Kızlar testim 2 dakika içinde pozitif oldu ? Test yanlış olmaz demi

Gayet net umarım sağlıklı bir gebelik olur hayırlı olsun

Dilerim isteyen her kadın, o iki kırmızı çizginin yaşattığı heyecanı yaşasın.

Çoook tebrik ediyorum sizi. Sağlıkla kavuşursunuz umarım.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sevinci

Çoookk teşekkür ederim Allah razı olsun güzel duaların için

Hayırlı olsun. Ne güzel bir haber oldu bu.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Darısı benimle beraber tüm bekleyenlerin başına.
Allah ebeden razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı Salih ve Saliha evlatlar versin hepimize inşallah

Evet doktor 5 haftalık dedi hala inanamıyorum şoktayım galiba çok teşekkür ederim
Ilk zamanlar bende oyleydim. Donuktum yani :) cok normal. Ben kalp atisini 6. Haftada duydum ama yinede heyecandan hicbir sey hissedemedim :) hayirlisiyla kucagina alirsin insallah dunyada tadacagin en mukemmel duygu esi benzeri tarifi asla yok

Hayırlı olsun canım

Yaaa ne kadar güzel ben de neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum olmuyor. Özellikle birşey yaptınız mı bu ay
3 aydır klomen kullanıyordum. Doktor dedi ki bu ay kist oluşmuş. Dedim tamam bu ay da gitti. Açıktan okuyordum derslere kendimi verdim. Dikiş nakış kursuna yazıldım. Evde bol bol örgü yaptım. Ellerim ağrıyana dek boş kalmadım. Düşünmedim hiç düşünmedim.

En net belirtim mide yanması oldu. Ama adetimin geçmesini bekledim. Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin

Saglikla kucaginiza alin ❤. Kadin dogum uzmanina giderseniz kan testi sonucu beklemeden, vajinal ultrasonla gebelik teshisi koyuyorlar bilginiz olsun, daha hızlı teyit edebilrisiniz boylelikle. Benden hic kan almadilar.

Düşünmeyince oluyor işte… çok teşekkür ederim inşaAllah beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…