- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
cnm senin sonuç negatif malesef.ilginç bi şey ama benimde başıma geldi,eczacı bi arkadaşım demiştiki tavuk ye git idrarda gebelik testi yap pozitif çıkar diye.kanda değil ama idrarda silik milik çıkıyo kesin.banada oldu.buna doktorum bile güldü ama denemesi bedava
Allah Allah :) şaşırdım valla.. hayırlısı olsun napalım..
demiştim zaten olsada üzülmem,olmasa da üzülmem...
olmadı üzülmedim RABBİM olmayanlara versın benım ıkı tane bebeğim var henüz ufaklar..erkendi yanı olsaydı...
ama olsaydıı vardır bır hıkmet deyıpp..sevınırdımm
Allah gönlüne göre versin cnm.bende her ay idrar testi yapıyodum varmı yokmu diye o aralar duydum bunlarıçok şükür sonunda tutturdum.
2. .çizgi silik bile çıksa hamilelik var diye biliyordum demek dogru degilmiş :) :)
ama 2 saat sonra cıktı..üstelık adetıme 13 gun vardıı.. merak insnaa her seyı yaptırıyo anammm
adetine 13 günmü vardııı
hee vallaha yaaa
çok var bılıyomm emmeeee
şu merakk işteee
kızlar dün akşam aynısı bana oldu adetimi 5 gün geçtim dün akşam test yaptım 2. çizgi aynen öle silik çıktı ve yaptıktan 30 dk sonra çıktı bı hemen yaptığımda 2-3 dk içinde yoktu sonra oldu bende akşam tavuk yemiştim ondanmı acep :) ama cidden meraklandım pozitifmi acaba benimde
Eki Görüntüle 617025 Eki Görüntüle 617026 peki ben hamilemiyim :s :s
aslında bugün ağdet olmam gerekiyordu olmadım dayanamayıp test yaptım kafam çok karıştı :s sevincim kursağımda kaldı.
1 dk sonra falan çıktı ikincisi
kızlar dün test yaptım..ilk 3 dakıkada sonuç negatıftı ..
2 saat sonra testi çöpe atayım diye elıme aldıgımda bu şekilde silik ikinci çizgiyi gördüm..
bir bilgim yok bu konuda. sonradan çizgi çıkarsa geçerli oluyormu..
Eki Görüntüle 612913 Eki Görüntüle 612914
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?