kızlar test sonucum pozitif mi, negatif mi...BİŞE ANLAMADIM ....

canım 2 oğlum var onların ıkısındede işin gerçeği bilmedim ama bunda çok ince detayına kadar arastırıyorum...
ilk gebelıgımde zaten planlıydı öle ovülasyon filan takıp etmek nedır bılmyıordum adet tarıhımı bekledım 3 gun geçti ..saglık ocagına gıttım 5 gun gectı dedım yoksa yapmıyolar ..test yaptırdım öğrendım..
hanı öle mide bulantısı falan fılan olmadı..

2. hamılelıgımde planlı degıldı sürpriz oldu açıkçası ama tek bıldıgım ayaklarım cok üşüyordu ve iştahımm full açılmıştıı.. zaten şüphelendım vee aynen adetım 1 gun gectıı 5 gun gectı dedım testte cıktıı hemen..

benım hemen bellı edıyor hamıle olursam anında cıkıyor..

..........

bundada cok farklıyım eger hamıleysemm..
miğdem bulandı adetıme 15 gun varken
karnım şiştii gaz bombası gıbı oldum ki halen öyleyım..
iştahım arttı
adet tarıhımı beklyıorum

şafak 5

çok heyecanlı bir işmiş beklemek ya, bir de hep tetikte duruyosun ama Allah hepimizin hakkımızda hangisi hayırlıysa onu versin inşallah dediğin gibi Allah verirse başımızın üstüne ama vermzse de yapacak bişi yok önümüzdeki maçlara bakıcaz )

benim normal şartlarda yarın hasta olmam lazım bakalım bakalım

hayırlısı olsun bırtanem hakkında.. gönlünden ne gecıyorsa o olsun

umarım cvp veren olurr :18::18:

merhaba kızlar ..

bu sabah başıma ne geldı bır bılsenız..
bızım köpegımız var bende dışarı çıkmıştım ..kız kardeşim zincirini çıkarmışş ..bilmiyordum
saldırmıyor kesınlıkle ama ben cok korkarımm

bır baktım koşa koşa bana gelıyorrr...
nasıl koşa koşa abartmana gırdım bı bılsenız merdıvenlerı ikişer ikişer çıkıyorum patır kütürr...
...........

eve bır geldım nefes nefese ama vajinamdaa çok ağrı oldu..sankı vajinamın kemiği batıyorduu
saçma gelebılır ama öyleydıı
5 dakıka sonra bır ıslaklık hıssettım
tuvallette baktımkı adet olmuşumm...

.........
vajina ağrım geçtiii şuan ...ped taktım bakalım devam edecekmıı adetımm...

başka bir topiğe yazmıştım kendı topiğime yapıştırdım..

kızlar durum buydu.. ama şuan adetım kesildii..
taktıgım pedde toplasan 5-6 damla kan damlamışş
neden böyle oldukı şimdii..
şuan adet ağrısı fılanda yok..
adetımde durduu..
.............

Son düzenleme:

psikolojikde olabilir biraz daha bekle bence.

kızlar doktora ne zaman gidilmeli acaba?ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum o gün 5+4 olucam bişeyler görüp tatmin olabilir miyim acaba?sağlıklı olduğunu duysam doktordan o bana yeter.tahminen o gün beta hcg 12000 küsür civarında olucak.yarın son kez beta hcg baktırcam 8000 küsürlerde bekliyorum.hayırlısı olsun artık.benim bulunduğum yerde kadındoğumcu olmadığından doktora sivasa gidicem.o kadar yol gitmişken hiç bişey öğrenemeden dönmek istemiyorum.

normal adet kanaman ne şekilde oluyor canım, böyle bi gelip bi durup bi geliyor mu bir başlayınca sürekli mi devam ediyor

canım bir geldımı tam gelır asla durmazz..ama sorun yok dün adetım durmuştuu ama bu sabahh bir söktüü tam söktüü adetım ped yetıştiremıyorum ..herşey yolundaa canım ...adet oldum bebeiş yok ..Allah olmayanlara versın inşallahh

canım bence daha cok erken 1.5 aylıksın daha..keseden başka bıse görecegını sanmıyorum.. onca yoluda gıtmenı tavsıye etmıyorum henuz cok erken yolculuk bıraz sakıncalı olabılırr

Son düzenleme:

keseyi görsem o da yeter canım yeter ki orda olduğuna dair bilgim olsun

canım hayırlısı öyleymiş heralde zaten yumurcakların küçükmüş, uğraşmak daha da zor olurdu.

inatçıkeçi - bu konularla ilgili hiçibir bilgim olmadığı için maalesef ben de sizlerle birlikte öğrenmek için yanıt bekleyenler yanındayım. En erken ne zaman gidilmeli ki acep

sanki pozitif gibi geldi ama 1 tane test daha yap istersen ve 10 dk bekle canım, ozamanda böyle çıkarsa bebiş var bence.

kızlar :)) heyecandan ölüyorum 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor daha erken olabilir dedi ondan sonra 2 gün geçince idrar testi yaptım ilk 5 dakka çizgi yoktu daha sonradan çok silik 2. çizgiyi gördüm ve testi yaptığımda elektirikler kesikti telefon ışığından faydalandım görmemişte olabilirim silik çizgiyi elektirikler gelince baktığımda 2. silik çzigiyi gördüm gebemiyim :)))))))))) ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…