- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
yarın öğleden sonra alırım sonucu hemen burda bildiririm.inşallah vardır.ama yarın adetimin ilk gecikme günü olucak kan testi yaparlar mı?
aaa neden öyle diyorsun canım bu klupte senin yerinde olmak isteyen yüzlerce kişi bulbilirim emin ol
ben de dün sabah ilk idrarımla yaptım testi hemen çıktı çizgi ama silik.adet günüm bugün.sizce hamile miyim?yarın sabah kan testi yaptırıcam.
sor canımmm tabi biz varızmrb ben yeni katıldım size soracağım sorular var acaba birileri varmı?
kızlar pazartesi değerim 174 tü bugün 444 olmuş
Okurken en çok eğlendiğim konu bu oldu :) Merak insana neler yaptırıyormuş gerçekten. İnsan içinde azıcık şüphe olunca herşeyi yapabiliyor. Rabbim kimine bu mutluluğu çok geç yaşatırken, kimine fazlasıyla veriyor. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
canım benım yaa Rabbım sana ve tum isteyenlere versın inşallah ..
Allah'ıma çok şükürr 2 evladım var.. 5 şubatta adet olmazsam 3 lücem
Rabbım hayırlı evlat versınde başım gözüm üstünee...
Ben daha çok yeni evliyim zaten. Rabbimden asla ümit kesilmez. Ben 15 sene sonra aileme mutluluk getirdim. 15 sene beklemişler beni. Beni onlara veren Rabbim, banada bir evlat nasip eder elbet.
inşallah canımm ..aminnnn
canım bugün de kan verdim.
1. adet gecikmesi günü pazartesi 174.0
3. adet gecikmesi günü çarşamba 444.4
5. adet gecikmesi günü cuma 1209.0
çıkmış nasıl sence?
canım değerin git gide yükselmiş ne guzel.. 2 gunde bır bu kadar artması normalmı valla bılmıyorum ama ..
güzel yükselmiş belli...
benımde karnım ve benlım ağrıyor bugun..adet olacam galıbaa...
kızlar konu dikkatimi çekti çünkü aynısı dün sabah başıma geldi, işe gitmeden önce ilk idrarımla yaptım önce ilk çizgi çok hafif belirdi, ilerledikçe o silindi tek bir tane çok net çizgi çıktı. 5-10 dk bekleyin diyordu ben beklemedim giyinince bir daha baktım hala aynı tek kalın bir çizgi var, eşim saat 3 gibi eve geldiğinde bunda çift çizgi var ikinci silik diye aradı çok şaşırdım. Eve gittiğimde gördüğüm aynı "bilmiyorumm" un gibi ikinci silik çizgi ama onunkinden daha renkli duruyo ama incecik silik bişi işte. Ocak 5 te adet olmuştum ne yapsam bilemedim akşamdan beri içim içimi yiyoo
kızlar konu dikkatimi çekti çünkü aynısı dün sabah başıma geldi, işe gitmeden önce ilk idrarımla yaptım önce ilk çizgi çok hafif belirdi, ilerledikçe o silindi tek bir tane çok net çizgi çıktı. 5-10 dk bekleyin diyordu ben beklemedim giyinince bir daha baktım hala aynı tek kalın bir çizgi var, eşim saat 3 gibi eve geldiğinde bunda çift çizgi var ikinci silik diye aradı çok şaşırdım. Eve gittiğimde gördüğüm aynı "bilmiyorumm" un gibi ikinci silik çizgi ama onunkinden daha renkli duruyo ama incecik silik bişi işte. Ocak 5 te adet olmuştum ne yapsam bilemedim akşamdan beri içim içimi yiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?