kızlarbat tarihim 15 Aralık sabah test yaptım. Aslında fotoğrafta tam belli değil ama pembe çizgi görebildim ya da ben görmek istiyorum bilmiyorum bu arada hemen çıktı bu çizgi. Kuruma çizgisi değildir değil mi? Sizce kan testi yapmak için çok erken mi?
Sağ ol canım. Adetten altı gün önce çok çok hafif hayalet bir çizgi ile öğrendimDaha önce test yaptınız mı benim 7 gün var negatif
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Adetten kaç gün önce gördün silik çizgiyiBen ilk öğrendiğimde o kadar silikti ki kanda 34 tü degerim. Şimdi de 2. Ayimizin son haftasındayız. Hayırlı olsun rabbim yavrularimiza sağlıkla kavustursun
Canim benim son ay düzensizlik oldu gecikmeyi bilemedim o yüzden. Birde adetim uzun sürdü sandim meğer yerlesirken kanamam olmuş. Hala kanama alanim vardi rahimde progestan kullaniyorum. O yüzden gecikmemi hesaplayamiyorum haftamizi ultrasona göre öğrendik.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Adetten kaç gün önce gördün silik çizgiyi
Hayırlı olsun canm. Gayet iyi değerin önemli olan 2 gün sonraki artış.ben de buna yakın değerle öğrenmiştim. Şimdi yanımda bıdı bıdı konuşuyor:)Kızlar bugün kan verdim beta 151.7 çıktı sizce iyi mi? Yarın adet günüm
Ayy inşallah canım teşekkür ederim. Öp miniği yerimeHayırlı olsun canm. Gayet iyi değerin önemli olan 2 gün sonraki artış.ben de buna yakın değerle öğrenmiştim. Şimdi yanımda bıdı bıdı konuşuyor:)
Bişey diycem ben akşam test yaptım erken gebelik testi bı kaç saat sonra flashla baktm ince siyah görünüyor alttan tutunca incecik diger testlerde kuruma çizgisi bile 2 gün sonra felan cikiyordu ya da çıkmıyordu hiç bu testte ki çizgi var mı acaba dedirttiSağ ol canım. Adetten altı gün önce çok çok hafif hayalet bir çizgi ile öğrendim
Fotoğraf var mı acaba bi bakalım bizdeBişey diycem ben akşam test yaptım erken gebelik testi bı kaç saat sonra flashla baktm ince siyah görünüyor alttan tutunca incecik diger testlerde kuruma çizgisi bile 2 gün sonra felan cikiyordu ya da çıkmıyordu hiç bu testte ki çizgi var mı acaba dedirtti
Hayırlı uğurlu olsun bizim içinde dua eder misinadet tarihim 15 aralık
Testi yaptığım tarih : 9 Aralık
Ederim tabi ki . Sağ olHayırlı uğurlu olsun bizim içinde dua eder misin
İnşallah canım olabilir neden olmasın. Bakayım fotoğrafını at banaBişey diycem ben akşam test yaptım erken gebelik testi bı kaç saat sonra flashla baktm ince siyah görünüyor alttan tutunca incecik diger testlerde kuruma çizgisi bile 2 gün sonra felan cikiyordu ya da çıkmıyordu hiç bu testte ki çizgi var mı acaba dedirtti
Kuruma cizgisiydi bence başka marka erken gebelik testi ile sabah yaptım çıkmadı adete son 6 gün resim bı ekleniyor bı acylmiyor dosya ekle anlamadım ekleyemiyorumİnşallah canım olabilir neden olmasın. Bakayım fotoğrafını at bana
Fotoğraf var mı acaba bi bakalım bizde
Kuruma cizgisiydi bence başka marka erken gebelik testi ile sabah yaptım çıkmadı adete son 6 gün resim bı ekleniyor bı acylmiyor dosya ekle anlamadım ekleyemiyorum
Yok hemen çıkmadı saatler sonra gördüm içini açınca gördüm üstte plastik ekrandan görünmüyordu bide bugün bı kaç saattir bacak kasık ağrısı başladı hele bacaklarim çok agriyi adet ağrısı gibiHemen mi çıktı yoksa 10 dakika bekleyip yine çıkmamış mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?