- 9 Temmuz 2022
- 2.575
- 1.296
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canısı inşallah öyledirHayırlı olsun cnm inşallah hamissindir![]()
Nohut kadar bebisi yorma şimdi orda sağa sola gidiyoKız Allah seni![]()
İnşallah Allahümme aminİnşallah sağlıklı bir gebelik ile yavrunuzu kucağınıza alırsınız
Ne zaman cikicak mis sonuçAcildeyim Şuan kana koştuk eşimle![]()
İlahi sen.Nohut kadar bebisi yorma şimdi orda sağa sola gidiyo![]()
Eşim labda Şuan çalışıyorNe zaman cikicak mis sonuç![]()
Anca olur şimdiİlahi sen.Akşam akşam beni güldürdün.
nohut kadar diyorsun yani
![]()
Ooo diyorsunAnca olur şimdibuyeyecek annesi çabuk büyür kaburgaların kıracak daha
İnşallahOoo diyorsun![]()
olsun da sağlıkla inşallah
Kocaman harflerle RESMEN GEBESINIZZZAdetim 1hafta gecikti. Akşam öylesine bir test yapalım dedik ve sonuç 2 dakika içinde böyle çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi sizce ? Çok heyacanlıyım
Yani daha önce başıma geldi 3 dakikada çıkan yalancı pozitif ama bu bence yanlış değil,kan verinAdetim 1hafta gecikti. Akşam öylesine bir test yapalım dedik ve sonuç 2 dakika içinde böyle çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi sizce ? Çok heyacanlıyım
Yaaa ne kadar güzel ben de neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum olmuyor. Özellikle birşey yaptınız mı bu ayBen 1 Yıldır çok istiyordum. Ama bu ay umudu falan kesmiştim. Çok şükür ediyorum Allah’a bu günleri gösterdiği içinRabbim evlatlarınızı size bağışlasın
![]()
Yok yok bu test cok pozitif canımAdetim 1hafta gecikti. Akşam öylesine bir test yapalım dedik ve sonuç 2 dakika içinde böyle çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi sizce ? Çok heyacanlıyım
Yaaa ben başka bir arkadaşımla karıştırdım nicki, ins ondan da pozitif haberi alirizAmin inşallah vardır. Evet koştum acile valla eşim dayanamadı.![]()