kızlar test sonucum pozitif mi, negatif mi...BİŞE ANLAMADIM ....

kızlar sonucu aldım eve bıle geldım.. şansıma erkenden çıkmış sonuçlarr..

ama doktorr gelmemiş öğleden sonraa.. ebnde sonuçları eczacıya sordum .. bu sonuca göre negatif dedi.. birde siz bakın arkadaşlar yaa

0.94 bu negatıf demek mi

cnm senin sonuç negatif malesef.ilginç bi şey ama benimde başıma geldi,eczacı bi arkadaşım demiştiki tavuk ye git idrarda gebelik testi yap pozitif çıkar diye.kanda değil ama idrarda silik milik çıkıyo kesin.banada oldu.buna doktorum bile güldü ama denemesi bedava

Allah Allah :) şaşırdım valla.. hayırlısı olsun napalım..

demiştim zaten olsada üzülmem,olmasa da üzülmem...

olmadı üzülmedim RABBİM olmayanlara versın benım ıkı tane bebeğim var henüz ufaklar..erkendi yanı olsaydı...

ama olsaydıı vardır bır hıkmet deyıpp..sevınırdımm

Allah gönlüne göre versin cnm.bende her ay idrar testi yapıyodum varmı yokmu diye o aralar duydum bunları çok şükür sonunda tutturdum.

2. .çizgi silik bile çıksa hamilelik var diye biliyordum demek dogru degilmiş :) :)

kızlar dün akşam aynısı bana oldu adetimi 5 gün geçtim dün akşam test yaptım 2. çizgi aynen öle silik çıktı ve yaptıktan 30 dk sonra çıktı bı hemen yaptığımda 2-3 dk içinde yoktu sonra oldu bende akşam tavuk yemiştim ondanmı acep :) ama cidden meraklandım pozitifmi acaba benimde

kan testi yaptırr çok şüphelenıyorsan 5 gün gecmişş net bir şekilde çıkarr

ASLINDA BUGÜN AĞDET OLMAM GEREKİYORDU OLMADIM DAYANAMAYIP TEST YAPTIM KAFAM ÇOK KARIŞTI :s SEVİNCİM KURSAĞIMDA KALDI.

aslında bugün ağdet olmam gerekiyordu olmadım dayanamayıp test yaptım kafam çok karıştı :s sevincim kursağımda kaldı.

1 dk sonra falan çıktı ikincisi

canım koydugun resımde ıkıncı cızgı var yanı negatıf degıl pozitif olma olasılıgı daha fazla..eger dediğin bir dakıka sonra cıktıysaa bence hamılesın.. Ama sakın benım lafımada aldırmaa bu sadece bır tahmı.. Sen en ıyısı bır doktora gıtt.. Yada kısa yolda kan testı yaptırr.. Net cıkar ozaman ..

arkadaşlarr karnımm neden davaul dıbıı

artık rahatsız olmaya başladım ciddi ciddi yaa offf

göbek delıgımın tam aşağısı sanki taş gıbı..:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…