kızlar test sonucum pozitif mi, negatif mi...BİŞE ANLAMADIM ....

yarın öğleden sonra alırım sonucu hemen burda bildiririm.inşallah vardır.ama yarın adetimin ilk gecikme günü olucak kan testi yaparlar mı?

yaparlar canımm.. habersiz bırakma bızı ..hadı hayırlsıı

aaa neden öyle diyorsun canım bu klupte senin yerinde olmak isteyen yüzlerce kişi bulbilirim emin ol

espiri yaptımm gıııı

mrb ben yeni katıldım size soracağım sorular var acaba birileri varmı?

canım hayırlısı buymus demekkı ben gectıgımız yıllarda 10 gun gecmesınden sonra ıdrarda pozıtıf gordum kanda yoktu yanı guvenmıyorum bu testlere. varsa kesın cıkar denırdı. ama yokmus.

Okurken en çok eğlendiğim konu bu oldu :) Merak insana neler yaptırıyormuş gerçekten. İnsan içinde azıcık şüphe olunca herşeyi yapabiliyor. Rabbim kimine bu mutluluğu çok geç yaşatırken, kimine fazlasıyla veriyor. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

Son düzenleme:

canım benım yaa Rabbım sana ve tum isteyenlere versın inşallah ..

Allah'ıma çok şükürr 2 evladım var.. 5 şubatta adet olmazsam 3 lücem
Rabbım hayırlı evlat versınde başım gözüm üstünee...

Test yaptıktan 10 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Bu gördüğünüz buharlaşma çizgisi nerdeyse yaptığım tüm testlerde çıktı. Gri renkte olmaz hamilelik varsa bhcg hormonundan dolayı pembelik olur çizgide. Bu çizgilere güvenmeyin. Hele adete 13 gün var demek yeni yumurtluyorsun demek imkansız ötesi yani zaten korunuyormuşsun beişlerin de küçük umarım istediğin zamanda gelir diğer bebeğinn

Ben daha çok yeni evliyim zaten. Rabbimden asla ümit kesilmez. Ben 15 sene sonra aileme mutluluk getirdim. 15 sene beklemişler beni. Beni onlara veren Rabbim, banada bir evlat nasip eder elbet.

canım bugün de kan verdim.
1. adet gecikmesi günü pazartesi 174.0
3. adet gecikmesi günü çarşamba 444.4
5. adet gecikmesi günü cuma 1209.0

çıkmış nasıl sence?

canım değerin git gide yükselmiş ne guzel.. 2 gunde bır bu kadar artması normalmı valla bılmıyorum ama ..

güzel yükselmiş belli...

benımde karnım ve benlım ağrıyor bugun..adet olacam galıbaa...

kızlar konu dikkatimi çekti çünkü aynısı dün sabah başıma geldi, işe gitmeden önce ilk idrarımla yaptım önce ilk çizgi çok hafif belirdi, ilerledikçe o silindi tek bir tane çok net çizgi çıktı. 5-10 dk bekleyin diyordu ben beklemedim giyinince bir daha baktım hala aynı tek kalın bir çizgi var, eşim saat 3 gibi eve geldiğinde bunda çift çizgi var ikinci silik diye aradı çok şaşırdım. Eve gittiğimde gördüğüm aynı "bilmiyorumm" un gibi ikinci silik çizgi ama onunkinden daha renkli duruyo ama incecik silik bişi işte. Ocak 5 te adet olmuştum ne yapsam bilemedim akşamdan beri içim içimi yiyoo

çizgilerin nasıl bunlar gibi silik mi?

Eklentiler

• $Görüntü312.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 232
  • $Görüntü311.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 229
  • $Görüntü316.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 230
  • $Görüntü315.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 225
ilk ikisi kadar silik değil ama inceliği aynı, son iki resim kadar da ikinci çizgi kalın ve belirgin değil yani ince ve belirgin pembe-kırmızımsı ama net değil

canım benım senın adetın de 5 şubat o zaman yanı 5 gunun var ve dün sabah yaptın testı..adetıne 5 gun kala.. vallahı yıne ıı cıkmışş

benım o testı yaptıgımda adetıme 14 gun vardıı

test bozuk ihtimalı yuksek geldı bana ama yinede hamıle olabılırım dedım... kan testı yaptırdım 13 gun kala adetıme ve 0.94 cıktı..

.........
sen yine adetıne 5 gun kala yapmöışssın yanı hamıle olma olasılıgın yuksek gıbı..
kan testı yaptırsan yarınn ..merakımızda gıderr..

karar veremiyorum ya hastalanacak gibi belim ağrıyo falan hayal kırıklığına uğrarım gibi geliyo doktor olayına girersem. Ovulasyonmudur nedir ona baktım, yarın hasta olmazsan pazar günü test yapabilirsin diyo ama dediğin gibi biz meraklılar durabiliyo muyuz?

Sen daha önce yaşadığım hamilelik belirtileri demişsin, belirtilerin nelerdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…