Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çizgi var ama dediğiniz gibi yalancı pozitif çıkarıyor ama yerleşme kanaması da yaşamış olabilirsiniz bence yarın direk kan verin testle var mı yok mu diye aklınızı karıştırmayınKizlar merhaba regl tarihim 22 Nisan, 19 Nisan da kahverengi cok cok az lekelenmem geldi iç çanaşırıma. Bende bugün sabah test yaptım ama test artımed o yüzden güvenemedim. Bakabilir misiniz acaba?
Çok kan testi verdim tamamen pozitif görene kadar gitmek istemedim deEvet çizgi var ama dediğiniz gibi yalancı pozitif çıkarıyor ama yerleşme kanaması da yaşamış olabilirsiniz bence yarın direk kan verin testle var mı yok mu diye aklınızı karıştırmayın
Çizgi görünüyor canım farklı bir testle daha deneKizlar merhaba regl tarihim 22 Nisan, 19 Nisan da kahverengi cok cok az lekelenmem geldi iç çanaşırıma. Bende bugün sabah test yaptım ama test artımed o yüzden güvenemedim. Bakabilir misiniz acaba?
Benimde kanda beta 30 çıktı ama doktor erken dedi 30 çıkıp gebe kalan var mıÇizgi görünüyor canım farklı bir testle daha dene
30 gebe demek zaten canım niye olmasın önemli olan iki günde bir iki kata yakın artmasıBenimde kanda beta 30 çıktı ama doktor erken dedi 30 çıkıp gebe kalan var mı
İnşallah canım iki güne tekrar kan testi vericem30 gebe demek zaten canım niye olmasın önemli olan iki günde bir iki kata yakın artması
Hadi inşallah darısı bana olsunİnşallah canım iki güne tekrar kan testi vericem![]()
Amin Allahım isteyen herkese nasip etsin canım yok hayır bu ay özellikle hiç takip yapmadım sık ilişkimde olmadı hatta hiç beklentim de yoktuHadi inşallah darısı bana olsunyumurtlama takibi yapmışmıydın
Yaaa maşallahAmin Allahım isteyen herkese nasip etsin canım yok hayır bu ay özellikle hiç takip yapmadım sık ilişkimde olmadı hatta hiç beklentim de yoktu
Yarın sabah deneyeceğim, teşekkür ederimÇizgi görünüyor canım farklı bir testle daha dene
Artı med mi bunun da markasıBenimde bu şekilde çıktı 4 gün gecikme ile yarın kan vericem inşallah yaniltmaz bu test ya
Evet artimedArtı med mi bunun da markası