- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Canm sanki 20dk dan sora geçerliliğini kaybeder diyolar ama hayrlısı diyelim. Belki ilk on dk da olmştur bakmamışsındır
benım 14 sa sonra bu cızgı cıkmıstı
ve hamıleymısım
eger gebelık yok ıse bu cızgı cıkmıo
banadaa hamılesın gıbı geldı bende yaptıgımda sılık cıkmıstı hamıleleık olmsa cıkmazz canım :)
canım ama benım adetime daha var hemde 13 gün var..üstelikte 1 senedır spiral ile korunuyorum..imakansız hamile kalmam..
emin olabılmek ıcın zaten resım attım sizlere sordum..
hayırlısı hakkımda .. varsa üzülmem ....yavruma herhangı bır zarar gelemsınde spiralden dolayı..başkada bişe istemıyorum..o yüzden en erken nasıl öğrenırım derdındeyım
En erken kanda öğrenirsin canım idrarda çıkacak kadar bet hcg varsa kanda hayli hayli yükselir sen bence hiç gecikme baktır spiral zarar vermesin birde
evet canım zaten korkumda o.. spiralli çıkarttırıcam eger varsaa..yarın ola hayır olaa :)
bu arada o test pozitif gibi canım ve spirallede doğum kontrol hapı ilede hamile kalanlar var az ihtimal ama bir baktır sen genede belki test ağrızalıdır
eşinle sorunların varmıs baya ve ailelerle üstelik iki küçük cocugun vramıs yukarıda yazmıssın. umarım bu bebek varsa herseyi düzeltici olarak gelir vesile olur inşallahç ama endişelendim senin için
Benim ilk hamileliğimde de önce çizgi çıkmadı,aradan 1 saat falan geçince tesadüfen çizgiyi farkettik.Çok silikti ve ne zaman çıktı bilmiyorum ama şimdi bıcır bıcır evi altüst ediyor o silik çizgi
Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?