Evet doktor 5 haftalık dediKocaman harflerle RESMEN GEBESINIZZZKanda da baktirin muhtemelen 4 bucuk haftaliktir.
Amin inşallah çok teşekkür ediyorumGayet net umarım sağlıklı bir gebelik olur hayırlı olsun
Çok çok teşekkür ederimTosun gibi pozitif bu, tebrik ederim; sağlıcakla gelsin
Allah razı olsun teşekkür ederimEvladınız hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sevinciDilerim isteyen her kadın, o iki kırmızı çizginin yaşattığı heyecanı yaşasın.
Çoook tebrik ediyorum sizi. Sağlıkla kavuşursunuz umarım.
Verdim beta 2400 geldi kese çok az da olsa göründü. Rahmin içinde dedi. İlerleyen günlerde netleşir dediYani daha önce başıma geldi 3 dakikada çıkan yalancı pozitif ama bu bence yanlış değil,kan verin
Allah ebeden razı olsunHayırlı olsun. Ne güzel bir haber oldu bu.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Darısı benimle beraber tüm bekleyenlerin başına.
Ilk zamanlar bende oyleydim. Donuktum yani :) cok normal. Ben kalp atisini 6. Haftada duydum ama yinede heyecandan hicbir sey hissedemedim :) hayirlisiyla kucagina alirsin insallah dunyada tadacagin en mukemmel duygu esi benzeri tarifi asla yokEvet doktor 5 haftalık dedihala inanamıyorum şoktayım galiba çok teşekkür ederim
Kesinlikle sana katılıyorum donuğum ŞuanIlk zamanlar bende oyleydim. Donuktum yani :) cok normal. Ben kalp atisini 6. Haftada duydum ama yinede heyecandan hicbir sey hissedemedim :) hayirlisiyla kucagina alirsin insallah dunyada tadacagin en mukemmel duygu esi benzeri tarifi asla yok
Sağlıkla kucağına aldığın haberini de duyarız Inşaallah hayırlı olsun ....Çok teşekkür ederim. Her ay bekleyince artık inanamaz olmuştumhemen buraya koştum. Malum kimseye de diyemiyorum
3 aydır klomen kullanıyordum. Doktor dedi ki bu ay kist oluşmuş. Dedim tamam bu ay da gitti. Açıktan okuyordum derslere kendimi verdim. Dikiş nakış kursuna yazıldım. Evde bol bol örgü yaptım. Ellerim ağrıyana dek boş kalmadım. Düşünmedim hiç düşünmedim.Yaaa ne kadar güzel ben de neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum olmuyor. Özellikle birşey yaptınız mı bu ay
Düşünmeyince oluyor işte… çok teşekkür ederim inşaAllah beklemedeyim3 aydır klomen kullanıyordum. Doktor dedi ki bu ay kist oluşmuş. Dedim tamam bu ay da gitti. Açıktan okuyordum derslere kendimi verdim. Dikiş nakış kursuna yazıldım. Evde bol bol örgü yaptım. Ellerim ağrıyana dek boş kalmadım. Düşünmedim hiç düşünmedim.
En net belirtim mide yanması oldu. Ama adetimin geçmesini bekledim. Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin
Ay maşaAllahhhhhVerdim beta 2400 geldi kese çok az da olsa göründü. Rahmin içinde dedi. İlerleyen günlerde netleşir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?