Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunu bende kullandım ve malesef yalancı pozitif çıkardı sen bir tane başka marka alıp dene derim inşallah güzel haberler alırsınKızlar test Artimed reglim bir kaç gün geçti bu teste güvenemedim ama yinede bakabilir misiniz![]()
İnşallah canım ya vallaCanım bunu bende kullandım ve malesef yalancı pozitif çıkardı sen bir tane başka marka alıp dene derim inşallah güzel haberler alırsın![]()
Canım days doctor demedim negatif çıktı ne yapmam lazım kafam karıştı iyiceHemen koş bir test al![]()
Bence git bir özel hastanede kan tahlili yaptır gebelik için, sadece gebelik için kan tahlili 180 tl, gebelik testinden daha ucuz neredeyse kafan rahatlamış olurCanım days doctor demedim negatif çıktı ne yapmam lazım kafam karıştı iyice
Şöyle de bir şey var kimyasaldan sonra ne zaman test yapsam artı met de dahil hep negatif çıkartmıştı şimdi artımed pozitif
days doktor negatif kafam iyice karıştı
Hangi hastanede 180 tl iyiymiş fiyatı baya bizim burda 600 700 en azBence git bir özel hastanede kan tahlili yaptır gebelik için, sadece gebelik için kan tahlili 180 tl, gebelik testinden daha ucuz neredeyse kafan rahatlamış olur![]()
İzmir’de özel bi hastane canım acilden girip vermiştim bir kere hatta özel sağlık sigortasını bozmaya değmez diye özellikle cebimden verdim 180 tlHangi hastanede 180 tl iyiymiş fiyatı baya bizim burda 600 700 en az![]()
Valla iyiymiş ben burda tıp merkezinde yılbaşından önce 590a yaptırmıştım şimdi daha ds yüksektir hastanelerde de öyleİzmir’de özel bi hastane canım acilden girip vermiştim bir kere hatta özel sağlık sigortasını bozmaya değmez diye özellikle cebimden verdim 180 tl![]()
Evet ya çok yüksekmiş sadece beta için diye belirttiniz mi peki çok fiyatlı geldi banadaValla iyiymiş ben burda tıp merkezinde yılbaşından önce 590a yaptırmıştım şimdi daha ds yüksektir hastanelerde de öyle
Tabi ki sadece beta hcg bayadıe kan veriyorum ben ama yıllardır hep çok pahalı yani maalesefEvet ya çok yüksekmiş sadece beta için diye belirttiniz mi peki çok fiyatlı geldi banada
Keşke bulunduğum yerde özel olsaBence git bir özel hastanede kan tahlili yaptır gebelik için, sadece gebelik için kan tahlili 180 tl, gebelik testinden daha ucuz neredeyse kafan rahatlamış olur![]()