- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
Çok koşma hamişsinAcildeyim Şuan kana koştuk eşimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok koşma hamişsinAcildeyim Şuan kana koştuk eşimle
Teşekkür ederim canısı inşallah öyledirHayırlı olsun cnm inşallah hamissindir
Kız Allah seniÇok koşma hamişsin
Nohut kadar bebisi yorma şimdi orda sağa sola gidiyoKız Allah seni
İnşallah Allahümme aminİnşallah sağlıklı bir gebelik ile yavrunuzu kucağınıza alırsınız
Ne zaman cikicak mis sonuçAcildeyim Şuan kana koştuk eşimle
İlahi sen. Akşam akşam beni güldürdün. nohut kadar diyorsun yaniNohut kadar bebisi yorma şimdi orda sağa sola gidiyo
Eşim labda Şuan çalışıyor 1 saat olabilir. Cihaz inşallah hataya düşmez deNe zaman cikicak mis sonuç
Anca olur şimdi buyeyecek annesi çabuk büyür kaburgaların kıracak dahaİlahi sen. Akşam akşam beni güldürdün. nohut kadar diyorsun yani
Ooo diyorsun olsun da sağlıkla inşallahAnca olur şimdi buyeyecek annesi çabuk büyür kaburgaların kıracak daha
İnşallahOoo diyorsun olsun da sağlıkla inşallah
Kocaman harflerle RESMEN GEBESINIZZZ Kanda da baktirin muhtemelen 4 bucuk haftaliktir.Adetim 1hafta gecikti. Akşam öylesine bir test yapalım dedik ve sonuç 2 dakika içinde böyle çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi sizce ? Çok heyacanlıyım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ya
Yani daha önce başıma geldi 3 dakikada çıkan yalancı pozitif ama bu bence yanlış değil,kan verinAdetim 1hafta gecikti. Akşam öylesine bir test yapalım dedik ve sonuç 2 dakika içinde böyle çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi sizce ? Çok heyacanlıyım
Yaaa ne kadar güzel ben de neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum olmuyor. Özellikle birşey yaptınız mı bu ayBen 1 Yıldır çok istiyordum. Ama bu ay umudu falan kesmiştim. Çok şükür ediyorum Allah’a bu günleri gösterdiği için Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın
Yok yok bu test cok pozitif canımAdetim 1hafta gecikti. Akşam öylesine bir test yapalım dedik ve sonuç 2 dakika içinde böyle çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi sizce ? Çok heyacanlıyım
Yaaa ben başka bir arkadaşımla karıştırdım nicki, ins ondan da pozitif haberi alirizAmin inşallah vardır. Evet koştum acile valla eşim dayanamadı.